Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kaikki jemmani, osa yksi kautta kolme

Hyvää neljävuotispäivää, Ostolakossa!
Kuten lupasin, on blogini näinä päivinä täyttyvän neljävuotistaipaleen kunniaksi aika kurkistaa kosmetiikkakomeroihini ja käydä läpi, kuinka paljon kosmetiikkaa vielä omistan. Alunperin suunnittelin esitteleväni kaiken suoraan yhdessä postauksessa, mutta koska jemmojani on jaettu kolmeen paikkaan, tulee tästä kolmiosainen postaussarja.
Tänään aloitan kosmetiikkajemmojeni läpikäynnin sillä pienimmällä varastopaikalla, eli vanhempieni asunnolla. Koska lennän Lontoosta Suomeen aina iltamyöhällä ja yövyn vanhempieni asunnolla ennen aamuista töihinmenoani, on ollut kätevintä pitää siellä oma pieni tuotejemma. Koska muutenkin matkustan nykyään vain käsimatkatavaroilla (ja yleensä silloinkin pelkällä käsilaukulla), säästän paljon vaivaa pitämällä Suomessa valmista tuotesettiä. Tarvitsen siis lentokoneeseen mukaani vain passin, läppärini, Kindleni ja puhelimeni. Ja vähän evästä.
 Suomen meikkini menevät tähän pussiin. Käytän niitä melko vähän, sillä yleensä olen vanhemmillani vain yhden yön, mutta joskus pidempään ollessa ne ovat tarpeeseen.
Meikkejä on melkolailla perus setin verran.
Yksi aurinkopuuteri ja yksi aurinkopuuteri/poskipuna, jolla saan joko pinkkiä poskiin tai sävyjä sekoittamalla persikkaisempaa. 
Huulimeikkejäkin on vain kolme: yksi kylmä, yksi persikkaisempi ja yksi läpikuultava kiilto.
Ripsivärejä on jostain syystä eksynyt tuohon meikkipussiin kolme, mutta yksi niistä on ruskea, toinen ollut jo pitkään avattuna ja kolmas odottamassa korkaamista.
Kulmakarvoille olen jättänyt vain yhden tuotteen, Lumenen sävyllisen kulmageelin. Antaa pientä sävyä ja tarvittaessa lisämuotoilua voi sitten saada puuterimaisilla luomiväreillä.
Meikkipohjaa varten minulla on yksi pieni primeri, peiteaine, meikkivoide sekä ohut meikkipuuteri, joka menee niin meikkipuuterina kuin meikin kiinnityksessäkin.
Luomivärejä on ehkä hieman liikaa, mutta ainakin joka tarpeeseen. Chanelin voidemainen luomiväri toimii myös silmämeikinpohjustajana, joten en tarvitse sellaista erikseen. En myöskään pidä tuolla erillistä rajauskynää silmille vaan rajaan silmäni luomivärillä (yleensä tuolla Diorin Night Dust -miniviisikon mustalla).
Vahempieni luota löytyvä meikkimäärä on minusta muutenkin todella ideaali ja voisin hyvinkin kuvitella eläväni tuollaisella meikkivalikoimalla. Itseasiassa se olisi varsin ihanaa ja jopa vapauttavaakin!
Ihonhoitotuotteidenkin määrä on melko minimissä ja koostuu lähinnä näytteistä ja matkakokoisista tuotteista, joita sitten tarvittaessa tuon hyttijemmoistani aina lisää.
Kosteusvoiteita riittää vielä hetkeksi. Joukossa muutama pieni Cliniquen kasvovesinappikin.
Valikoimaa täydentävät nämä hieman näytteitä isommat tuotteet. Minulta löytyy kasvovesi, mutta ei meikinpuhdistustuotteita, sillä niitä saan aina äidiltänikin lainaan. Saisin tietysti kyllä kasvovettäkin, mutta tuohon matkakokoiseen pakkaukseen on ollut helppoa täydentää laivavarastojen jämiä aina.
Lisäksi minulta löytyy noista jemmoista yksi deodorantti…
…yksi kuivashampoo ja jätettävä hoitoaine (tuon pienen shampoon käytin jo itseasiassa loppuun ja muuten lainaan hiustuotteita aina äidiltäni)…
…sekä kaksi käsivoidetta, joita käytän myös jalkavoiteina.
Tuolla olevat kosmetiikkavarastot ovat pienet ja minusta jopa todella ihanteelliset kaikilta osin. Lähes noin pienet varastot olisi mukavaa muutenkin omistaa!
Huomenna eisttelen teille, mitä kaikkea kotoani Lontoosta löytyy tällä hetkellä ja ylihuomenna homma huipentuu hyttini päävarastojen esittelypostaukseen!

Kommentit (18)

 1. Anonyymi

  No huhhuh… Sulla on enemmän vanhempiesi luona tavaraa kuin minulla on itselläni. Olen ehkä hiukan pettynyt.. Mutta katsotaan nyt sitten minkä verran sinulla muualla on

  1. virve

   Voi ei, sitten tulet olemaan minuun TODELLA pettynyt nähtyäsi lopputuloksen ottaen huomioon, että löhtötilanteeni oli pieni kosmetiikkahuone ja yli 50 kiloa kosmetiikkaa… 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *