Kärsäkkäille ystävillemme

Meidän modernit miehemme ovat yhä enemmän ja enemmän kunnostautuneet ihonhoitotuotteiden käytössä, mutta let’s face it, me naiset olemme edelleen ne, jotka hankkivat miestemme, isiemme, veljiemme ja muuten vaan kärsäkkäiden läheistemme ihohhoitotuotteista yhä suurimman osan. Siksi hyviksi havaituista miesten ihonhoitotuotteista kannattaakin puhua jopa täällä, naisille suunnatussa blogissa.
Tänään halusin nimittäin esitellä teille pari hyväksi havaitsemaani markettipuolen miesten ihonhoitotuotetta.
Minut aletaan jo pikkuhiljaa tuntea varmaan melkoisena Lumenen sanansaattajana, mutta en vaan voi sille mitään, että teen merkin tuotteiden joukosta jatkuvasti hyviä löytöjä. Niin myös tällä kertaa.
Jostain syystä miesten kasvojenpuhdistustuotteisiin tungetaan aina mukaan kaiken maailman metholit ja muut ”freesaavan” tunteen iholle aikaansaavat ainesosat, jotka itseasiassa lasketaan ihoa ärsyttäviksi aineiksi. ”Mukavan viilentävä” efekti on eräänlainen hyvin mieto ärsytyksen ilmenemismuoto, joka tuntuu iholla tehokkaalta ja saa siksi konkreettisia vaikutuksia tuotteiltaan hakevat miehet käyttämään tällaisia ”jestas kun tämä on tehokas” -tuotteita. ”Jostain syystä” olikin siis huono ilmaisu minulta, sillä syyhän on aivan selkeä: miehet haluavat, että tuote oikeasti tuntuu tekevän jotain.
Lumenen Raikastava Kasvopesu on kuitenkin erimaata. Tämä putsari puhdistaa ihon freesiksi ja raikkaaksi, muttei tee sitä kamalaa ”puhallan mentholpastillihengitystä saunassa sun iholles” -efektiä. 
Tämä kirkkaan geelimäinen ja vaahtoava puhdistusaine puhdistaa ihon hyvin, muttei ole silti liian pesevä. Monien miesten ihonhoitotuotteiden kanssa kun ollaan hyvin yliampuvia niiden pesutehojenkin suhteen saaden lopulta aikaan vaan kuivan ja kiristävän nassun.
Olen itse käytellyt tätä jonkun verran ja pitänyt tästä kovasti ja haastatellut tuotetta käyttäneitä miehiäkin, joten uskallan vahvasti ryhtyä suosittelemaan tätä.
Vinkkinä muuten niille, joiden miehet eivät ymmärrä, miksi kasvojen ihoa tulisi puhdistaa: Kysykää, vahaisivatko he autonsa pesemättä sitä ensin. Tuskin. Ja jos asia ei edelleenkään kiinnosta, laittakaa vanulappuun kasvovettä tai puhdistusvettä ja kehottakaa heitä pyyhkimään kasvot. Lappu näyttänee karut totuudet julki sanoja tehokkaammin.
Toinen kiva löytö on ollut Lumenen miesten SOS 2in1 Rauhoittava Kosteusvoide, joka sopii myös silmienympäryksille käytettäväksi. Usein kun miesten kosteusvoiteetkin ovat joko sitä stydiä ”freesaavaa” tavaraa tai muuten vaan täysin mattapintaa tekevää, ohuet silmänaluset kiristelemään saavaa tavaraa.
Tämä ohuehko emulsio on parhaimmillaan hieman kuivuuteen taipuvaisella iholla, jonka omistaja ei kuitenkaan halua paksua tai rasvaista koostumusta. 
Tuote sopii hyvin myös ärsyyntyneelle ja rauhoitusta kaipaavalle iholle sekä myös sille kesäauringon kärventämälle nahalle.
Tottakai tämä tuote on täytynyt itsekin kokeilla, sillä eihän sitä suosittelemaan muuten uskaltaisi ryhtyä ja hyvältä tämä on tuntunut. Kosteuttaa ihoa hyvin, ei tunnu liian rasvaiselta ja imeytyykin hyvin. Loistava valinta siis niille, joiden nahkaa heidän omien sanojensa mukaan tuntuu hieman kiristävän välillä.
Mitä miesten ihonhoitotuotteita teidän lähipiirissänne ollaan suosittu? Onko joku erityinen tuote, mistä joku ei suostu luopumaan missään tapauksessa?
(Ja kyllä, minä tiedän: kun mies kerran havaitsee jonkun tuotteen kelvolliseksi, niin jatkossa täytyy saada aina vaan sitä samaa. Ei ole kerta eikä kaksi eikä edes kymmenenkään, kun olen saanut töissä asiakkaikseni oikeasti kiukuttelemaan ryhtyneitä miehiä, joilla on tunteet pinnassa pahimman kerran heidän kuullessaan, että heidän käyttämänsä ihonhoitotuote on uudistunut tai poistunut markkinoilta…)
Kommentit (6)
  1. hei toi kasvovesi + vanulappu olikin oikeesti hyvä! ukolle tulee finnejä naamaan kun pesee sen pelkällä vedellä ja ostin sille juurikin nämä tuotteet viime jouluna lahjaksi. arvaa onko niitä käytetty yhtään… ehkä pari kertaa, kun on kuulemma niin työlästä. :DD ehkä tuo vanulappuniksi sais herran kiinnittämään huomiota hieman enempi siihen, millä sen pesee vai huuhteleeko vaan. 🙂

    1. Suosittelen kokeilemaan, järkyttää isoja korstojakin välillä. 😉

  2. Olen ihan samaa mieltä. Kun se hyvä tuote löytyy, se pitää sitten aina vain olla sitä samaa. Mitähän oma mies tekisi, jos Biothermin Aquapower loppuisi valikoimasta…

    1. Toivokaamme hartaasti, ettei sitä päivää koskaan tule, sillä en todellakaan tiedä, mitä tulen tekemään niiden kaikkien närkästyneiden miesasiakkaiden kanssa sitten! 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *