Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Joulu 2015

Joulu on aina hyvä hetki rauhoittua ja pysähtyä miettimään mennyttä vuotta. On ihanaa vain olla ja nauttia lähteisten seurasta

Joulu

Lähdimme Ruotsalaisen kanssa täksi jouluksi Suomeen. Helsinkiin meni paremmalla aikataululla lentoja kuin miehen kotipaikkakunnalle ja hänen on oltava takaisin töissä heti joulun välipäivinä, joten joulu perheeni luona tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Tämä on itseasiassa vasta toinen kerta, kun hän ehtii tulla pariksi päiväksi Suomeen (edellinen kerta oli viime uutena vuotena kun vielä asuin Suomessa) joten on harmillista, että joudun lukitsemaan hänet kotiimme joulunpyhiksi kun mikään ei ole auki eikä hän pääse vieläkään näkemään Suomea kunnolla, mutta ehkä hhmm… ensi kesänä sitten vihdoin?

Joulu

Rauhoittuminen on kuitenkin sitä, mitä me molemmat kaipaamme. Kun toissasyksynä suhteemme alkuvaiheessa vietimme kolme kuukautta erossa minun ollessani Lontoossa ja hänen ollessaan kiireinen työprojektiensa kanssa päätimme, että vuodesta 2015 tulee meidän vuotemme. Silloin kaikki menee hyvin ja kaikki järjestyy parhain päin ja kun vuotta nyt katsoo taaksepäin ei voi kuin todeta, että niinhän se on mennyt. Se oli hyvä päätös.

Muutimme ihanan asuntoon Tukholmassa, miehellä on ollut yksi hänen muusikonuransa parhaista vuosista ja nousukiito vaan jatkuu, minä sain työharjoittelupaikan ja lopulta myös unelmieni työpaikan Tukholmasta ja joka ikinen päivä tunnemme itsemme aivan älyttömän onnellisiksi ja rakastuneiksi. Olemme se ällönlälly pari, joka hokee 20 kertaa päivässä toisilleen, kuinka rakastaa toista ja kertoo, miksi toinen on niin ihana ja se tuntuu hyvältä. Kukaan ei jaksaisi kuunnella meitä, joten on hyvä, ettemme työkiireiltämme ehdi näyttäytyä julkisesti kovin paljon yhdessä…

Joulu

Tämän vuoden aikana olen saanut aidosti oppia tuntemaan, millaista on rakastaa ja tuntea joka päivä olevansa rakastettu sekä voida olla ihan täysin oma itsensä ilman, että täytyisi yrittää olla ihan hitusen parempi. En ole varmasti koskaan ollut näin onnellinen. Kaiken kiireen ja stressin keskellä onnellinen parisuhde antaa ihan äärettömästi voimaa ja saa kaiken muun tuntumaan hyvältä ja jopa huonoista päivistä tulee parempia ihan vaan siksi, että tuntuu niin hemmetin rakastuneelta.

Joulu

Tuntuu hyvältä, että voi herätä totaalisen räjähtäneenä ja nähdä, kuinka toinen silti katsoo rakastuneena ja toteaa, että vau, näytät upealta ja vieläpä tarkoittaa sitä siitäkin huolimatta, ettei itsestään tunnu kovin upealta. Ja tuntuu ihanalta, että voi rankan työpäivän jälkeen tulla väsyneenä kotiin, parkua pois pahan mielensä ja silti kuulla, että on mahtava tyyppi siitäkin huolimatta, ettei juuri sillä hetkellä todellakaan tunnu siltä. Se kaikki antaa todella paljon voimaa ja muistuttaa, että vaikka ulkoisin puittein kaikki näyttäisikin menevän hyvin ei mikään tuntuisi silti miltään, jos vierellä ei olisi sitä maailman rakkainta ihmistä jakamassa sitä kaikkea.

Vuosi 2015 on ollut elämäni onnellisin ja onnekkain vuosi ja olen ihan älyttömän kiitollinen kaikista niistä pienimmistäkin asioista, jotka ovat saaneet sen aikaan. Toivottavasti vuodesta 2016 tulee aivan vaan parempi.

Joulu

Nyt vedän henkiset villasukat jalkaani ja jatkan rentouttavan, suomalaisen joulun viettoa perheeni kanssa.  Toivottavasti teilläkin on ihana, onnellinen ja rentouttava joulu!

Ihanaa joulua kaikille!

Kommentit (12)

  1. Aino

    Ihana postaus, toivottavasti teillä oli/on kiva joulu ja ihanaa uutta vuotta myös!

  2. Jessica

    Aivan ihana kirjoitus Hyvää uutta vuotta 2016!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *