Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Jösses, mitkä ripset! Yksi tällainen teillekin! (Eli arvonnaksi meni taas)

Myönnän aloittavani todella monet postaukseni kertomalla, että olin ennakkoluuloinen jotain kosmetiikkatuotetta kohtaan, mutta niin se vain on. Kaikkea saa ja sopii kyllä kehittää ja minullekin esitellä ja olen toki helposti hurahtavaa luonnetta, mutta ei se tarkoita, etten aina silloin tällöin tai hyvin useinkin pyörittelisi uusille tuotteille silmiäni epäuskoisena.

Viimeisin tällainen hetki oli, kun Tunnetila-blogin Nina lähti arvuuttelemaan meille kosmetiikkabloggaajille uutta ripsivärilöytöään. Tuo superripsiväri oli kuulemma tehnyt hänen ripsistään niin pitkät, että niitä oli jopa ihan lyhennettäväkin hieman. ”Eeeen usko,” minä mietin ajatellen, että jos ei ole silmälasien käyttäjä ei voi olla mitään syytä, että ripsiväri tekisi normaalipituisista ripsistä niin pitkät, että niitä pitäisi muka lyhennellä.

Kinusimme kilpaa Ninaa kertomaan, mistä ripsiväristä oli kyse ja lopulta saimmekin fiilistellä sitä hänen bloginsa puolelta Silk Fibre Lash -ripsiväripostauksessa. Nina pahoitteli, ettei hänellä ollut tarkempia kuvia ripsistä ja minä jäin miettimään, että tekikö se nyt oikeasti niin ihmeitä.

Minun oli töiden vuoksi tutustuttava ripsiväriin hieman enemmän ja päädyin sitten lopulta saamaan CosMerya-verkkokaupasta testattavakseni oman kappaleeni.

Kauniiseen silmälasikoteloa muistuttavaan kuoreen pakattu ripsiväri näyttää kyllä melkoiselta luksukselta. Kaksiosainen tuote koostuu geelimascarasta ja ripsikuidusta ja minulla oli melkoisia epäilyksiä kuidun suhteen.

Aiempien kokemusteni mukaan kuidut ensinnäkin asettuivat miten sattuivat, varisivat päivän aikana silmiin sekä muuten vaan ärsyttivät jo ihan henkiselläkin tasolla. Kiva idea, mutta mistä ihmeestä ne kuidut tiesivät, missä ripsen pää on ja kuinka siihen on osattava asettua?

Ripsiväriduon ideana on, että geelimascaraa levitetään ensin ripsille kerros, jonka jälkeen niille harjataan kuituja ja lopuksi homma viimeistellään kiinnittämällä kuidut vielä paikoilleen geelimascaralla. Ja kukapa estää lisäämästä näitä kerroksia vielä halutessaan uudelleenkin yhä vaan näyttävämpää lopputulosta rakentaessa.

Kun sain ripsiväripakkauksen käsiini en voinut vaan antaa sen odottaa seuraavaa aamua ja uutta meikkihetkeä. Iltapesujen jälkeen minun oli aivan pakko saada kokeilla tuotetta ”ihan vaan pikaisesti”.

Ja jösses, mitä se tekikään ripsilleni! Meinasin lentää pyrstölleni. Siis vautsi, mitkä ripset!

Omat ripseni ovat melko vaatimattoman kaikessa hentoudessaan eikä niitä liiemmin erota, mikäli niitä ei ole kuorrutettu ripsivärillä.

Tämän ripsiväriduon kanssa ne kyllä todellakin erottaa! Olin myös aivan erityisen yllättynyt siitä, kuinka siististi ripsikuidut loppujen lopuksi ripsieni kärkiin asettuivatkaan.

Tämän ripsivärin kanssa on erittäin tärkeää työskennellä silmä kerrallaan ja jopa varsin sukkelasti. Kun pohjalle tulevan ripsivärikerroksen on levittänyt paikoilleen, tulee kuitu levittää päälle välittömästi ja sitten vielä kertaalleen sulkea se paikoilleen uudella ripsivärikerroksella. Tämän jälkimmäisen ripsivärikerroksen levittäiminen sai ainakin omissa silmissäni aikaan juuri sen, että mascaraharja oikeastaan ikäänkuin veti loputkin kuidut paikoilleen ripsien kärkiin saaden lopputuloksesta melkoisen näyttävän.

Oma silmäni on malliltaan sellainen, että ripsien ja kulmien väliin jää aina melkoisesti tilaa, mutta jos luomeni olisi enemmän laskeutuvampaa mallia ja kulmani alempani, yltäisivät räpsyttimeni helposti jo lähes niihin häiritsevän pitkiin ulottuvuuksiin, jotka voisivat ehkä jopa kaivata sitä lyhennystä.

Yksi aivan erityisen huikea juttu ripsivärissä on myös sen kestävyys. Sateet ja hikoilut kestävä ripsiväri lähtee pois pelkällä lämpimällä vedellä, joten levähtämisen pelkoa ei ole olemassa. En itse pidä tuontyyppisistä mascaroista yhtään, sillä koen niiden poisnyppimisen ripsistäni ärsyttäväksi puuhaksi, mutta tämän kanssa tykkäysasteikkoni teki kyllä poikkeuksen. Minulla ei nimittäin ole koskaan ollut näin helposti poislähtevää ripsiväriä! Ei tarvinnut kuin kevyesti sormenpäillä auttaa lämpimän veden kanssa ja jo vaan oli ripsiväri poissa. Wow!

Yksi huoleni oli muuten myös se, että varisisivatko ripsivärin kuidut päivän aikana silmiini. Eivät ole vielä koskaan varisseet ja ripsivärin loistavasta kestävyydestä (ja omasta laiskuudestani…) kertoo se, että koin vähän aikaa sitten jälleen sen kerrasta pariin vuodessa tapahtuvan ilmiön, kun en kröhm… olosuhteiden vuoksi jaksanut yöllä poistaa kasvoiltani muun kuin meikkipohjan misellivedellä pyyhkien. Seuraavana aamuna herätessäni ripsivärini olivat edelleen mallikkaasti paikoillaan eivätkä kuidut todellakaan olleet varisseet. Melkoiset pojot siitä! (Ripsivärille siis, minulle pelkkiä nuhteita.)

Kuten kerroin, on oma ripsivärini saatu blogikokeiluihin CosMerya-verkkokaupasta ja koska olen ollut tästä niin innoissani sovimme, että saan teidän kesken arvottavakseni yhden ripsiväriduon.

Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 22.2. klo 23:59 asti kertomalla kommenttilaatikossa, mikä on oma tämän hetken suosikkiripsivärinne. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi siltä varalta, että onni potkaisee ja pääset testaamaan, olisiko tässä ainesta uudeksi suosikiksesi!

Olen itse aivan hulluna tähän ripsiväriin ja vaikka se onkin oiva väliaikaisvaihtoehto ripsienpidennyksille huomauttaisin kuitenkin, että jos olet allergisoitunut ripsiliiman akrylaateille ei tuotetta suositella käytettäväksi. Itse myös koin sen kuidut erittäin hyvin ripsissä pysyvinä, kun tuotteen on levittänyt oikealla tavalla, mutta piilolinssien käyttäjiä kehottaisin tietysti erityiseen varovaisuuteen.

Mitäs sanotte tästä tapauksesta? Tekisikö mieli kokeilla?


Joko luit nämä postaukseni?

helppo-ilmakiharrin ostolakossa-ripsivari virve-pikkumusta-mekko

Kommentit (442)

  1. Kirsi

    Olen käyttänyt Maybellinen Push up dramaa ja Sensetionalia.
    Vielä kaipaisin lisää pituutta, kunpa onni suosisi minua…

  2. ”Se on se hullu kosmetiikkahörhö!” – Ostolakossa täyttää 8 vuotta! – Kauneus & Terveys -blogit

    […] 5. Jösses, mitkä ripset! Yksi tällainen teillekin! […]

Kommentoi »

Comments are closed