Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kampauksien pelastaja – Invisibobble Nano

*Sis. mainoslinkin

Ennen kuin Invisibobble oli iso juttu ja monien arkea muistan vielä muutama vuosi sitten postauksessani pohtineeni voinko ihan oikeasti mennä hassu puhelimen johtoa muistuttava, kotiponnarin näköinen häkkyrä päässäni ulos. Silloin ajatus epäilytti.

Nykyään Invisibobble on niin arkinen juttu, ettei siihen enää kiinnitä edes huomiota. Hiuksia repimätön ja kuluttamaton ponnari on niin arkea, että suorastaan naurattaa ajatella miettineensä joskus kehtaako sellaisen kanssa mennä ulos.

Invisibobblet ovat olleet osa omaakin arkeani jo pitkään Pidän siitä, että saan niillä napakan ponnarin ilman, että joudun kurittamaan hiuksiani tiukoilla, hiuksia kuluttavilla lenkeillä. Olen käyttänyt Invisibobblea mielelläni jopa donitsivalkin alla, sillä se on taannut, että kampaus kestää.

Invisibobblet ovat olleet käteviä, mutta olen kampauksia värkännessä välillä harmitellut, kuinka ne ovat hieman kömpelon kokoisia, mikäli haluaisin käyttää niitä pienempiin hiusosioihin. Arvatkaapas siis kuinka innostuin kun sain PR-toimistolta blogikokeiluuni suloisia Invisibobble Nanoja!

Invisibobble Nano

Nämä pikkuruiset Nanot ovat olleet mieletön pelastus silloin, kun napakkaa kiinnitystä on kaivannut vain pieni osa hiuksistani. Näiden avulla on syntynyt mukavaa vaihtelua tukkatyyleihin, sillä minulla ei ole muutenkaan ollut kotona hyviä pikkuponnareita.

Invisibobble Nano

Nanot ovat suorastaan hellyyttävän pieniä! Yritin käyttää näitä kokeeksi koko tukkaani kiinnittämään, mutta koska minulla on melko paljon hiuksia, onnistuin vain vaivoin saamaan koko tukkani väkkyrän läpi ja ponnari jäi vähän lörtsyksi. Omassa tukassani nämä sopivatkin siis nimenomaan pienten hiusosoiden laittoon, mutta ohuissa hiuksissa ja varsinkin lasten hiuksissa nämä ovat aivan loistavia. myös muutenkin käytettyinä.

Invisibobble Nano

Sain itse blogikokeiluun mustia ja kirkkaita Nanoja ja varsinkin kirkkaat ovat olleet ahkerassa käytössä. Paitsi että Nanoilla on luotu varsinaisia kampauksia olen käyttänyt niitä myös kotilookissa ja meikkaillessa nostamaan etuosan hiukset pois tieltä. Siinä ne ovat olleet aivan erityisen käteviä, sillä Invisibobblethan eivät tunnetusti jätä hiuksiin painaumia.

Invisibobble Nano

Joko teiltä löytyy Invisibobble Nanoja?

Invisibobble Nano -hiuslenkeillä on hintaa n. 4,90 euroa (kolmen kappaleen pakkaus).*


Lue myös nämä postaukseni:

Cloud Nine suoristusrauta Hiusturbaani Invisibobble

Kommentit (12)

 1. Ode

  Olen kuullut ennenkin ettei nämä ”puhelinjohdot” jättäisi painaumaa hiuksiin mutta itselläni ainakin jättää ja tuskin olen ainoa.

  • Maiju

   Mullakin jättää, mutta paljon vähemmän terävän painauman, kuin tavallinen hiuslenkki. Mun hiukset on sellaiset tavalliset suomalaiset, ohuet ja taipuisat, vaikka muuten ihan suorat ovatkin. Ehkä paksumpaan hiuspehkoon ei vastaavaa painaumaa jää jaluonnonkiharoista hiuksista sitä ei erota.

 2. Maailman paras tupeerauskampa – oletteko nähneet tällaista? – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Kampauksien pelastaja – Invisibobble Nano […]

 3. Kampausvinkkejä ja hellävarainen ponnari entistä vahvemmalla pidolla – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Invisibobblen hellännapakkaan syleilyyn. Käytän sekä tavallisia Invisibobbleja että vähän aikaa sitten blogikokeiluni kautta saamiani Nanoja. Joissakin vähän enemmän menoa, keinuntaa tai heiluntaa vaativissa tilanteissa voi kuitenkin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *