Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kaksinaamaista menoa

Kun viimeksi pääsin vapaille, odotti minua yksi mukava paketti.

Paketti oli Pretty.fi:stä, jonne olin joululahjaksi saanut lahjakortin. Oli hirvittävän vaikeaa keksiä, mihin lahjakortin käyttäisin, mutta päädyin sitten lopulta tähän ihanaan Too Facedin Natural Flirt -settiin.

Setti sisälsi sarjan must have -tuotteita, joista muutamia olenkin jo pidempään himmoinnut saada kokeilla. Lahja oli siis erittäin mieluisa.

Sisältä löytyivät siis Exotic Color Intense -luomivärin sävyssä Magic Mushroom, Lashgas-mascaran, Glamour Gloss -huulikiillon sävyssä This is Pretty!, Pink Leopard Brightening Bronzerin, Shadow Insurance luomivärinpohjustajan Candlelight-version sekä suloisen pienen Petite Pouf -puuteriisiveltimen ja söpön Too Faced -meikkipussukan.

Otan kaikki tuotteet suurella innolla käyttöön, vaikka en meikkejä tällä hetkellä oikeastaan lisää kaipaisikaan.

Löytyykö teiltä kokemuksia joistakin setin tuotteista?

Entäpä muista Too Facedin tuotteista? Oletteko tehneet mielettömiä tuotelöytöjä?

Kommentit (7)

  1. Tiia

    Shadow Insurance on loistava tuote! Iteltä löytyy alkuperäinen ja Candlelight-versio. Snow Bunny ja pari muuta bronzeria löytyy myös. Candlelight-puuteri on sopivan kevyt puuteri muutoin puutereita vierastavalle naamalleni. Luomiväritkin (queen for a day- ja french & fabulous-paletit) joita olen hankkinut on oikein hyviä. Primed and Poreless-voide on myös kokeilun väärti!! 🙂 Teddy Bear Hair-kabuki (synteettinen) on aika lailla paras minkä olen löytänyt.

  2. tyttö

    luin ton otsikon ensin: kaksimielistä menoa sitten luin uudelleen ja tajusin että siinähän lukee kaksinaamaista menoa.täytyy kai opetella lukemaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *