K-Citymarket myy Missha-tuotteita!

Missha Citymarket

Viime viikkoina Facebook-feedini ja Instagramin Inboxini ovat molemmat täyttyneet iloisista ilmoituksista siitä, kuinka korealainen Missha-merkki on ilmestynyt K-Citymarketteihin myyntiin. Bongailuja on tehty eri puolilta Suomea, joten oletan, että merkin tuotteet ovat lopulta saatavilla kaikista K-Citymarketeista.

Jos tämä tieto oli siis mennyt joltakin ohi, niin kurkarkaahan seuraavalla kauppareissulla, joko teidän Cittaristanne löytää Misshaa. Kovin suurella valikoimalla merkki ei ilmeisesti ole useimpiin myymälöihin ainakaan rantautunut, mutta uskoisin, että tämä voi olla pieni varovainen kuulustelu siitä, olisiko merkille ottajia ja jos hyllyt tyhjenevät kovaa tahtia, saattaa valikoimakin laajentua.

Missha Citymarket

Missha on minusta mielenkiintoinen merkki, sillä se on usein ensimmäisiä korealaisia kosmetiikkamerkkejä, joita suomalainen kuluttaja tuntuu ja on jopa kokeillut. Meillä merkkiä pidetään hyvänä, kiinnostavana ja laadukkaana korealaisen kosmetiikan edustajana, mutta kun viime lokakuussa kävin Etelä-Korean Soulissa, näyttivät Misshan myymälät siellä suorastaan hämmentävän hiljaisilta ja epäsuosituilta.

Merkin myymälöissä ei näyttänyt olevan ruuhka-aikaankaan tungosta asiakkaiden suhteen. Enemmän tungosta aiheuttivat jopa myyjät, joita parveili pienissä putiikeissa kerralla suorastaan liikaa. Myyjien tummasta hameesta, beigestä yläosasta ja lähes poikkeuksetta terveyssandaaleista muodostunut asukokonaisuus toi minulle jotenkin 90-luvun pankkivirkailijavibat ja koko brändi vaikutti imagoltaan hyvin paikoilleen jämähtäneeltä, mikä oli täysin ristiriidassa sen kanssa, kuinka paljon merkin tuotteet saavat ulkomailla huomiota ja millaisessa maineessa monet niistä ovat.

Missha Citymarket

Merkillä menee edelleen ihan hyvin, mutta ilmeisesti se kaipaisi pientä uudistumista, sillä Etelä-Korean laajan kosmetiikkatarjonnan myötä kilpailu merkkien välillä on todella kovaa ja vain innovatiivisimmat merkit pärjäävät. Missha onkin varmasti pitkään selvinnyt markkinoilla nimenomaan maineensa vuoksi, mutta voi olla, että jos se ei kykene uudistumaan, tekee se lopulta nokiat. Brändi onkin yrittänyt hakea boostia myynneilleen esimerkiksi pari vuotta sitten lanseeramallaan Line Friends -meikkikokoelmalla, joka tehtiin Aasiassa suositun Line Friends -chat-sovelluksen suosittuja hahmoja käyttäen.

Missha oli käsittääkseni ensimmäinen korealainen kosmetiikkamerkki, joka lähti Euroopan markkinoille joitakin vuosia sitten ja muistelen silloin lukeneeni, kuinka tuon satsauksen toivottiin tuovan merkin myynneille uutta nostetta.

Misshalla on minusta loistavia tuotteita ja sen erittäin laajaan valikoimaan mahtuu esimerkiksi kulttistatuksen maineita yksilöitä kuten esimerkiksi kymmeniä miljoonia myynyt M Perfect Cover BB Cream, ökyhintaisen SK-II Facial Treatment Eseence -hoitonesteen haastava Time Revolution First Treatment Essence -hoitoneste sekä  Estée Lauderin Advanced Night Repair -seerumiin usein verrattu Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule -seerumi.

Missha Citymarket

Toivotaan siis, että Misshaa on pian saatavilla kaikista K-Citymarketeista hyvällä valikoimalla!

Toinen korealainen bongaus, joka myös hyppäsi eräänä päivänä Facebookissa eteeni oli puolestaan Oulun Limingantullin Prismasta löytynyt Holika Holika. Myöhemmin kävi ilmi, että kyseessä oli ilmeisesti yksittäisen Prisman koe-erästä, mutta sen myötä Prismalle lähti paljon toiveita ottaa merkki myyntiin, joten pidetään peukkuja, että myös Holika Holika rantautuu Suomessa markettimyyntiin!

Holika Holika Prisma

Mitkä Missha-tuotteet ovat teidän suosikkejanne?


Lue myös:

Mikä ihmeen fermentoitu kosmetiikka?

Pihistä tai panosta – 10 parasta seerumia

Parhaat kulttituotteet korealaiseen ihonhoitorutiiniin: 20+ tuotevinkkiä!

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

Kommentit (25)
 1. Ihan mahtava uutinen! Juuri tänä viikonloppuna kävin ystävien kanssa hieman keskustelua kosmetiikasta ja yllätyin, siitä miten korealaiset tuotteet sekoitetaan helposti kiinalaisiin ja koetaan, ettei uskalla tilata netistä, kun ne ohjeetkin saattaa olla vieraalla kielellä jne. Varmasti cittareissa myytävän tuotteeseen suhtaudutaan aivan eri lailla! omia missha suosikkeja on zero sebum SPF50 aurinkosuoja sekä juurikin tuo bb-voide. Lisäksi misshalla on hyviä kangasnaamioita

  1. Tuo on totta, että moni ei vielä tiedä eri Aasian maista tulevissa kosmetiikkatuotteissa olevan eroja, joten korealaisen kosmetiikan rantautuminen ihan suomalaisiin marketteihin tekee varmasti sen maineelle hyvää. 🙂

  2. Feikkituotteiden mahdollisuus voi varmaan pelottaa netistä tilatessa? Minua pelottaa vieläkin joskus.

   Aloitukseen. Harmi, kun eilen just olin Prismassa ja vastapäätä olisi ollut citymarket, että olisin voinut tsekata, onko valikoimissa. Voisin ostaa Misshalta uudestaan pitkänimi-ampoulen ja pinkkiputelisen spf 45 aurinkovoiteen, joka on lähes ainoa, joka ei kuivata ja rasvoita ihoani. Nimenomaan kuivuminen on nykyisin isompi ongelma, mutta lähmääkään en halua.

   1. Feikkituotteiden mahdollisuus varmasti epäilyttää tosiaan monia ja ylipäätään se, että moni rinnastaa korealaisen kosmetiikan kiinalaiseen epäillen, että tuotteet voivat sisältää mitä tahansa eikä sitä kontrolloida, vaikka tosiasiassa kontrollointi on todella kovaa ja lainsäädäntö tiukka.

    Misshalla on kyllä paljon kivoja ja kiinnostavia tuotteita! 🙂

 2. Hesan Stoccalta saa nyt Mizonia ^^ Voih, jospa Sulwhasoo joskus vielä rantautuisi Suomeen.

  Missha on korealaisten vastine Estee Lauderista, mutta huokeammilla hinnoilla.

  1. Olisi kyllä ihanaa, jos Sulwhasoo saataisiin Suomeen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *