Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusinta uutta: kangasnaamio vartalon iholle

Samaan aikaan kun toiset yritykset ovat sitä mieltä, että kangasnaamiot ovat epäkäytännöllisiä ja niiden on aika väistyä, keskittyvät toiset yritykset ottamaan ilon irti kangasnaamioiden hyvistä puolista. Yksi esimerkki tällaisista jälkimmäiseen kategoriaan kuuluvista yrityksistä on vartalonhoitotuotteistaan tunnettu Palmer’s, joka on päättänyt, etteivät kangasnaamiot ole vain kasvojen hoitoon.

Palmer's Coconut Oil Body Firming Sheet Mask

Yritys on nimittäin lanseerannut uuden Palmer’s Coconut Oil Body Firming Sheet Mask -kangasnaamion, joka on sen nimen mukaisesti kehitetty vartalon iholle. Mikään kokovartalosukka tässä ei kuitenkaan ole kyseessä, vaan ihan vain kahdesta naamiolapusta koostuvasta tuotteesta, joka auttaa hoitamaan niitä vartalon ihon ongelma-alueita, jotka kaipaavat napakoitusta. Tällaisia ihoaluaita ovat esimerkiksi reidet, lantio, vatsa, käsivarret ja pakarat.

Kangasnaamioden annetaan vaikuttaa halutuilla ihoalueille 10 minuuttia. Naamiolappuihin imeytetty hoitoseerumi sisältää mm. guarana-uutetta, cupuacu-öljyä ja kookosöljyä, jotka ravitsevat ihoa ja auttavat tehostamaan ihon mikroverenkiertoa edesauttaen ihon kiinteämpää ja sileämpää ulkonäköä. Lopputuloksena on pehmeämmän tuntuinen ja kosteutettu iho.

Ihan hakemalla haettu juttu naamiolappujen lanseeraaminen vartalon iholle ei ole, sillä aivan kuten kasvojenkin iho voi kaivata erityistä hoitoa, voi sitä kaivata myös vartalon iho. Naamiolappujen avulla iholle voidaan imeyttää sitä hoitavia ainesosia tehokkaasti, sillä ilman lappua ainesosat haihtuisivat iholta huomattavasti nopeammin eikä iho ehtisi imeä niitä samalla tavalla kuin lapun kanssa.

Koska tuote on vasta lanseerattu maailmalla, ei siitä vielä löytynyt verkosta kovinkaan paljon lisäinfoa. Voisin kuitenkin kuvitella, että tällaisia naamiolappuja tullaan näkemään vielä lisää, sillä yksittäisten ihoalueiden kuivuus on varmasti riesana monilla ja esimerkiksi atooppisen ihon hoidossa tällaiset voisivat olla loistavia. Katsotaan siis, tuleeko vartalokangasnaamioiden kategoria  laajenemaan muiden merkkien kohdalla!

Palmer's Coconut Oil Body Firming Sheet Mask

Tulisiko vartalokangasnaamio tarpeeseen?

Kommentit (12)

 1. Amy / Dzinni / Dzinnin Ajatuksia -blogi

  Vanha keksintö. Ennen tuota viritystä kutsuttiin hauteeksi. Tosin se tehtiin ihan itse.

  Uusavuttomille pakkauksissa, ilmeisesti 🙂

  • Virve Vee

   Monien on varmasti hankalaa löytää sopivia tuotteita, joita vartalon iholle hauteilla yrittäisi tehokkaasti imeyttää. 🙂

   Kangasnaamioissa kun on tavallisesti sisällä juuri seerumimaista tuotetta, joka imeytyy iholle voidetta paremmin pienemmän partikkelikokonsa ansiosta ja kangas sitten ehkäisee ettei se haihdu liian nopeasti ja ehtii imeytyä. Vartaloseerumeita on hieman hankalasti saatavilla ja moni ei halua tuhlata kasvoseerumejaan vartalon iholle. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *