Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hypepuna: Jouer Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Tämän postauksen taustamusiikiksi sopisi Savage Gardenin I Knew I Loved You Before I Met You.

(Kirjoitin ensin Savage Gardenin klassikko, mutta pyyhin sanan pois miettien, että eihän noin uusi kappale voi olla kalssikko vielä. Sitten tajusin, että se oli hitti jo vuonna 1999, josta ei ole vain paria vuotta vaan kohta jo 20 vuotta. Kenellä muulla on vaikeuksia tajuta, että vuosituhanteen vaihteesta on jo melkoisesti vuosia? Tai että vuonna 2000 syntyneet ovat ensi vuonna jo muka täysi-ikäisiä?)

JOUER Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Tilasin nimittäin talvella brittiläisestä Cult Beauty -verkkokaupasta Jouer-merkin Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick -huulipunan sävyssä Papaye. Olin nähnyt jo useasti tästä kuvan netissä tietämättä kuitenkaan, mikä tuote kuvassa oli. Jossakin vaiheessa tuntui, että koko netti oli ihan sekaisin tästä sävystä ja se pomppi jatkuvasti kiusaamaan minua niin Instagramin kuin Pinterestinkin kuvavirtaan ilman, että missään kuitenkaan mainittiin, mikä tuote oli kysessä. Kuvan huulipuna näytti niin kauniilta ja niin upealla tavalla vaaleanpunaisen ja kullan yhdistävältä, että minulle tuli siihen suoranainen pakkomielle.

Jouer Papaye

Kun minulle sitten lopulta selvisi kyseessä olevan Jouer-merkin nestemäinen huulipuna sävyssä Papaye, olin hetkessä klikannut sen ostoskoriini ja jäin odottamaan sitä kuin kuuta nousevaa.

JOUER Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Myönnän, että kun huulipuna sitten vihdoin saapui minulle, olin aluksi hieman pettynyt sen sävyyn. En tiedä, oliko tuossa upeassa Instagram-kuvassa käytetty sen alla jo valmiiksi jotain vaaleanpunaista huulimeikkiä, mikä teki siitä vaaleanpunaisemman vai oliko syynä vain onnistunut valaistus. Huulipuna oli nimittäin livenä selvästi nimensä mukaisesti enemmän juurikin sitä papaijaa muistuttava.

JOUER Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Alkuharmistuksen jälkeen sipaisin sitä kuitenkin huulilleni enkä voi sanoa, että olisin enää siinä vaiheessa ollut punaan pettynyt. Olihan se nimittäin melko upea!

JOUER Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Vaaleanpunapersikkaisessa nestemäisessä punassa oli upea kullanhehkuinen helmiäishohde, joka näytti huulilla aivan uskomattoman kauniilta. En voinut lakata ihastelemasta punaa, sillä pettymyksestä huolimatta se oli silti aivan upea – hieman eri tavalla vaan.

JOUER Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Huulipunan koostumus on saanut paljon kehuja ja se saa niitä myös minulta. Puna levittyi huulille kevyen ja miellyttävän tuntuisena eikä kuivattanut huuliani. Se pysyi hyvin ja varsinkin kultainen hohde kesti huulillani todella pitkään.

JOUER Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Kehuttu nestemäinen huulipuna sen hypetetyssä sävyssä osoittautui siis hyväksi löydöksi ja jään testailemaan sitä vielä yhdessä erilaisten tuotteiden kanssa josko myös se täydellinen vaaleanpunakultainen vivahde vielä löytyisi.

(Täältä voi lukea Huffington Postin jutun Jouer Papaye Lip Cremestä.)

Jouer Long-Wear Lip Créme Liquid Lipstick Papaye

Onko joku muu hankkinut tämän Jouerin hypetetyn Papaye-huulipunan?


Lue myös nämä postaukseni:

Lumipallovoide Lancome ruusupuuteri Milani Luminoso poskipuna

Kommentit (12)

  1. Kissis

    No nyt tää on sit PAKKO saada. Virve sun takia mä oon taas kohta köyhä!

    • Virve Vee

      Eipäs hei huudella siellä: Teikäläisen takia MINÄ JOKA EN EDES KÄYTÄ LENKKAREITA ostin juuri ne Puman ihanat rusettilenkkarit, joita blogissasi esittelit! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *