Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kanervia maitokahvissa

Tiedän, että joku sanoo jo kohta, että ”Virve, nyt riittää,” kun kuvailen näitä muiden silmissä ehkä tylsiä, mutta minuun niin täysillä vetoavia lakkoja, mutta luotan siihen, että lukijoideni joukossa on ainakin joku, joka myös innostuu näistä.
Tässä nimittäin taas yksi tuohon liejuisten mudahtavien lakkojen kategorian lähimaastossa sen alkusyksyisemmällä, eli ei vielä märän loskaisella kaudella seikkaileva tapaus:
Lumenelta saamieni syksyn kynsilakkalookkisävyjen joukkoon oli päätynyt lakka, jollaiseen silmäni jälleen nauliutuivat sen tylsyyden, mutta silti hienostuneen tyylikkyyden vuoksi.
Sävy numero 35 on nimeltään Villikanervat ja näyttääkin lilahtavana nudena juuri sellaiselta pehmeän kanervaiselta sävyltä, johon on sekoitettu hieman maitokahvia sekaan.
Creme-koostumuksellinen lakka on jälleen niitä aah, oih ja voih -lakkoja, joihin lankean kerta toisensa jälkeen. Viimeisin saman ryhmittymän blogissani fiilistelty kynsilakka taisikin olla IsaDoran lakka ja sitä ennen ihastussävy löytyi viimeksi OPI:lta merkin tekstuurilakasta.
Eli nam vaan siis taas jälleen! Paitsi että Lumenen lakat ilahduttavat minua sävyjensä puolesta, olen myös pitänyt niiden laadusta. Lakoissa on hyvä ja sopivan leveä sivellin, ne levittyvät kynsille hyvin ja 5 ml pullot ovat juuri passelin kokoisia.

Mitä teillä on kynsissä juuri nyt?

Kommentit (33)

 1. Anonyymi

  En ylensä vastailee täällä mutta nyt oli pakko. Tämänhetkinen kynsilakka on just toi Villikanervat, tämän sykyn suosikkini.

  • virve

   No sepäs sattui! 🙂

 2. Anonyymi

  Lumene – ennen iltaa. Täydellinen tummanpunainen lakka, ostettu alesta, koska mulle sopiva hinta kynsilakasta on 2-4€, olipa sävy mikä tahansa 😀

  • virve

   Monilla onkin näköjään noita viininpunaisia lakkoja nyt. 🙂

 3. Anonyymi

  Itsekin jaksan aina innostua näistä mutaisista lakoista! Tällä hetkellä kynsissä Mavalan 161 Moon grey, joka on ihanan vaalean harmaan ruskean kaakaoisen mutainen, jos sitä niin voisi kuvailla 😀

  • virve

   Oih, Moon Grey on ihana! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *