Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Jos nyt jotain pientä vielä…

Lähes neljän Lontoossa vietetyn viikon aikana vastaan tulee arvatenkin paljon sellaista kosmetiikkaa, jota palaisin halusta hankkia itselleni. Ihania vartalovoiteita, kauniita kynsilakkoja, mielenkiintoisia puhdistustuotteita, jänniä hiustuotteita, lupaavan kuuloisia mascaroita…
Johonkin on kuitenkin vedettävä raja eikä kaikkea voi hankkia. Ei varsinkaan, kun töissä odotavat vielä järkyttävät hyttijemmat.
Ihan totaaliseen rajanvetoon en kuitenkaan kyennyt, sillä vaikka kuvittelin edellisen Lontoon shoppailupostaukseni sisällön riittävän minulle toistaiseksi, tein kuitenkin vielä kaksi hankintaa.
Ensimmäinen hankinta oli täysin järkiperäinen, sillä ihanasta tuoksustaan huolimatta aiemmin hankkimastani Superdrugin omasta vartalovoiteesta ei ollut minun ihollani mihinkään. Esittelen tuotteen tarkemmin myöhemmin, mutta nyt tyydyn vaan kertomaan, että kun ihoni tuotteen viikon säännöllisen käytön jälkeen oli täynnä kuivia, punaisia läikkiä ja jopa ranteideni iho hilseili tiesin, että minun olisi hankittava kunnon kosteusvoide vartalolleni.
Palmer’s -merkin tuotteet ovat alkaneet kiinnostaa minua viimeaikoina kovasti ja saatuani hyviä käyttökokemuksia merkin käsi- ja jalkavoiteesta uskaltauduin ostamaan tarjouksesta merkin Cocoa Butter Formula with Vitamin E -vartalovoiteen.
”Softens, Smoothens & Relieves Dry Skin”, eli juuri sitä, mitä kutiavan kuiva ihoni tarvitsikin.
Lupaan kyllä käyttää loput Super Drugin vartalovoiteestani loppuun saatuani ensin elvytettyä ihoni kuntoon tällä!
Siinä missä ensimmäinen hankintani oli täysin järkiperäinen, oli toinen hankintani puolestaan täysin fiilispohjalla ja naisen vaistolla tehty.
Rakastan ihanan tuoksuisia suihkugeelejä ja -saippuoita ja vaikka tiedän, etten tällä hetkellä todellakaan tarvitse niitä, en vaan voinut olla sortumatta tähän:
Iced Strawberry Dream -suihugeeli, joka tuoksuu nimenomaan mansikkapirtelölle (tai sitten sille mansikka yskänlääkkeelle, jota sai vielä silloin myydä, kun minä olin lapsi)! Niin söpö pakkaus, niin ihana tuoksu… awww! Ja hintaakin oli Tescossa vain pari puntaa. Nämä ovatkin kuin halpoja kopioita Philosophyn tuotteista.
Olisinhan minä periaatteessa voinut helposti vastustaa tätä ja jättää tämän oston myöhemmäksi, mutta kun tähän oli nähkääs kirjoitettu taikasanat:
Mitäs jos tätä selkeästi hyvin kesäistä tuotetta ei enää saisikaan sitten, kun olisin valmis ostamaan tämän?
Treaclemoonin tuotteita on Suomessa ollut myynnissä, mutta en vain muista tarkalleen missä… muistaako joku muu?
Oletteko te kokeilleet Palmer’s -merkin tuotteita tai tutustuneet Treaclemooniin?

Kommentit (16)

 1. Anonyymi

  Oho, ihan saman näköinen, kuin I love kosmetiikkatuotteet. Ihan jopa tuoksuja myöden. Onkohan niillä jotain tekemistä keskenään, vai kopioiko toinen toista?
  I love kosmetiikkaa saa Seppälöistä ja nykyisin (kiitos!) laajemmin Sokokselta.
  -Tiia

 2. Anonyymi

  Tallinnasta olen kantanut treaclemoon tuotteita kotiini. Vielä on vähän jäljellä that vanilla moment body scrubia <3. Pian päästävä täyttää varastojani!
  miss s

 3. Anonyymi

  Itsekkin asun Englannissa ja Treaclemoonin suihkugeelit on kyllä niitä vakkareita. Monen monta tuoksua (ah niin ihanat minttu ja vanilja) ja pullotkin aika isoja. Noita samoja saa myös Bootsista mutta eri nimellä, 'pink cow' muistaakseni oli merkki.

 4. Janska

  Treaclemoonin sitruuna-käsisaippua, taivaallista! Harmi jos stockalta ei ennää saa :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *