Kaikki vaan kestää, kestää ja kestää

Maybelline on tuonut myyntiin uuden pitkäkestoisen ”Tint Glossin” huulille ja sain L’orealilta kokeiltavakseni pari sen sävyä.

Sävy 160 Rofever Fuchsia ei niinkään ollut minun sävyni sen tummuuden, voimakkuuden ja voimakkaan kylmyyden vuoksi ja näytinkin lähinnä verenhimoiselta vampyyrilta sitä kokeiltuani, mutta sävy 180 Lasting Pink puolestaan oli sitäkin enemmän minun juttuni.

Alkajaisiksi sanoisin heti, ettei nimi ”Lasting Pink” kuvannut sävyä millään lailla. Sävy oli siis huulillani selvästi punainen, ei mikään pinkki. Kädelle laitettuna sävyssä saattoi olla pieni taitto kylmään, mutta huulilla sävy oli oikeasti jo rehellisen punainen.

Kiillon ideana on, että huulille tulee ensin huulikiiltomainen sävy ja kiilto, mutta sävy ikäänkuin imeytyy huulelle ja värjää huulen (siitä nimen osa ”tint”), jolloin sävy pysyy huulilla vielä kiillon kuluttua pois.

Olen pitkään halunnut löytää työkäyttöön kauniin voimakkaampunaisen sävyn, joka näyttää huulilla freesiltä, mutta jonka kanssa ei tarvitse stressata sen pysyvyydestä. On keljua miettiä, onkohan oma huulipunaa karannut pitkin suupieliä tai tarttunut hampaisiin samaan aikaan kun myy asiakkaille kosmetiikkaa.

Taisin onnekseni löytää ratkaisun, sillä tämä tuote on huippu!

Tint Gloss levittyy huulille hyvin ja tuntuu huulilla ihanan ohuelta ja kevyeltä eikä ollenkaan kestohuulimeikeille tyypillisen kuivalta.

Sävykin on täydellinen, sillä se saa hampaat itseasiassa näyttämään yllättävän valkoisilta!

Puna tosiaankin pysyy huulilla loistavasti ja kun se lähtee kulumaan, kuluu päältä vain kevyt kiilto itse pigmentin yhä pysyessä huulilla. Ihan kymmentä tuntia pigmenttikään ei huulillani kauniin tasaisesti pysy, mutta työpunaksi tämä on silti täydellinen.

Ja koska moni aina pyytelee huulimeikistä kuvaa koko kasvoilla, on tässä kerrankin sellainen:

Katsokaa nyt, miten freesiksi pelkkä kirkas huulimeikki voi lookin tehdä! Tämä on juuri sellainen tuote, jolla tykkään raikasta lookkini päiväunilta herättyäni juuri ennen myymälään ryntäämistä.

(Ripsissä on muuten Too Facedin LashGASM Mascara kun joku sitä kuitenkin pohtii.)

Oletteko te kokeilleet vielä Maybellinen uusia Super Stay 10H Tint Glosseja? Tykkäättekö ylipäätänsä pitkäkestoisista huulimeikkituotteista?

Ja niin, kuvasta tuli vielä mieleen, että Remingtonin Pearl Wandilla tosiaankin saa kestävät kiharat.

Kuvan kiharat ovat tässä vaiheessa olleet päässäni jo kaksi vuorokautta ilman mitään elvytystoimenpiteitä! (Ja kun kuitenkin joku kysyy, niin kiharran hiukseni käyttäen 200 asteen lämpötilaa ja koska tukkani on paksuhko, teen yleensä arkilookkiin kahdeksan kiharaa mollemmille puolille päätä, jolloin lopputulos on mukavan rento.)

Joko on Pearl Wand hankittuna?

Kommentit (41)
  1. Ootpa kaunis! 🙂

  2. OMG! Mitkä ripset! Vau! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *