Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Testissä maailman kaunein huulipuna: Kailijumei Jelly Lipstick

*Sis. mainoslinkkejä

Muistaako joku, kun viimekesänä fiilistelin blogissa maailman kauneinta huulipunaa, joka räjäytti internetin? No, nyt minä omistan sellaisen!

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Kailijumei-merkin Jelly Lipstick -huulipuna on kuin pieni taideteos. Se on hyytelömäisen kirkas puikko, jonka sisällä on aito kukka ja kultahippusia. Kun värittömältä näyttävää punaa sipaisee huulille, muuttuu se niillä pinkiksi pH-arvon ja lämpötilan vaikutuksesta. Huulipunan sävy tummuu ja syvenee huulilla myös ajan myötä.

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Minun ei tarvinnut liittyä punan saamiseksi jonotuslistoille tai yrittää löytää sitä eBaysta. Olin nimittäin paljon onnekkaampi, sillä sisäänostotiimimme onnistui järjestämään sen meille myyntiin löydettyään sen valikoimiinsa ottaneen maahantuojan. Jes!

Ei mennyt montaakaan hetkeä siitä, kun huulipuna oli ilmestynyt verkkokauppaamme* myyntiin kun minä olin jo klikannut sen ostoskoriini ja maksanut kiireesti. Minulla oli nimittäin hirveä pelko, että ne loppuisivat kesken!

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Kun sain punan käsiini mietin aluksi, raaskiiko sitä edes käyttää. Sehän näyttää niin kauniilta! Pääsin kuitenkin nopeasti yli pohdinnoistani ja olin jo sivelemässä sitä huulilleni. Käyttöä vartenhan se oli ostettu eikä vain meikkipussia koristamaan.

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Huulipuna tummui huulillani lähes välittömästi heleän pinkiksi (kuva 2), josta se syveni pikkuhiljaa (kuva 3). Lisäämällä punaa toisen kerroksen saa sävystä entistä voimakkaamma (kuva 4).

Kailijumei Jelly Flower Lipstick - 1 (10)

Ihastuin huulipunan sävyyn todella kovasti. Se oli aivan ihanan raikkaan pinkki ja koska se oli nimenomaan huulisävyte sen antama väri myös tarttui huuliin ja pysyi niillä kevyesti kiiltoa antavan pinnan kadottua.

Kailijumei Jelly Flower Lipstick

Huulipunan koostumus tuntui sitäpaitsi aivan ihanan ylelliseltä vaikka olin etukäteen pelännyt, että punassa olisi ihanaa vain sen ulkonäkö. Se levittyi huulille ihanan pehmeänä, siinä oli hurmaava tuoksu ja se piti huuleni kosteutettuina. Tämä todellakin oli luksuspuna!

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Vaikka aluksi suhtauduin punaan hieman pihistellen aloin jo nopeasti sutimaan sitä huuliini vähän useamminkin ihan vain päästäkseni selville, mitä sen käyttömukavuudelle tapahtuu, kun puikko kuluu. En vielä ole päässyt itse kukkaan tai ensimmäisiin kultahippuihinkaan saakka, sillä olen omistanut huulipunan vasta pari päivää, mutta odotan jännityksellä jo, mitä tapahtuu, kun puna kuluu niin pitkälle.

(Brutaali kollegani laukoi ilmoille ajatuksen, kuinka hänen tekisi mieli katkaista puna tutkiakseen sitä paremmin ja meinasin alkaa itkeä järkytyksestä.)

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Ostin itse huulipunan Limited Edition* -version sävyssä Barbie Doll Powder. Limited Edition -versio eroaa tavallisesta versiosta* ainoastaan hylsynsä puolesta, joka on tässä versiossa kullan värinen. Lisäksi saatavilla on muutamia euroja halvempi Summer Simplicity* -versio, jonka puikoissa on sisällä kukka, mutta ei kultahippusia.

Osa Kailijumei-huulipunan sävyistä näyttäisi jo olevan loppu verkkokaupasta, mutta sillä ei oikeasti ole mitään väliä, minkä sävyn itselleen valitsee, sillä niissä kaikissa on samanlaisen lopputuloksen luova koostumus. Vain kukkien (ja kesäisten kausipunien puikon) sävy vaihtelee.

(Ja alkää huoliko, jos jonkun tuotteen saldo näyttää jo nollaa: Sisäänostotiimimme lupasi minulle asiaa tivatessani, että näitä saadaan kyllä vielä lisää.)

Kailijumei Jelly Flower Lipstick - 1 (9)

Kuka muu kokee tarvitsevansa tämän maailman kauneimman huulipunan?

Kailijumei-huulipunia myy Suomessa eleven.fi.*


Lue myös nämä postaukseni:

Revlon Color Stay meikkivoide Ronaldo Japani Kailujumei lipstick

Kommentit (30)

 1. Mari

  Kaunis ja hyvän kuuloinen tuote; mutta miten Elevenin sivulla sanotaan tuotteen sisältävän ihan eri aines osia kuin paketin inci listassa..? Siinä ei kyllä äkkiseltään juuri mitään hoitavia/kosteuttavia aines osia squalaania lukuunottamatta näy, päin vastoin.. Ja tästä jatko kysymyksenä; onko kallis alkuperäinen tuote siis mielestäsi hintansa väärtti, vaikka ebaystä saa saman näköisiä ja samoin toimivia kopioita alle vitosella..?

  • Virve Vee

   Ohhoh, minä en edes huomannut tätä! Sivustolla esitetyt tuotetiedot perustuvat maahantuojan antamaan infoon, joka tosiaan nyt kyllä eroaa tuotepakkauksen INCI-luettelosta. Kiitos, että mainitsit asiasta, tämä täytyy selvittää! Täytyy laittaa tuotetiedot korjaukseen kunnes asiaan saadaan selvennys.

   Itse olen aina skeptinen eBaysta saatavien kopiotuotteiden kanssa, sillä ulkonäöstään ja toimivuudestaan huolimatta ne voivat sisältää mitä tahansa aineita, jotka voivat olla jopa haitallisia terveydelle.

  • Virve Vee

   Tähän tuli vastaus maahantuojalta. Koostumusta on päivitetty, mutta joissakin tuotteissa on vielä vanha pakkaus ja siksi vanha INCI-lista. Katsoin toimistollamme läpi muita sävyjä ja suurimmassa osassa oli hieman erilainen INCI-luettelo, eli sinne oli lisätty hoitavia ainesosia. 🙂

 2. Mari

  Totta. Itsekkin tilasin vastaavan kokeeksi ebaystä vain koska oli tosiaan niin halpa. Tässä kyseisessä tuotteessa sattuikin kyllä olemaan squalaania lukuunottamatta lähes sama inci kuin tuossa paketissa (”tavallinen” huulten ph:hon reagoiva huulipunahan on ollut Aasian kosmetiikka markkinoilla iät ajat) mutta se on ikävä kyllä totta, että kopioissa voi tosiaan olla ihan mitä tahansa :/ Mitään kalliimpaa, enkä varsinkaan ihon hoito tuotteita, en koskaan ostaisi Ebaysta kopioina! Makeup Revolutionhan esimerkiksi kopioi kaiken muilta, ja osan tuotteista jopa varsin hyvin, mutta huonommilla aineksilla, joten herkkä ihoisena suosin kyllä muutenkin lähes poikkeuksetta aitoja alkuperäisiä. Joskus vain hinnat ovat niin törkeitä, että joidenkin brändien kohdalla rehelliset kilpailijat ovat tervetulleita 🙂

  • Virve Vee

   Joo, saa tosiaan olla tarkkana, että tietää, mitä ostaa. Ostan itse eBaysta paljon aasialaista kosmetiikkaa, mutta kohdalleni on aina sattunut vain aitoja tuotteita, sillä olen melko tarkka siitä, keneltä siellä tuotteeni tilaan. 🙂

   Tässä pakkauksessa oli kuulemma maahantuojan mukaan muuten vielä vanha INCI-lista, eli uudessa listassa on mukana enemmän hoitavia ainesosia, jotka on päivitetty huulipunan koostumukseen. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *