Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

”Jos sulla olis suositella jotain parempaa niin kerro…”

”Mä nyt otin hyllystä vaan tän, mutta jos sulla on suositella jotain parempaa niin kerro… Voi olla vähän kalliimpaakin…”
Tuo on lausepari, jolla minua on lähestytty töissä asiakkaiden toimesta useamman kuin kerran. Ja yhä useamman kuin kerran noilla asiakkailla on ollut kädessä Lumenen kivipuuteri.
Tuo sinirasiainen kivipuuteri on tuote, joka on meistä monelle tuttu jo teini-iästä asti. Monille se on ollut esimmäinen äidin ostama puuteri ja yhä useammilla se helppo edelleen joka päivä käsilaukussa kulkeva tuote, jota on helppoa ostaa aina uusi, sillä sen löytää joka paikasta ja vieläpä usein tarjouksestakin. Tämä rasiamalli on se, jota harva ajattelee muistoihin vaipuessaan ja vaikkaampa, että se vuosia sitten myynnissä pitkään ollut litteämpi, pyöristetyn neliskulmainen rasia on se, jonka moni saa mieleensä.
Olisiko minulla sitten suositella töissä jotain parempaa, meillähän on myymälä täynnä selektiivisiäkin merkkejä ja vieläpä hyvään tax free -hintaan?
Kun kyseessä on Lumenen kivipuuteri yllätän yleensä asiakkaat vastauksellani. Vastaan nimittäin rehellisesti, että jos hän haluaa kokeilla jotain uutta, on merkillä X kyllä ihana sellainen ja tällainen puuteri, mutta että jos hän on itse ollut tyytyväinen Lumenen kivipuuteriinsa täytyy minun sanoa, että siinä on minusta sen verran hyvä hinta-laatu -suhde, että en itse välttämättä lähtisi vaihtamaan.
Minä nimittäin itse tykkään Lumenen kivipuuterista kovasti. Sain keväällä kokeiluun merkin viimeisimmän kivipuuterin enkä tiedä, onko sen koostumusta päivitetty sitten edellisen pakkausmallin vai onko kyseessä lähinnä vain pelkkä pakkausuudistus, mutta minusta tämä on yhä edelleen loistava tuote, jota olen käyttänyt läpi kesän.
Näin kesäaikaan kun kasvoilleni on vahingossa tullut auringosta hieman väriä (mistään rusketuksesta ei nyt kuitenkaan sentään voida puhua) olen saattanut käyttää sävyä 1, mutta muuten käytän aina sävyä 0, joka onkin seurannut meikkipussissani tummemman sävyn rinnalla läpi kesän.
Sävyn 0 sanotaan olevan läpikuultava ja väritön sekä siksi sopivan kaikille ihonsävyille kiillon poistoon, mutta en ihan yhtyisi tuohon ajatukseen. Jos iholla on sävyä enemmänkin saattaa se vain tehdä meikkipohjasta hieman vaalean näköisen ja itse olen ainakin käyttänyt sävyä 0 näin kesällä töissä meikkivoidekokeiluissani liian tummien meikkivoidesävyjen päällä vaalentamassa niitä hieman. 
Itseasiassa 0-sävyinen kivipuuterini on seurannut mukanani viime kuukaudet niin tiiviisti, että se alkaa jopa olla lopuillaan. Ja tottakai se on muuten kestänyt kaiken maailman putoilut ja rasian heittelyt pitkin kesää, mutta kun juuri ennen tuotteiden pudotusta kolautin sen kylpyhuoneen kaakelilattialle sanoi se, että liika on liikaa ja antoi kantensa irrota rasiasta. Sanoisin silti, että tämä rasia on suojannut puuteria todella hyvin sen reissatessa mukanani ympäriinsä ja pudottua melkoisen moneen kertaan, joten annettakoon tämä viimehetken rasiakuolema sille anteeksi.
Pidän Lumenen kivipuuterista, sillä sen koostumus on iholla todella ohut ja kevyt ja luonnollisen näköinen. Tuote jättää iholle mattaisen pinnan, joka ei kuitenkaan tunnu tai näytä liian kuivalta.
Koska pidän itse todella mattaiselta tuntuvasta pinnasta, joten taputtelen iholle puuterin sen mukana tulevalla vipalla, jonka avulla jäljestä tulee tietysti puuterisempi. Jos lopputuloksesta kuitenkin tahtoo kevyemmän voi puuterin levittää puuterisiveltimellä, joka jättää kasvoille ohuemman puuterihunnun.
Muita Lumenen kivipuuterin luo yhä uudelleen ja uudelleen palaavia?
Puuterit saatu Lumenelta.

Kommentit (19)

 1. Anonyymi

  Voi Virve sä oot niin blondi! Käy jo kateeksi! Koska en enää voi tehdä juurikasvulleni muuta kuin raidottaa vaalealla, sillä päänahka ei kestä enää vaalennusaineita… 🙁

  – Marika

  • virve

   Raidoittamalla voi kuitenkin saada todella kaunista ja luonnollista lopputulosta! 🙂

 2. NarnianGirl

  Rehellisyys man perii… kiva kuulla sitä myös kosmetiikkamyyjältä! 🙂 En muista aikoihin käyttäneeni Lumenen (tai muunkaan merkin) kivipuuteria, mutta jos sävy 0 on noin upea ja käyttökelpoinen, pitäähän se talveksi hankkia… Viime aikoina olen mattapinnan sijaan tavoitellut korealaista, kuulasta, dewy pohjaa 🙂

  • virve

   Sävy on minusta aivan loistava, sillä ei ole koskaan tummunut ihollani ja vaikka sen väitetäänkin olevan väritön niin kyllä minä ainakin olen käyttänyt sitä hieman liian tummien meikkivoiteiden kanssa vaalentamassa lopputulosta hitusen. 🙂

 3. Anonyymi

  Kumpi sinusta on parempaa, Lumenen irto- vai yllämainittu kivipuuteri?

 4. Kivipuuterilöytö: Giordani Gold Perfecting -mineraalipuuteri – Kauneus & Terveys -blogit

  […] tarpeeksi vaalea sävy. Siitä huolimatta, että palaan mielelläni yhä uudelleen ja uudelleen Lumenen puuteriin, olen silti jatkuvasti tekemässä syrjähyppyjä muihin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *