Supermahtavia K-Beauty-aiheisia työkuulumisia!

*Sis. mainoslinkkejä

Olen odottanut innosta piukeana tätä päivää sekä tulevia viikkoja ja kuukausia, sillä meillä tapahtuu töissä aivan mielettömän jännittäviä juttuja, joiden yhtenä suurimmista taustapiruista olen itse päässyt häärimään.

Juttuhan on nyt tietysti niin, että eleven goes K-Beauty ja lähitulevaisuudessa valikoimaamme tulee putoilemaan vähitellen uusia korealaisia kosmetiikkasarjoja sekä kosmetiikkatuotteita ja K-Beauty tulee muutenkin olemaan vahvasti mukana kuvioissa – arvaatte ehkä, kenen henkilökohtaisesta pyynnöstä, painostuksesta, ahdistelusta ja pakottamisesta johtuen! 😉

Skin79 3 Step Shower Glow Brightening Mask
Skin79 3 Step Shower Glow Brightening Mask

Olen jauhanut blogissani kohta vuoden, kuinka ihana juttu aasialainen kosmetiikka on ja saanut vihdoin työkaverinikin uskomaan, että K-Beauty on se suunta, johon meidänkin kannattaa elevenillä katseemme suunnata.

Korealainen kosmetiikka yleistyy länsimaissa yhä enemmän, mutta siitä huolimatta korealaisia kosmetiikkamerkkejä ei ole helppoa saada myyntiin. Meille on elevenillä tärkeää, että ostamme jokaisen tuotteemme suoraan valmistajilta tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä ja varsinkin aasialaisen kosmetiikan kohdalla asian merkitys korostuu. Ei kuitenkaan ole ihan helppoa löytää luotettavia tavarantoimittajia aasialaiselle kosmetiikalle, joten tämäkin prosessi on ollut niitä kerätessä varsin hidas ja kivikkoinen, mutta edennyt sitten kuitenkin.

Skin79 Cleanest Coconut Cleansing Oil
Skin79 Cleanest Coconut Cleansing Oil

Saimme K-Beauty-valikoimamme hieman käyntiin Blithe-merkin myötä, mutta se on kuitenkin hyvin pientä siihen nähden, mitä kaikkea kivaa valikoimaamme on lähitulevaisuudessa putkahtelemassa. Minä olen malttamatonta tyyppiä, joka tahtoisi kaiken nyt ja heti, joten tässä on hieman kysytty kärsivällisyyttäni ja kysytään edelleen, mutta toivon, että kesän loppuun mennessä meillä on jo mieletön valikoima erilaisia K-Beauty-tuotteita.

Skin79 Water Splash Mask 2 Step*
Skin79 Water Splash Mask 2 Step

Tänään pääsemme kuitenkin potkaisemaan K-Beauty-myyntimme kunnolla käyntiin, sillä lanseerasimme juuri aivan huippuhauskan tuotemekin, jonka tuotteissa tiivistyy täydellisesti nimenomaan se K-Beautyn leikkisyys, innovatiivisuus ja laadukkuus ilman, että itseään tarvitsee maksaa kipeäksi.

Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Pink
Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Pink

Uusin tuotemerkkimme Skin79 on erityisen tunnettu BB-voiteistaan, jotka ovat kahmineet valtavasti palkintoja ja joita on hypetetty suunnattomasti. Itse olen kuitenkin aivan erityisen innoissani siitä, että Skin79-merkin myötä pääsemme avaamaan kunnolla kangasnaamiopelimme ja pääsemme vihdoin tarjoamaan aivan mielttömiä naamioita. Meikäläinen kun on nimittäin itse saanut päättää koko merkin tuotevalikoimasta!

Skin79 Animal Mask, Dry Monkey
Skin79 Animal Mask, Dry Monkey

Skin79-merkin valikoimasta löytyy vaikka mitä hauskoja kangasnaamioita ja vieläpä edulliseen hintaan. Tarjolla on niin eläinten naamoilla varustettuja leikkisiä versioita kuin vaahtoaviakin kangasnaamioita sekä esimerkiksi jännittäviä hydrogeelinaamioita sekä kasvoille että silmänympäryksille. Merkin valikoimasta löytyy myös puhdistusöljyjä, hoitonesteitä sekä vaikka mitä muita mielettömän ihania tuotteita ja vieläpä hyvin kohtuullisella hinnalla.

Skin79 Clean On 2 Step Nose Pack
Skin79 Clean On 2 Step Nose Pack

Olen ollut AIVAN täpinöissäni odottaessani, että saamme laittaa merkin myyntiin, mutta jopa vieläkin suurempia innostuksen kiljahduksia minussa saa aikaan se, että myyntiin on tulossa tulevaisuudessa monia muitakin ihania korealaisia tuotemerkkejä, joiden tuotevalikoimasta olen päässyt päättämään.

Skin79 Hawaiian Mud Sheet Mask, Pink
Skin79 Hawaiian Mud Sheet Mask, Pink

Viimeiset pari kuukautta ovat olleet meillä töissä todella kiireistä ja työntäyteistä aikaa eikä homma todellakaan tule helpottumaan yhtään ainakaan hetkeen, mutta täytyy sanoa, etten ole ollut varmasti koskaan näin innoissani työstäni. Aasialainen kosmetiikka on valoittanut sydämeni täysin ja olen ollut siitä viime kesästä lähtien aivan totaalisen pähkinöinä, joten voitte vain arvata, kuinka mielettömän innoissani olen ollut joka päivä töissä nyt, kun kevään ja kesän kenties suurimpana projektinani on tuoda K-Beauty elevenille.

Odotankin kovasti, että pääsen lähitulevaisuudessa kertomaan teille lisää K-Beauty-kuulumisia!

SKIN79-tuotteet löytyvät myynnistä täältä.*

Skin79 Water Wrapping Non-Chemical Sun Block SPF 50
Skin79 Water Wrapping Non-Chemical Sun Block SPF 50

Onko Skin79 jollekin tuttu merkki?


Lue myös nämä postaukseni:

Paras ja suosituin kangasnaamio koreassa Wish Formula silmänympärysnaamio Vinkit kangasnaamioiden käyttöön

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (19)
 1. MAHTAVAAA!!!! 🙂 Mieletöntä että kohta saa tilata luotettavasta lähteestä näitä korean puteleita.
  Oottelen edelleen juttua jossa lupasit listata sinun henk.koht parhaimmat top10 aasialaiset putelit.

  1. Olen aivan innoissani tästä meidän K-Beauty-suunnasta! 🙂

   Ja joo, tuo suosikkituotteiden postaus on työn alla, mutta olen vähän pihistellyt sen kanssa jotenkin, sillä sen myötä katoaa vähän sitten tulevien postausten jännitystä kun siinä jo vilahtelee niissä hypetettäviä tuotteita… 😀

 2. Jes ihan mahtava juttu!! Tosi kivaa saada uusi luotettava paikka, josta tilata korealaisia tuotteita (ehkäpä jopa vähän laajemmalla valikoimalla kuin toisella suomalaisella k-beauty verkkokaupalla on?). Itse kun en oikein ole innostunut ebayn käytöstä, vaikka ainakin sinun kokemuksien perusteella sieltä voikin ihan huoletta tilailla 🙂 Saatko vielä paljastaa muita merkkejä, mitä teille on tulossa? *sormet ristissä toivon omia lempparimerkkejä sinne ilmaantuvan* 😀

  1. En vielä saa valitettavasti paljastaa mitään (ihan hirveän vaikeaa pysyä hiljaa!), mutta tosi kivoja juttuja kyllä tulossa, sen voin luvata! 🙂

   1. Niin vähän arvelinkin 😀 Miten mä oikein maltan odottaa… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *