Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kallein omistamani hajuvesi

Sain vähän aikaa sitten töiden kautta mukavan tuoksulahjan. Kyseessä oli varsin erityinen tuoksu, sillä se kuului Diorin vuonna 2010 lanseeraamaan La Collection Couturier Parfumeur -tuoksukokoelmaan, jonka tuoksuja ei tavallisilla Diorin kosmetiikkapisteillä myydä.

Dior New Look 1947

New Look 1947 Eau de Parfum oli tietysti pakattu elegantin simppelisti ja se saikin minussa heti aikaan halun rakastua siihen. Simppeliä, minimalistista ja ylellistä, mitä sitä enempää voisi tuoksultaan toivoakaan?

Dior New Look 1947

Paitsi että pakkaus oli minua, oli myös itse tuoksupullo ihan minua. Tämä olisi juuri sellainen tuoksu, jonka tahtoisin tuoksuhyllylleni signatyyrituoksukseni!

New Look 1947 on kukkaisia vivahteita ja vaniljaa yhdistävä pehmeä, jopa hieman puuterimainen tuoksu. Olen normaalisti kevyiden ja raikkaiden tuoksujen ystävä, minkä vuoksi  tällaisen syvemmät ja pehmeämmät tuoksut harvemmin kiinnittävät huomioni. Tämän hajuveden pehmeään tuoksuun halusin kuitenkin aivan suunnattomasti rakastua, sillä tämä oli sitruksien raikkaista suosikeistani hieman poikkeava sekä jopa aikuismainen ja ylellisen tyylikäs.
Dior New Look 1947
Uskon, että moni löytää sisältään sen saman ajatuksen, jonka itsekin löysin: Olisi ihanaa löytää se oma erityinen tuoksu, joka olisi sen verran harvinainen, etteivät kaikki muut voisi saada sitä käsiinsä. Se sellainen erityinen tuoksu, joka tekisi itsestäänkin jo hieman erityisen ja joka saisi kaikki kysymään, että mitä tuoksua sinulla on, jolloin saisi aina vastata, että se on sitä ja tätä, mutta sitä ei Suomesta saa ja muualtakin melko rajoitetusti.

Halusin siis suomeksi sanottuna löytää sen oman uniikintärkeilevän tuoksuni. Pidän pehmeän vaniljaisista tuoksuista, joten olen ollut nenä kiinni käsivarteni iholla ja miettinyt, voisiko New Look 1947 olla minun se tuoksuni. En ole vielä varma asiasta, mutta jos siitä tulee edes tulevan kauden tuoksuni, niin ainakin pullossa on mitä suihkia: se nimittäin sisältää 250 ml hajuvettä!

Jättimäisen pullon koosta huolimatta minun ei kuitenkaan huvittaisi suihkia sitä ihan miten sattuu tai alentaa sitä ilmanraikastimeksi, sillä erityistä hajuvedessä on myös sen hinta. Diorin verkkosivujen mukaan 250 ml pullo kyseistä hajuvettä maksaa nimittäin heillä 300 euroa! Toisaalta tämä siis jopa oikeastaan myös tuntuu tuoksulta, josta on pakko alkaa tykätä…


Dior New Look 1947

Haaveiletteko te sen oman erityisen ja harvinaisen tuoksunne löytämisestä tai oletteko jo jopa löytäneet sen?

Kommentit (12)

  1. Ort

    Jos tykkää vaniljaisen puuterimaisen pehmeästä kukkaistuoksusta, suosittelen ehdottomasti Al Rehabin öljymuotoista Sandra-parfyymiä. Todella aistikas ja erikoinen tuoksu. 6 ml maksaa noin 5 euroa, joten melko halvasta tuotteesta kyse. Ja riittoisakin vielä.

    • Virve

      Kiitos vinkistä, tähän täytyykin tutustua!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *