Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Supermahtavia K-Beauty-aiheisia työkuulumisia!

*Sis. mainoslinkkejä

Olen odottanut innosta piukeana tätä päivää sekä tulevia viikkoja ja kuukausia, sillä meillä tapahtuu töissä aivan mielettömän jännittäviä juttuja, joiden yhtenä suurimmista taustapiruista olen itse päässyt häärimään.

Juttuhan on nyt tietysti niin, että eleven goes K-Beauty ja lähitulevaisuudessa valikoimaamme tulee putoilemaan vähitellen uusia korealaisia kosmetiikkasarjoja sekä kosmetiikkatuotteita ja K-Beauty tulee muutenkin olemaan vahvasti mukana kuvioissa – arvaatte ehkä, kenen henkilökohtaisesta pyynnöstä, painostuksesta, ahdistelusta ja pakottamisesta johtuen! 😉

Skin79 3 Step Shower Glow Brightening Mask
Skin79 3 Step Shower Glow Brightening Mask*

Olen jauhanut blogissani kohta vuoden, kuinka ihana juttu aasialainen kosmetiikka on ja saanut vihdoin työkaverinikin uskomaan, että K-Beauty on se suunta, johon meidänkin kannattaa elevenillä katseemme suunnata.

Korealainen kosmetiikka yleistyy länsimaissa yhä enemmän, mutta siitä huolimatta korealaisia kosmetiikkamerkkejä ei ole helppoa saada myyntiin. Meille on elevenillä tärkeää, että ostamme jokaisen tuotteemme suoraan valmistajilta tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä ja varsinkin aasialaisen kosmetiikan kohdalla asian merkitys korostuu. Ei kuitenkaan ole ihan helppoa löytää luotettavia tavarantoimittajia aasialaiselle kosmetiikalle, joten tämäkin prosessi on ollut niitä kerätessä varsin hidas ja kivikkoinen, mutta edennyt sitten kuitenkin.

Skin79 Cleanest Coconut Cleansing Oil
Skin79 Cleanest Coconut Cleansing Oil*

Saimme K-Beauty-valikoimamme hieman käyntiin Blithe*-merkin myötä, mutta se on kuitenkin hyvin pientä siihen nähden, mitä kaikkea kivaa valikoimaamme on lähitulevaisuudessa putkahtelemassa. Minä olen malttamatonta tyyppiä, joka tahtoisi kaiken nyt ja heti, joten tässä on hieman kysytty kärsivällisyyttäni ja kysytään edelleen, mutta toivon, että kesän loppuun mennessä meillä on jo mieletön valikoima erilaisia K-Beauty-tuotteita.

Skin79 Water Splash Mask 2 Step*
Skin79 Water Splash Mask 2 Step*

Tänään pääsemme kuitenkin potkaisemaan K-Beauty-myyntimme kunnolla käyntiin, sillä lanseerasimme juuri aivan huippuhauskan tuotemekin, jonka tuotteissa tiivistyy täydellisesti nimenomaan se K-Beautyn leikkisyys, innovatiivisuus ja laadukkuus ilman, että itseään tarvitsee maksaa kipeäksi.

Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Pink
Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Pink*

Uusin tuotemerkkimme Skin79* on erityisen tunnettu BB-voiteistaan, jotka ovat kahmineet valtavasti palkintoja ja joita on hypetetty suunnattomasti. Itse olen kuitenkin aivan erityisen innoissani siitä, että Skin79-merkin myötä pääsemme avaamaan kunnolla kangasnaamiopelimme ja pääsemme vihdoin tarjoamaan aivan mielttömiä naamioita. Meikäläinen kun on nimittäin itse saanut päättää koko merkin tuotevalikoimasta!

Skin79 Animal Mask, Dry Monkey
Skin79 Animal Mask, Dry Monkey*

Skin79-merkin valikoimasta löytyy vaikka mitä hauskoja kangasnaamioita ja vieläpä edulliseen hintaan. Tarjolla on niin eläinten naamoilla varustettuja leikkisiä versioita kuin vaahtoaviakin kangasnaamioita sekä esimerkiksi jännittäviä hydrogeelinaamioita sekä kasvoille että silmänympäryksille. Merkin valikoimasta löytyy myös puhdistusöljyjä, hoitonesteitä sekä vaikka mitä muita mielettömän ihania tuotteita ja vieläpä hyvin kohtuullisella hinnalla.

Skin79 Clean On 2 Step Nose Pack
Skin79 Clean On 2 Step Nose Pack*

Olen ollut AIVAN täpinöissäni odottaessani, että saamme laittaa merkin myyntiin, mutta jopa vieläkin suurempia innostuksen kiljahduksia minussa saa aikaan se, että myyntiin on tulossa tulevaisuudessa monia muitakin ihania korealaisia tuotemerkkejä, joiden tuotevalikoimasta olen päässyt päättämään.

Skin79 Hawaiian Mud Sheet Mask, Pink
Skin79 Hawaiian Mud Sheet Mask, Pink*

Viimeiset pari kuukautta ovat olleet meillä töissä todella kiireistä ja työntäyteistä aikaa eikä homma todellakaan tule helpottumaan yhtään ainakaan hetkeen, mutta täytyy sanoa, etten ole ollut varmasti koskaan näin innoissani työstäni. Aasialainen kosmetiikka on valoittanut sydämeni täysin ja olen ollut siitä viime kesästä lähtien aivan totaalisen pähkinöinä, joten voitte vain arvata, kuinka mielettömän innoissani olen ollut joka päivä töissä nyt, kun kevään ja kesän kenties suurimpana projektinani on tuoda K-Beauty elevenille.

Odotankin kovasti, että pääsen lähitulevaisuudessa kertomaan teille lisää K-Beauty-kuulumisia!

Skin79 Water Wrapping Non-Chemical Sun Block SPF 50
Skin79 Water Wrapping Non-Chemical Sun Block SPF 50*

Onko Skin79 jollekin tuttu merkki?

Kaikki elevenin Skin79-tuotteet löytyvät täältä*.


Lue myös nämä postaukseni:

Paras ja suosituin kangasnaamio koreassa Wish Formula silmänympärysnaamio Vinkit kangasnaamioiden käyttöön

Kommentit (19)

 1. J

  Hei! Todella mielenkiintoisen oloisia tuotteita 🙂 Osaatko sanoa ovatko Blithen tai Skin79:n tuotteet eläinkokeettomia?

  • Virve Vee

   Olen käsittänyt, että Blithe on Cruelty Free, mutta Skin79-tuotteista on todella vaikeaa saada mitään kunnon infoa yhtään mistään valitettavasti.

  • J

   Kiitos vastauksesta! Pitääpä siis tutustua Blitheen paremmin 🙂

 2. Kristiina

  Tuleehan myös incit sivuille? Ja hajusteettomia tuotteita pliis… on ollut ihan järjetön homma metsästää incilistoja ja luotettavia myyjiä, itsellä kun hajusteallergia on sitä luokkaa ettei ole varaa huteihin…

  • Virve Vee

   Toivottavasti saadaan loppuihinkin tuotteisiin maahantuojalta INCI-listat sähköisessä muodossa niin voidaan lisätä sivuille! 🙂 Hankalaa aina, jos maahantuojalla ei ole lähettää niitä sähköisinä, sillä kellään ei ole harmiksemme tällä hetkellä aikaa näpytellä niitä pakkausten kyljestä tuote kerrallaan. :/ Mutta yritetään silti ehdottomasti saada loppuihinkin pian. 🙂

 3. T

  Tunnetaanko K-Beauty -puolella luonnonkosmetiikkaa? Onko jotain merkkejä / sertifikaatteja siellä päin kosmetiikkamaailmaa?

 4. Aija

  Tiedätkö onko tuo pinkki BB voide kuinka vaaleaa? Itsellä aina ongelmana ihon vaalea(valkoinen :D)väri eikä monilla merkeillä ole tarpeeksi vaaleaa sävyä. :/

  • Virve Vee

   Noista sivuston tuotekuvauksista löytyy swatchit, joissa on merkin BB-voiteet rinnakkain. On melko vaalea, mutta ei mikään supervaalea kuitenkaaan, eli todella vaalealle iholle varmasti liian tumma. :/

 5. Mari

  Ihanaa saada Bearelin rinnalle Suomeen VIHDOINKIN vähän lisää K-Beautyä!!
  Itse rakastan erityisesti Misshan, Mizonin ja Pyunkang Yulin tuotteita.
  Pyunkang Yul on muuten todella ainutlaatuinen merkki JOPA Korean mittapuulla. Varsinkin merkin tähti tuote, Essence-Toner on maailman paras herkän/kuivan/oikukkaan ihon pelastaja! Olisi mahtavaa, jos sitä vielä jonain päivänä saisi ostettua jopa Suomesta..Eleveniltä, Virve, please..?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *