Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Joululahjavinkki

Jos mietit, minkä Soap Factoryn saippuan tahtoisit antaa joululahjaksi, suosittelen lämpimästi jouluisen nimenkin omaavaa Noelia.

Tämä ei vaan voisi tuoksua enää yhtään jouluisemmalle! Inkiväärin, kanelin ja kuulemma luomuespessonkin vivahteilla täytetty saippua tuoksuu aivan jouluiselle lämpimälle glögille, jonka joukkoon on heitetty muutama manteli. Tämä on aivan ihana!

Saippuan koostumus on myös kevyesti ihoa kuoriva, joten tämä on hieman pesevämpi yksilö, vaikka pohjautuukiin ihoa kevyesti pehmentäviin rasvaisiin aineosiin.

Ihan niin simppelin selkeä tämän INCI ei enää ole, kuin monien muiden Soap Facotryn saippuoiden, mutta melko simppeli silti pääosin.

INCI: sodium rapeseedate, aqua, sodium cocoate*, sodium palmate*, sodium castorate, sodium chloride, fragrance, zingiber officinale, cinnamomum zeylanicum, Cl 2490, coffea arabica*, syzygium aromaticum, benzyl alcohol, cinnamic alcohol, citral, eugenol, cinnamal, coumarin, geraniol, hydroxymethyl pentyl cyclohexene carboxaldehyde, linalool, benzyl benzoate, hexyl cinnamic aldehyde, d-limonene, 3-methyl-4-, oak moss extract.

Saippua on suloisesti glöginpunainen, mutta Soap Factorylla ollaan myös ajateltu niitä, jotka eivät välttämättä tahdo saippuaansa niin paljon väriaineita:

Saippuasta on nimittäin myös saatavilla versio, jossa on lisätty väriä vain osaan saippuasta!

Minusta Noel on tuoksunsa vuoksi aivan ehdottomasti tuote, joka on lisättävä siihen jouluna lahjaksi annettavaan herkkukoriin, sillä tämä sopii niin miehille kuin naisillekin!

Onko joku muu ihastunut glögintuoksuiseen Noeliin?

Saippuat ovat blogilahjoja Soap Factorylta.

PS. Laitoin eilen tulemaan kakkosluokan kirjeinä kaikkien niiden Ostolakkokirppikseltä ostoksia tehneiden tuotteet, jotka olivat minulle yhteystietonsa jo antaneet (kaikkien maksut näkyivät jo tililläni).
Joku jo kyselikin, että missä paketti viipyy, mutta postitin tosiaan kaikki kerralla, kun tämän työstä johtuvan rytmini vuoksi en voi olla joka arkipäivä postissa asioimassa. Yritin olla tarkkana, mutta postitus oli aikamoista härdelliä, kun myyntikohteita oli niin paljon ja maileja, maksuja ja osoitetietoja sateli joka suunnasta, joten jos postista tipahtaa jotain ihan muuta kuin mitä olette huutaneet, niin ottakaa heti yhteyttä ja korjaan asian. Ainakin yhden mokan tajusin jo eilen teheeni ja otinkin jo yhteyttä asianomaiseen…
Terveisin Maailman Huonoin Joulutonttu

Kommentit (2)

  1. Anonyymi

    millon selviää paulan tuotteiden saajat?

  2. Anonyymi

    Moi! Sulla on ihan mahtava blogi! 🙂 Löysin tän kyllä tosin vasta pari kuukautta sitten ja nyt olen saanut luettua kaikki postauksesi. 🙂 Aikaa siinä kyllä meni, ja monia tuotteita päätyi ostoslistalle.

    Sitten pientä kommenttia blogistasi, minun mielestäni tämä oli vuonna 2009 kivempi, kuin nyt. Oli mahtavaa lukea aina kuukauden tulos ja oli hauskaa katsoa varastojesi vähentymistä. Ymmärrän kyllä hyvin, jos et jaksa aina kirjoittaa kuukauden yhteenvetoa, sillä on sulla nyt muutakin elämää tietysti. :)Elikkäs olisi kivaa jos näytäisit enemmän kuvia varastoistasi ja kertoisit aina loppuunkulutetut tuotteet. Pidin siitä ennen kovasti! 🙂

    T: Kubla

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *