Testissä maailman kaunein huulipuna: Kailijumei Jelly Lipstick

Muistaako joku, kun viimekesänä fiilistelin blogissa maailman kauneinta huulipunaa, joka räjäytti internetin? No, nyt minä omistan sellaisen!

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Kailijumei-merkin Jelly Lipstick -huulipuna on kuin pieni taideteos. Se on hyytelömäisen kirkas puikko, jonka sisällä on aito kukka ja kultahippusia. Kun värittömältä näyttävää punaa sipaisee huulille, muuttuu se niillä pinkiksi pH-arvon ja lämpötilan vaikutuksesta. Huulipunan sävy tummuu ja syvenee huulilla myös ajan myötä.

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Minun ei tarvinnut liittyä punan saamiseksi jonotuslistoille tai yrittää löytää sitä eBaysta. Olin nimittäin paljon onnekkaampi, sillä sisäänostotiimimme onnistui järjestämään sen meille myyntiin löydettyään sen valikoimiinsa ottaneen maahantuojan. Jes!

Ei mennyt montaakaan hetkeä siitä, kun huulipuna oli ilmestynyt verkkokauppaamme* myyntiin kun minä olin jo klikannut sen ostoskoriini ja maksanut kiireesti. Minulla oli nimittäin hirveä pelko, että ne loppuisivat kesken!

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Kun sain punan käsiini mietin aluksi, raaskiiko sitä edes käyttää. Sehän näyttää niin kauniilta! Pääsin kuitenkin nopeasti yli pohdinnoistani ja olin jo sivelemässä sitä huulilleni. Käyttöä vartenhan se oli ostettu eikä vain meikkipussia koristamaan.

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Huulipuna tummui huulillani lähes välittömästi heleän pinkiksi (kuva 2), josta se syveni pikkuhiljaa (kuva 3). Lisäämällä punaa toisen kerroksen saa sävystä entistä voimakkaamma (kuva 4).

Kailijumei Jelly Flower Lipstick - 1 (10)

Ihastuin huulipunan sävyyn todella kovasti. Se oli aivan ihanan raikkaan pinkki ja koska se oli nimenomaan huulisävyte sen antama väri myös tarttui huuliin ja pysyi niillä kevyesti kiiltoa antavan pinnan kadottua.

Kailijumei Jelly Flower Lipstick

Huulipunan koostumus tuntui sitäpaitsi aivan ihanan ylelliseltä vaikka olin etukäteen pelännyt, että punassa olisi ihanaa vain sen ulkonäkö. Se levittyi huulille ihanan pehmeänä, siinä oli hurmaava tuoksu ja se piti huuleni kosteutettuina. Tämä todellakin oli luksuspuna!

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Vaikka aluksi suhtauduin punaan hieman pihistellen aloin jo nopeasti sutimaan sitä huuliini vähän useamminkin ihan vain päästäkseni selville, mitä sen käyttömukavuudelle tapahtuu, kun puikko kuluu. En vielä ole päässyt itse kukkaan tai ensimmäisiin kultahippuihinkaan saakka, sillä olen omistanut huulipunan vasta pari päivää, mutta odotan jännityksellä jo, mitä tapahtuu, kun puna kuluu niin pitkälle.

(Brutaali kollegani laukoi ilmoille ajatuksen, kuinka hänen tekisi mieli katkaista puna tutkiakseen sitä paremmin ja meinasin alkaa itkeä järkytyksestä.)

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Ostin itse huulipunan Limited Edition -version sävyssä Barbie Doll Powder. Limited Edition -versio eroaa tavallisesta versiosta ainoastaan hylsynsä puolesta, joka on tässä versiossa kullan värinen. Lisäksi saatavilla on muutamia euroja halvempi Summer Simplicity -versio, jonka puikoissa on sisällä kukka, mutta ei kultahippusia.

Osa Kailijumei-huulipunan sävyistä näyttäisi jo olevan loppu verkkokaupasta, mutta sillä ei oikeasti ole mitään väliä, minkä sävyn itselleen valitsee, sillä niissä kaikissa on samanlaisen lopputuloksen luova koostumus. Vain kukkien (ja kesäisten kausipunien puikon) sävy vaihtelee.

(Ja alkää huoliko, jos jonkun tuotteen saldo näyttää jo nollaa: Sisäänostotiimimme lupasi minulle asiaa tivatessani, että näitä saadaan kyllä vielä lisää.)

Kailijumei-huulipunia voi ostaa Suomessa täältä.*

Kailijumei Jelly Flower Lipstick - 1 (9)

Kuka muu kokee tarvitsevansa tämän maailman kauneimman huulipunan?


Lue myös nämä postaukseni:

Revlon Color Stay meikkivoide Ronaldo Japani Kailujumei lipstick

Kommentit (30)
 1. Sara┃Sara's Fab Life
  26.2.2017, 15:11

  MINÄMINÄMINÄMINÄMINÄ!!!!!!!!!           

  1. 😀

 2. On se vaan kaunis 🙂 ja viimein helposti saatavilla, toivottavasti elevenin valikoima laajenisi vielä Soap & Gloryn tuotteilla.

  1. Ollaan kovasti toivottu niitä meille ja tehty parhaamme, mutta ikävä kyllä Boots, joka omistaa Soap & Gloryn ei ole oikein halukas jakelemaan niitä oikein kellekään muulle jälleenmyyjälle suureksi harmiksemme. :/

   1. Voi harmi :/. Pitää alkaa vaan kokeilemaan muita 🙂 muutenhan elevenillä on huippulaaja valikoima.

    1. Lupaan, ettei hylätä toivoa asian suhteen ja yritetään vielä aina välillä, jos vielä joskus saataisiin valikoimaan. 🙂

     Bootsista voi muuten tilata tavaraa Suomeen tämän sivun kautta: http://www.international.boots.com Postikulut ovat käsittääkseni kiinteät 9,90 puntaa, eli kerralla kannattanee laittaa isompi tilaus, mutta noh, varsinkin Soap & Glorya nyt tulee helpostikin tilattua reilummin…. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *