Just a bit obsessed?

Kuten olen kertonut, on minulla erilliset kosmetiikkavarastot niin töissä laivalla kuin kotonakin. Kaltaiselleni kosmetiikkaintoilijalle tämä on mitä optimaalisin tilanne, sillä kokoajan jotakin tuntuu olevan loppu jommasta kummasta osoitteesta. Ja aina saan hankkia jotain uutta kokeiluun jompaan kumpaan osoitteeseen! Täydellistä!
Koska kuitenkin tykkään tuotteiden vähentämisestä ja loppuunkuluttamisesta, olen välillä hieman pakkomielteinen asian suhteen…

Jos nimittäin tiedän jonkun tuotteen olevan aivan loppumaisillaan juuri kun joudun lähtemään sen luota pois kotiin tai töihin, en todellakaan voi kuvitellakaan jättäväni purkinpohjia odottamaan seuraavaa käyntiäni vaan minun on aivan pakko raahata tyhjenemäisillään oleva tuote mukaani. Tästä johtuen kodin ja työpaikkani väliä seilailee mukanani joka kerta ainakin yksi tuote vartalovoiteesta hoitoaineeseen tai kasvovoiteeseen. Mutta minkäs teet, kun vähentämisen himo on kova ja viikko on kuitenkin pitkä aika odottaa lopuillaan olevan tuotteen luokse pääsyä!

Viimeksi mukanani reissasi Diorin Capture totale 1ères rides -linjan silmänympärysvoide, joka minun oli aivan pakko ottaa kotoani mukaan töihin, sillä purkissa oli jäljellä enää neljään käyttökertaan (okei, hieman reilummin holvattuna…) enkä vaan millään malttanut jättää sitä kotiin odottamaan paluutani.

Otin myös töihin mukaani Garnierin Intensive 7 days -linjan mangoöljyä sisältävän kuivan ja karhean ihon vartaloemulsion, jota olin ehtinyt kotona käyttää kerran:

Voide ei kuitenkaan ehtinyt ihan täysin tyhjentymään kahdeksan päivän aikana, joten raahasin takakaisin kotiin ne pienet yhteen käyttökertaan riittäneet liirut, joita en vaan millään kyennyt jättämään laivalle minua odottamaan…

Ai miten niin pakkomielteinen näiden purkkien vähennyksen suhteen muka? En nyt yhtään ymmärrä, mitä tarkoitatte!

Oikeasti minun ei kuitenkaan periaatteessa tarvitisi kuskata mitään edestakaisin ja tällä hetkellä esimerkiksi meikkieni suhteen työjemmani näyttävätkin tältä:

Okei, tavaraa on tosiaan päässyt kertymään pieneen hyttiinikin jonkun verran. Muuten olen varsin kohtuullisissa määrissä, mutta jostain syystä huulimeikkejä aina kertyy tännekin ja lähes kaikki suuremmat luomiväripalettini ovat kulkeutuneet kotoani tänne näppäryytensä vuoksi. Joitakin tuotteita (kuten Diorin Nude-peiteaineita ja Chanelin ja Shiseidon kulmakyniä sekä Cliniquen ja Chanelin meikkipuutereita) minulta löytyy identtisiä kaksoiskappaleitakin jopa, joista toiset asuvat hytissäni ja toiset kotonani.

Jutellaan näistä hyttituotteista kuitenkin vaikka joskus taas tarkemmin!

Ihan täysin suoraan Nooan arkista elämäni ei kuitenkaan ole eikä ihan kaikkea aina löydy kaksin kappalein, joten paria tuotetta kuskaan tällä hetkellä ihan vakituisesti edestakaisin kotini ja laivan välillä:

Ja kovin vakavaahan se ei olisi, jos joku tuote loppuisi tai olisi unohtunut kotiin, sillä laivalta tosiaan tekee uusia löytöjä erittäin halvalla… Ja myyjänä olen aina sallittu ottamaan tuotteiden testereitä hyttiini yökylään kokeilua varten, jolloin ammattitaitoni tuotteiden suhteen paranee.

Että tällainen pakkomielteinen tavaroiden rahtaaja minä olen. Onko muilla yhtä suurta purkkien loppuunsaattamisvimmaa?

Kommentit (6)
  1. I'm Lacking
    22.7.2011, 16:31

    Mä yritän käyttää jotain voiteita loppuun, välillä aika huonolla menestyksellä tosin. Shampoopulloja on tällä hetkellä aika monia kun ostin XZ:n suklaa-vanilja shampoon ja samalla löysinkin etsimäni Cutrin BIO+ Energen shampoon (noiden lisäksi löytyy siis vielä pieni pullo XZ:n suklaa-vaniljaa sekä Tresemmen shampoo). Myös hoitoaineita mulla on jostain syystä aika paljon.

    Välillä mulla on semmonen etten ota esim. reissuun mukaan shampoota, hoitoainetta ja saippuaa vaan ostan paikan päältä tai välillä vaan unohtuu. Sitten niitä on kotona monia purkkeja :D.

  2. Kiva postaus! 🙂 Osaisitko kertoa jotain sellaisesta aiheesta kuin naamaan soveltuvat öljyt? Innostuin YouTubessa Fuzkittien videoista kovin ja eritoten tämä video (http://www.youtube.com/watch?v=qkwH8z56nK0 ) sai hippulat vinkumaan. Tahtoisin päästä kokeilemaan, mutta mutta.. Saakohan Suomesta jostain kohtuu edullista öljyä jota käyttää naaman hieromiseen? Jos jotain vinkkiä osaisit ja kerkeisit heittämään (kenties jopa kokonaisen postauksen kokoisena) niin kiitä ja niiaan suuresti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *