Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Joo joo, näin näitä vaan loppuu!

Tämä kuukausihan vaikuttaa oikein lupaavalta tuotteiden vähennysprojektia ajatellen. Yksi tuote kului nimittäin jälleen loppuun!

Tällä kertaa loppunut tuote oli suihkugeeli:

Angel’s Span Ylang-Ylang and Tangerine Oils suihkugeeli (500 ml) oli ihan mukava tapaus, joka pesi hellävaraisesti ja tuoksui mukavalle, sellaiselle turvallisen mummomaiselle jopa.

Puolet pullosta kului kyllä ihan vaan suihkugeelinä, mutta myönnettäköön, että kun Lushin palasaippuat astuivat helmikuussa kuvioihin, on tuon käyttö jäänyt suihkun yhteydessä hieman vähemmälle. Itseasiassa tuotteen kätevän pumpun ansiosta olen käyttänyt tuotetta lähinnä vain Sensain puhdistusliinan pesemiseen käytön jälkeen…

Mukava tuote tämä kuitenkin oli, niin omassa käyttötarkoituksessaan kuin rätinpesijänäkin. Suomesta Angel’s Span tuotteita ei taida enää pahemmin saada, mutta ainakin Silja myy niitä (hintaa on varmaankin kymmenisen euroa).

Mutta arvatkaapas mitä! Jotain muutakin on kulunut loppuun. Minulla on ihan mieletön draivi päällä näköjään!

Loppuun kului nimittäin myös Lumenen Vitamin C+ Dual Serumi:

Olen arvostellut tätä blogissani ennenkin, mutta nyt tästä alkaa olla turha enää sanoa mitään erityistä, sillä tämän valmistus on lopetettu Vitamin C+ -linjan uudistuttua. Toteankin siis vaan, että mukava tuote tuomaan lisäkosteutusta, mutta selviän varmasti ilmankin.

Ja kun Lumenesta nyt puhuttiin, niin itseasiassa toinenkin Lumenen tuote on kulunut loppuun:

Kyseessä oli Lumenen Quic & Chic kynsilakka vanhassa kausisävyssä 39 Kesämorsian. Tämä oli tällainen perustylsä lakkasävy, josta en sen suuremmin innostunut, mutta joka nyt sitten kuitenkin tuli lopulta käytettyä loppuun. Ihan kiva roosaan taittava nudesävy jollaista en kuitenkaan jaksaisi kynsissäni kahta päivää pidempään katsoa putkeen.

Lumenen kynsilakat ovat laadultaan minusta sellaisia keskivertolakkoja. Eivät susia, mutta eivät nyt ihan parhaita mahdollisiakaan. Tuplaleveä harjaosa jakaa varmasti mielipiteitä, mutta itse tykkään siitä kovasti. Jos haluat leveämpää vetoa, voit vedellä leveällä reunalla ja jos kapeampaa, niin sen kun vetelet kapeammalla. Kestävyys on ihan ok, mutta tosiaan sellaista keskivertoa.

Miinuksena Lumenen Quick & Chiceissä on mielestäni kylläkin se, että nämä ovat eniten paksuuntuvia lakkojani. Mitkään muut kynsilakkani eivät ole lähteneet iän myötä paksuuntumaan kuten avattuina olleet Quick & Chicit. Vanhemmat Lumeneni (Double Wear -laatua) ovat ohittaneet parasta ennen -päiväyksensä jo vuonna 2007, mutta koostumus ei ole lähtenyt paksuuntumaan ollenkaan, toisin kuin (muistaakseni) vuonna 2006 valmistukseen tulleiden Quick & Chic -lakkojen (eivätkä kaikki Quick & Chicini tosiaan ole edes vuodelta 2006). Onneksi on kuitenkin keksitty kynsilakanohennusaine ja oma Mavalan versioni pääsee näiden kanssa aina säännöllisesti lähikontaktiin, eli kynsilakkoja ei tarvitse heittää pois niiden ”vanhennuttua”.

Hyvin siis tosiaan pyyhkii näiden loppuneiden tuotteiden kanssa! Takaan, että blogiani tuotteidenvähennysprojektin kannalta etupäässä seurailevat tulevat olemaan minusta ylpeitä nähdessään toukokuun yhteenvedon. Tyhjentymäisillään olevia tuotteita on nimittäin vielä aikamoinen määrä!

Kommentit (17)

  1. Anonyymi

    Heippa! Ostin suosituksestasi Max Factorin Mastertouch Concealerin. Itse tuote toimii oikein näppärästi ja aion varmasti ostaa sitä uudellekin, kiitokset siis vinkistä! Petyin kuitenkin pahasti, kun huomasin kotona, miten pakkauksen suunnittelussa on pissitty kuluttajaa silmään… Hätäisempi voisi kuvitella, että peitetuotetta olisi koko putkilossa, mutta ainakin omaa kappalettani joutui kiertämään yli 60 kertaa (siis putkilon puoleen väliin), ennen kuin ainetta alkoi tulla applikaattoriin. Putkilossa ei lue, paljonko tuotetta on siinä sisällä, joten litrahintaa on ihan mahdotonta arvioida näillä tiedoin. Nillitänkö nyt turhasta, vai kannattaisiko minun huomauttaa asiasta esimerkiksi maahantuojalle? En nimittäin löytänyt Max Factorin nettisivuiltakaan tietoa, kuinka paljon ainetta oikeasti on putkiloon laitettu. Kaupan hintalapussakaan ei sitä lukenut. Samaan ilmiöön olen joskus törmännyt esim. joidenkin MACin huulikiiltojen kohdalla – pakkaus on mielettömän iso, mutta tuotetta on sisällä ihan minimaalisesti. Äh, ärsyttävää huijaamista! :/ – Mariia

  2. Nimetön

    Anonyymi: Päivittelin jotain. 🙂

    Mariia: Valokyniä ja lähes kaikkia tuolla mekanismilla toimivia saa tosiaan pyörittää aluksi parikymmentä kertaa ainakin ennen kuin tavaraa alkaa tulla. Aika jännä juttu tosiaan jos ei millimäärää näy. Veikkaisin, että millejä on varmaan n. 1,8 (1.5- 2.5 yleensä), sillä se on aika keskimääräinen millimäärä noissa tuotteissa. Täytyykin selvittää asia.
    Hämäävät pakkaukset ovat kyllä ärsyttäviä. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *