Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Juhannuksen taikaa ja alekoodia

Koska suomalainen juhannus on perinteisesti täynnä luonnon taikaa (hah, kuinka irooniselta tuo tänä vuonna kuulostaakaan…) ja juhannussaunat koostuvat perinteisesti luonnosta valmistetusta kauneudenhoidosta, halusin tuoda teille hommaan mukaan oman osani.
Koska kuitenkin olen aivan täysin kaupunkilainen ja internet-maailmassa elävä, en nyt tarjoa teille reseptejä kotikutoisiin kasvonaamioihin tai itsetehtyihin vartalokuorintoihin, vaan kuittaan homman kertomatta, että minulla on teille alekoodi.
Alekoodi on luonnonkosmetiikan myyntiin keskittyneeseen kotimaiseen Biodellyn verkkokauppaan*. 
Kesäkuun loppuun voimassa olevalla koodilla OSTOLAKOSSA lukijani saavat -15 % alennuksen koko nettikaupan valikoimista, eli juhannustaikoja voi tehdä vaikka vielä ensiviikollakin ja taikoa luonnollisten kaunistusten voimalla tiliään hitusen tyhjemmäksi ja mieltään reilusti onnellisemmaksi.
Biodellyn valikoimista löytyy luonnonkosmetiikan merkkejä todella kattavasti (mm. Dr. Hauschka, Lavera, Lily Lolo, NAFHA, Benecos…), joten käykäähän ihmeessä kurkkaamassa, löytyisikö sieltä jotain teidänkin tarpeisiinne!
Ostoksille pääsee tästä*. 
Löysittekö jotain kivaa?
Ihanaa juhannusta kaikille!
*Affiliate-linkki

Kommentit (5)

 1. Anonyymi

  Noooo just ne siveltimet ecotoolsilta, jotka kiinnostaisivat ovat loppu :——(

 2. Anonyymi

  Kiitos tästä. <3 Ja hyvää jälkijuhannusta! 🙂

 3. Anonyymi

  Jotenkin ironista että koodilla "ostolakossa" saa ostoksista alennusta : D

 4. Anonyymi

  Kiitos :)!! Mulle tarttu koriin pari kappaletta Lily Lolon mineraalipuuteria mihin ihastuin pari vuotta sitten. Tosin nyt siitä oli kaupassa uudistunut versio (?), toivottavasti vähintään yhtä hyvää kuin aikaisemminkin. Lisäksi samaiselta merkiltä ja benecokselta luomivärit:).

 5. Mari

  Jee, tein nyt elämäni ensimmäisen kosmetiikkatilaukseni netistä alekoodisi innoittamana. Tilasin mm siveltimiä ja kasvovoidetta, harmi vaan, etten löytänyt ihan kaikkea haluamaani, esim niitä söpöjä after-jalkahoitosukkia,.. Nyt sitten jännityksellä odottamaan tuotteiden saapumista 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *