Juhannuksen taikaa ja alekoodia

Koska suomalainen juhannus on perinteisesti täynnä luonnon taikaa (hah, kuinka irooniselta tuo tänä vuonna kuulostaakaan…) ja juhannussaunat koostuvat perinteisesti luonnosta valmistetusta kauneudenhoidosta, halusin tuoda teille hommaan mukaan oman osani.
Koska kuitenkin olen aivan täysin kaupunkilainen ja internet-maailmassa elävä, en nyt tarjoa teille reseptejä kotikutoisiin kasvonaamioihin tai itsetehtyihin vartalokuorintoihin, vaan kuittaan homman kertomatta, että minulla on teille alekoodi.
Alekoodi on luonnonkosmetiikan myyntiin keskittyneeseen kotimaiseen Biodellyn verkkokauppaan*. 
Kesäkuun loppuun voimassa olevalla koodilla OSTOLAKOSSA lukijani saavat -15 % alennuksen koko nettikaupan valikoimista, eli juhannustaikoja voi tehdä vaikka vielä ensiviikollakin ja taikoa luonnollisten kaunistusten voimalla tiliään hitusen tyhjemmäksi ja mieltään reilusti onnellisemmaksi.
Biodellyn valikoimista löytyy luonnonkosmetiikan merkkejä todella kattavasti (mm. Dr. Hauschka, Lavera, Lily Lolo, NAFHA, Benecos…), joten käykäähän ihmeessä kurkkaamassa, löytyisikö sieltä jotain teidänkin tarpeisiinne!
Ostoksille pääsee tästä*. 
Löysittekö jotain kivaa?
Ihanaa juhannusta kaikille!

*Affiliate-linkki
Kommentit (5)
  1. Noooo just ne siveltimet ecotoolsilta, jotka kiinnostaisivat ovat loppu :——(

  2. Kiitos tästä. <3 Ja hyvää jälkijuhannusta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *