Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Jotain muuta kuin hajuvettä

Olisiko ihanaa tuoksua naiselliselle ja raikkaalle, mutta hajuvedet tuntuvat vaan auttamattomasti liian voimakkailta makuusi? Etkö myöskään innostu hieromaan ihollesi tuoksumerkkien astetta miedompaa tuoksunlevittäjää, parfymoitua vartalovoidetta?

Tässä muutama vaihtoehto, jotka voisit mahdollisesti käydä tavaratalon hyllyiltä kurkistamassa!

Biothermin Body Sprayt (100 ml / n. 50 euroa)

Oma suosikkini on raikkaana tuoksuva Eau Pure, joka on kuulemma saanut inspiraationsa raikkaana kuohuvista vesiputouksista. Linjasta löytyy myös muutama muu kevyehkö, koko vartalolle suihkuteltavaksi tarkoitettu suihke.

Clarinsin Treatment Fragrances (100 ml / n. 50 euroa)

Näiden tuoksujen on tarkoitus olla paitsi tuoksuja, myös hoitaa aromaterapeuttista puolta ja vaikuttaa hyväänoloon ja fiilikseen. Oma ylivoimainen suosikkini on Eau des Jardins, joka on oikea hyvänmielentuoksu. Hedelmäinen, mutta samalla raikas tuoksu on omia ylivoimaisia tuoksusuosikkejani myös muut varsinaiset EdP:t ja EdT:t mukaanluettuina.

Chanel Moisture Mistit (100 ml / n. 40 euroa)

Useaan Chanelin tuoksuun on saatavilla myös Moisture Mist, joka on vienosti aina kyseiselle parfymille tuoksuva, ihoa kosteuttava suihke. Oma ylivoimainen suosikkini on Chance Eau Tendre Sheer Moiture Mist, joka on kevyen sitruksinen, mutta samalla naisellisen kukkainen. Rakastan tätä tuoksua ja jotenkin koen sen olevan vielä onnistuneemmassa muodossa tässä tuotteessa kuin itse EdT:ssä.

Soap & Glory Girligo Spray-On Moisturizing Mist (250 ml / 6,50 £)

Jos sinulla vaan on mahdollisuus saada käsiisi etupäässä Englannissa myytävän Soap & GLoryn Girligo Spray-on Body Moisturizing Mist, suosittelen kokeilemaan! Kosteuttava suihke on ihanan kevyt ja tuoksuu minusta maailman ihanimmalle, sisältäähän se mm. mansikkaa ja persikkaa! Tarkempaa tuoksufiilistelyä löytyy tästä aiemmasta postauksestani.

Onko joku näistä teidän suosikkejanne? Tai olisiko teillä vinkata minulle ja muille jotain vastaavia ihanuuksia?

Kommentit (9)

 1. ssalla

  Ei nyt millään tavalla liity aiheeseen, mutta ootko ikinä kokeillut LilyLolon tuotteita? Kumpaa suosittelisit enemmän, baremineralsin meikkipohjaa vai LilyLoloa?

 2. Anonyymi

  Avonilla on erilaisia bodysprayta, monet aivan liian makeitä ja äiteliä mutta esim. cherry blossom on ihanan vieno.

 3. Anonyymi

  Fruttinilla on myös kevyitä body spray -tuoksuja. 🙂

 4. Anonyymi

  The Body Shopilla on kevyitä Body Mistejä samoissa tuoksuissa kuin Buttereita 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *