Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Karma is a…

Mainitsin pari päivää sitten käyttäneeni loppuun Kenzon deodorantin eikä minulla itseasiassa ole tänään sen tarkempaa sanottavaa itse tuotteesta, vaikka se postauksen kuvituksena toimiikin. Mutta jotain dödöaiheista minulla kuitenkin on tänään sanottavana.
Hommahan alkoi alunperin puhtaasta vahingonilosta. Englantilaistunut Herrasmies (jonka kanssa tosiaan olemme jatkaneet matkaa eri teille, kun asiaa niin moni on vielä pohtinut) kertoi erään työmatkansa päätteeksi lentokoneessa hänen toilettilaukkuunsa räjähtäneestä roll-on dödöstä ja naureskelin tapahtumaa hieman osaamatta antaa sen kummempaa sympatiaa hänen osakseen. En ole ilkeä, mutta kyllähän se vähän hihitytti.
Ja pitihän se tietysti arvata, että Karma is a Bitch.
Tottakai lentokoneessa matkustanut roll-on dödöni oli räjähtänyt Espanjan lennollamme toilettikamppeitteni sekaan aiheuttaen enemmän tuhoa ja sekasortoa kuin robotti-imurilla kissankakkaa pitkin asuntoa levittävä mirri. 
Sabotaasia selvitellessä meni hetki ja kiitin luojaa siitä, että nykyiset lentoturvallisuussäädökset pakottavat pakkaamaan nesteet pussiin. Muuten tuhojaan olisivat nimittäin kokeneet monet muutkin tuotteet ja loputkin tavarani olisivat varmasti kastuneet tapahtuman aikaansaamasta kyynelmerestä.

 En ole fyysikko, mutta ilmeisesti lentokoneen ilmanpaine yhdistettynä tiiviiseen roll-onin aukkoon saivat aikaan ilmiön joka todisti, ettei yhtäkkinen purkautuminen olekaan vaan miesten ongelma vaan koskee myös naisia, mikäli nämä  vaan menevät uhmaamaan karmaa ja naureskelevat muiden epäonnelle.
Tapahtuman seurauksena minua alkoikin kiinnostaa kuulla, millaisia matkalaukku-onnettomuuksia te olette hajonneen kosmetiikan vaikutuksesta kohdanneet. Onko joku tuote aiheuttanut erityistä tuhoa, sotkua tai jopa korvaamatonta vahinkoa? Varaudutteko tällaiseen etukäteen pakkaamalla tuotteet huolella vai menettekö vaan kohtaloa uhmaten luottaen, että kaikella on tarkoituksensa?

Pahoittelen, ettei minulla ole postauksessa kuvaa dödön tuhoista. Ajattelin, että sen kuvaaminen voisi saada jollekin muullekin vahingoniloa aikaan ja laittaa karman kiertämään eteenpäin.

Kommentit (18)

  1. Anonyymi

    Ei lentokoneissa tapahtunutta,mutta. Kerran Oli hajonnut Macin pro longwear lasinen peiteaine meikkipussiin ja sitä olikin kiva yrittää saada pois..usein myös sampoot/hoitoaineet levinnyt. nykyään pakkaankin ne tiukasti muovipusseihin.puuterit joskus ollut laukunpohjalla jne.

  2. Anonyymi

    Noihin vuotaviin shampoo- ym. purkkeihin auttaa kun irrottaa korkin, kelmuttaa suuaukon ja laittaa korkin takaisin kiinni. Ihan vaan vinkiksi muille kommentoijille. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *