Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kaikki eivät voi olla järjen riemuvoittoja…

Sattuipa kerran eräällä työpaikalla:

Tarinamme päähenkilö (kutsuttakoon häntä nyt vaikkapa nimellä V) työskenteli kosmetiikkamyymälässä ja meni eräänä päivänä töihin. Myymälässä oli kassalla pieni pöydännurkka, jolle usein jätettiin varauksessa olevia tuotteita. V sattui huomaamaan, että tälle pöydälle oli tällä kertaa ilmeisesti varattu kasa sarjan X tuotteita asiakkaalle nimeltä Kuivia.

V odotteli pari päivää rouva Kuiviaa hakemaan varaustaan eikä siirtänyt tuotteita minnekään. Kyseessä oli varmasti jonkun tuotteen jo valikoimista poistunt sävy, kun rouva sitä kerran noin ison nipun kerralla halusi! V ei kuitenkaan syventynyt asiaan tarkemmin, sillä mitäpä se hänelle kului, mitä tuotetta rouva Kuivia halusi itselleen hamstrata.

Kun tuotteet olivat olleet pöydän nurkalla jo neljä päivää, alkoi V:eetä ihmetyttää. Ilmeisesti rouva Kuivia oli joku henkilökuntaan kuuluva, kun saattoi pitää tuotteita varauksessa niin kauan? Pitäisiköhän ne siirtää kaappiin pois tieltä? ”No, annetaan nyt vielä olla hetki,” tuumi hän yrittäen kuumeisesti miettiä, sattuisiko tietämään, kuka rouva Kuivia oikein on ja miltä hän mahtaa näyttää.

Rouva Kuivian arvoitus kuitenkin selvisi seitsemäntenä päivänä. Kyseessä oli itseasiassa tarkalleen ottaen sama päivä, jona V:tä pyydettiin vihdoin viikon odottelun jälkeen tekemään jotain pöydällä olleille yhdeksälle eyelinerille, jotka olivat (ilmeisesti valmistusvirheen vuoksi) olleet kuivia ja jotka pitäisi palauttaa…

Tässä tarinassa ei ollut onnellista loppua. Siinä ei nimittäin ole mitään onnellista, jos on näin autuaan hölmö.

Olisiko muilla hauskoja tarinoita jaettavina?

Kommentit (16)

  1. Anonyymi

    Vale: mulle kävi melkein samalla lailla ala-asteen ekalla luokalla: ihmettelin kun yksi kaveri oli kirjottanut kaverikirjaani monen kysymyksen kohdalle I don't know. Ja mää ihmettelin, että miten tää i dont knouv voi olla muka sekä lempiruuan että -bändin nimi! Tajusin tämän vasta yläkoulun puolella, vaikka olin kuitenkin siihen mennessä opiskellut jo monta vuotta englantia… :DD

    -tiiu

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *