Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

K-Citymarket myy Missha-tuotteita!

Missha Citymarket

Viime viikkoina Facebook-feedini ja Instagramin Inboxini ovat molemmat täyttyneet iloisista ilmoituksista siitä, kuinka korealainen Missha-merkki on ilmestynyt K-Citymarketteihin myyntiin. Bongailuja on tehty eri puolilta Suomea, joten oletan, että merkin tuotteet ovat lopulta saatavilla kaikista K-Citymarketeista.

Jos tämä tieto oli siis mennyt joltakin ohi, niin kurkarkaahan seuraavalla kauppareissulla, joko teidän Cittaristanne löytää Misshaa. Kovin suurella valikoimalla merkki ei ilmeisesti ole useimpiin myymälöihin ainakaan rantautunut, mutta uskoisin, että tämä voi olla pieni varovainen kuulustelu siitä, olisiko merkille ottajia ja jos hyllyt tyhjenevät kovaa tahtia, saattaa valikoimakin laajentua.

Missha Citymarket

Missha on minusta mielenkiintoinen merkki, sillä se on usein ensimmäisiä korealaisia kosmetiikkamerkkejä, joita suomalainen kuluttaja tuntuu ja on jopa kokeillut. Meillä merkkiä pidetään hyvänä, kiinnostavana ja laadukkaana korealaisen kosmetiikan edustajana, mutta kun viime lokakuussa kävin Etelä-Korean Soulissa, näyttivät Misshan myymälät siellä suorastaan hämmentävän hiljaisilta ja epäsuosituilta.

Merkin myymälöissä ei näyttänyt olevan ruuhka-aikaankaan tungosta asiakkaiden suhteen. Enemmän tungosta aiheuttivat jopa myyjät, joita parveili pienissä putiikeissa kerralla suorastaan liikaa. Myyjien tummasta hameesta, beigestä yläosasta ja lähes poikkeuksetta terveyssandaaleista muodostunut asukokonaisuus toi minulle jotenkin 90-luvun pankkivirkailijavibat ja koko brändi vaikutti imagoltaan hyvin paikoilleen jämähtäneeltä, mikä oli täysin ristiriidassa sen kanssa, kuinka paljon merkin tuotteet saavat ulkomailla huomiota ja millaisessa maineessa monet niistä ovat.

Missha Citymarket

Merkillä menee edelleen ihan hyvin, mutta ilmeisesti se kaipaisi pientä uudistumista, sillä Etelä-Korean laajan kosmetiikkatarjonnan myötä kilpailu merkkien välillä on todella kovaa ja vain innovatiivisimmat merkit pärjäävät. Missha onkin varmasti pitkään selvinnyt markkinoilla nimenomaan maineensa vuoksi, mutta voi olla, että jos se ei kykene uudistumaan, tekee se lopulta nokiat. Brändi onkin yrittänyt hakea boostia myynneilleen esimerkiksi pari vuotta sitten lanseeramallaan Line Friends -meikkikokoelmalla, joka tehtiin Aasiassa suositun Line Friends -chat-sovelluksen suosittuja hahmoja käyttäen.

Missha oli käsittääkseni ensimmäinen korealainen kosmetiikkamerkki, joka lähti Euroopan markkinoille joitakin vuosia sitten ja muistelen silloin lukeneeni, kuinka tuon satsauksen toivottiin tuovan merkin myynneille uutta nostetta.

Misshalla on minusta loistavia tuotteita ja sen erittäin laajaan valikoimaan mahtuu esimerkiksi kulttistatuksen maineita yksilöitä kuten esimerkiksi kymmeniä miljoonia myynyt M Perfect Cover BB Cream, ökyhintaisen SK-II Facial Treatment Eseence -hoitonesteen haastava Time Revolution First Treatment Essence -hoitoneste sekä  Estée Lauderin Advanced Night Repair -seerumiin usein verrattu Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule -seerumi.

Missha Citymarket

Toivotaan siis, että Misshaa on pian saatavilla kaikista K-Citymarketeista hyvällä valikoimalla!

Toinen korealainen bongaus, joka myös hyppäsi eräänä päivänä Facebookissa eteeni oli puolestaan Oulun Limingantullin Prismasta löytynyt Holika Holika. Myöhemmin kävi ilmi, että kyseessä oli ilmeisesti yksittäisen Prisman koe-erästä, mutta sen myötä Prismalle lähti paljon toiveita ottaa merkki myyntiin, joten pidetään peukkuja, että myös Holika Holika rantautuu Suomessa markettimyyntiin!

Holika Holika Prisma

Mitkä Missha-tuotteet ovat teidän suosikkejanne?


Lue myös:

Mikä ihmeen fermentoitu kosmetiikka?

Pihistä tai panosta – 10 parasta seerumia

Parhaat kulttituotteet korealaiseen ihonhoitorutiiniin: 20+ tuotevinkkiä!

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (25)

 1. NGl

  Wow! Cittarihan kunnostautuu k-Beaytyn saralla, sieltä hommasin myös niitä It’s skin-liinanaamioita.. Kiitos tästäkin vinkistä, huikea uutinen!
  Kiinnostaisi tietää tämän prosessin taustat, eli onko K-ryhmä virallinen maahantuoja, vai tulevatko Misshat Suomeen esim. Virosta tai muusta EU-maasta…. (tutkijaluonne on utelias ja kiinnostunut yksityiskohdista, varsinkin, kun olet täällä blogissa valaissut kosmtiikan maahantuonnon kiemuroita etenkin Korea-brändien osalta..)

  • Virve Vee

   Veikkaan että tulevat Virosta, mutta en ole nähnyt tuotepakkauksia, joten voi toki olla, että tulevat muualta. Niiden tarrasta kuitenkin selviää maahantuoja, eli jos joku kurkkaa niin kertokaa! 🙂

 2. Tiia

  CM on varmasti joku oma kosmetiikkahömppä, joka lukee blogeja ja haistelee trendejä sen pohjalta. Heti kun on blogeissa hypetetty esim jotain shamppoota, niin cittarista löytyy! City-Marketeissa on ihan mieletön kosmetiikkaosasto verrattuna esim Prisman vastaavaan, likaiseen, sekaiseen ja huonosti hoidettuun.

  • Virve Vee

   Kiva kuulla, että Citymarketin kosmetiikkavalikoima on kehittynyt hyvin! 🙂 En ole käynyt aikoihin Cittarissa, mutta ehkä syksyllä tulee taas käytyä Suomessa niin pääsee tutkimaan. 🙂

 3. pallonenä

  Ostin Cittarista Misshan BB-voiteen (hinta 6,90/20 ml) ja näyttävät tulevan meille Espanjan kautta: ”Vastuuhenkilö: Tradegate to Europe, S.L, Albasanz 79, Nave 6 2830, Espanja” ja jakelija: Orien Trade Finland Oy (ei siis Orion).

  Satutko sinä tai joku muu tietämään, kuuluuko tämän bb-voiteen olla paksua jankkia ja kuuluuko sen tuoksahtaa saippualta ja hajun jäädä iholle hönkimään ainakin tunniksi? Ja kuuluuko voiteen muuttua kiiltävästä harmaanbeigestä mattaiseksi ja hyvin vaaleaksi samassa ajassa? Olen vähän pihalla tämän kanssa, kun en osaa arpoa miten tämä pitäisi puuteroida tms, etten päätyisi näyttämään vahanukelta peilin äärestä jo kauan sitten poistuttuani. Kosteussuihkeella tai hikoilemisellakaan ei ole vaikutusta mattaisuuteen, se säilyy kuin tauti 😀

  Hyvä peittokyky voiteessa kyllä on ja lopputulos on todella viileän vaalea. Ostin sävyn no 21 Light Beige, joka oli kolmesta tarjolla olleesta sävystä vaalein ja näinkin vaalealle iholle yllättäen liian vaalea.

  • Virve Vee

   Aah, mielenkiintoista! Kiitos, että jaoit nuo paketin tekstit!

   Mikä noista Misshan BB-voiteista tuo on? Monet korealaiset BB-voiteet ovat kyllä suorastaan yllättävän paksua tavaraa kun taas meillä länsimaissa BB-voiteet ovat usein enemmän sävyttävän päivävoiteen kaltaisia ja ohuita.

  • pallonenä

   Voide on Missha Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++. Tumman viininpunainen pahvikotelo ja tuubi ja hopeanvärinen korkki. Yhtään tuttu?

  • Virve Vee

   Minusta tuo oli koostumukseltaan aika paksua, mutta en muista tuoksua yhtään kyllä. :/ Itselläni on ollut käytössä sävy 13 joka on lähtökohtaisesti jo hyvin vaalea, joten harmi kyllä en osaa sanoa, miten tuo vähän tummempi sävy käyttäytyy. En kyllä yllättyisi yhtään, jos hieman vaalenee iholla ollessaan vielä kun on kuitenkin korealainen tuote.

   Osaisikohan joku muu sanoa jotain fiksumpaa, minusta ei nyt ollut yhtään hyötyä. 😀

  • pallonenä

   Ihan hyvä näin, no worries 🙂 Ihan jännä kokemus joka suhteessa, joten kannattava ostos jo senkin vuoksi.

 4. Pauliina

  No höh, ettei Misshaa arvosteta Koreassa! Rakastan Misshaa! Minulla on käytössä Time Revolution Essence ja ampulli, todella loistotuotteita kumpikin. Myös Super Aqua-silmänympärysvoide. Ja olet oikeassa, Missha oli ensimmäisiä korealaisia merkkejä jotka lähtivät kokeiluun.
  Toivotaan että Holika Holika tulee kaikkiin Prismoihin, voisi täyttää sheet mask -varastoja joka kauppareissulla. 😀

 5. Kronos

  Mäkin yllätyin eilen kun kävin Heinolan Citymarketissa. Käytin joskus sävyä 13 mutta nyt edes nro 23 ei ole tarpeeksi tumma kun olen päivettynyt. Tai siis kyseisten voiteiden sävyt syövät kultaisen sävyn iholtani ja saavat sen näyttämään harmaalta. Täytyy kokeilla jos nro 27 eli golden beige toimisi ohuelti. Mutta siis punatuubisessa BB-voiteessa on täydellinen koostumus ja plussaa korkeasta aurinkosuojasta 🙂

  • Kronos

   Itseasiassa sävy 27 taisikin olla honey beige 😛

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *