Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Juoppolalli

Pintakuivuuteen taipuvainen ihoni on aivan mieltön juoppo ja imee itseensä sienen lailla kosteusnaamioita. Kuvittelen löytäneeni nassulleni sen täydellisen kosteusnaamion (Lumenen Sensitive Touch -linjan Rauhoittava kosteusnaamio), mutta kokeilen silti aina mielelläni uutta.

Viimeisin kokeiluun päässyt tuote on tämä No7-sarjan Heavenly Hydration Moisture Mask:

Heti ensimmäisenä täytyy sanoa, kuinka suuresti nautin siitä, että näinkin simppelistä tuotteesta on tehty näinkin herkullisen näköinen.

Kuin ihanaa kermavaahtoa! Minuun tällainen pieni juttu vetoaa suuresti! Lisäksi annan suurta plussaa ilmatiiviistä pakkauksesta.

Geelivoidenaamiota voi käyttää usealla tapaa ihosta ja ihon tarpeista riippuen.

Naamiota levitetään kasvoille reilu kerros ja mikäli iho on vain hieman pintakuiva, annetaan naamion vaikuttaa iholla vain kolme minuuttia, jonka jälkeen ylimääräiset naamiot pyyhitään kasvoilta ensin pois ja lopuksi iho huuhdellaan vedellä. (Ihana pikafreesaus heti aamusta!)

Jos kuivuutta on hieman enemmän, voi naamion antaa vaikuttaa kasvoilla kymmenen minuuttia ja poistaa sen lopuksi samalla lailla kuin edellä ohjeistin.

Jos iho kuitenkin on todella kuiva, voi naamion jättää kasvoille ihan yönkin yli. Näin käytettynä tämä on mitä parhain apu hilseilevän kuivasta ihosta kärsiville ja esimerkiksi Roaccutan-kuuria popsiville suosittelen tätä naamiota Lumenenkin naamiota enemmän, sillä tämän rasvaisempi koostums lukitsee alleen kosteutta todella tehokkaasti ja estää ihon hilseilyä ja Roaccutan-kuurin aikaista suoranaista repeilyä. Olisipa minulla ollut tämä naamio käytössäni, kun popsin oman kuurini!

Jos iho on selkeän kuivuuden sijaan taipuvainen näppyihin (Roaccutan-kuurin aikana niitä tuleekin vähemmän, kun pahin kuivuminen on alkanut käynnistyä), en suosittelen naamion jättämistä yöksi. Ne samat tehokkaasti kosteuden allensa lukitsevat ja ihoa pehmentävät aineosat voivat nimittäin näppyihin taipuvaisella iholla aiheuttaa helposti pientä epäpuhtautta. Tämäkin on toki aivan ihmisestä kiinni enkä yleistä, mutta omalla kohdallani tämä naamio toimii parhaiten, mikäli annan sen vaikuttaa illalla ihollani pitkään, mutta toisin kuin Lumenen Sensitive Touch -naamion, pyyhin ja pesen tämän yöksi pois kasvoilta.

Heavenly Hydration Moisture Mask jätti ihoni ihanan pehmeäksi ja todella kosteutetun tuntuiseksi. Paitsi että tykkään tuotteen ulkonäöstä, rakastan myös sen ylellisen oloista tuoksua. Tuote on hyvin riittoisa ja melko edullinen (19,90 € /100 ml), mutta pienet yksityiskohdat tekevät sen käytöstä hieman luksuksemman oloista.

Tämä naamio tulee ehdottomasti kuulumaan talvirepertuaariini tänä talvena ja suosittelen tätä kaikille kuivaihosille -varsinkin teille Roaccutanin kanssa painiville!

Oletteko kokeilleet tätä?

Promootioyhteistyö

Kommentit (8)

 1. RockQueen

  Ennen kuin No7 poistui Sokoksen yksinmyynnistä, ostin tämän naamion. Silloin sen nimi oli kyllä jotakin muuta, mutta sama tuote kyseessä. Se oli kyllä tosi hyvä talven kuivalle iholle, ja olenkin miettinyt että täytyy hankkia uudelleen jos UK:n kauppoihin pääsen vielä. Näköjään ei tarvitse odotella sinnekään asti jos sitä Suomestakin saa taas 🙂

 2. Anonyymi

  Kerrotko mistä ostit tätä?:)

 3. Anonyymi

  Kommentoin nyt tähän vanhempaan postaukseen, kun ostin suosittelusi innoittamana tämän naamion. Harmi kyllä omalla kohdallani rahat tuntuu menneen aika hukkaan, en tykännyt tästä. Tuoksu on kiva ja mieto, mutta en tykkää tämän koostumuksesta. Purkissa kehotetaan pyyhkimään ylimääräinen naamio ensin pois ja sen jälkeen huuhtomaan vedellä. Tuo pyyhkiminen on todellakin tarpeen, koska vedellä huuhtomalla aine ei lähde mihinkään kasvoilta. Tästä jää myös inhottavan tuntuinen kalvo iholle, jonka tarkoitus on kai sitten sitoa sitä kosteutta.

  Hilseilevän (pinta)kuivalle iholle varmaan hyvä tuote, mutta minä en tykännyt.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *