Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Joku muukin yllättää

Kevyiden ja raikkaiden sitrustuoksujen sekä escadamaisten makeiden tuoksujen ohella yksi kysytyimmistä tuoksuperheistä omien kokemuksieni mukaan näillä leveyspiireillä ovat ehdottomasti vaniljaiset tuoksut.

Niitä kysellessä olen yleensä näyttänyt asiakkaalle mm. Kenzon Amour EdP:n, Dolce & Gabbanan The One EdP:n, Burberry The Beat EdP:n, Diorin Dior Addictin, Lancomen Hypnosen, JPG:n Classique EdP:n, Jessica Simpsonin Fancyn tai jopa Naomi Campbellin nimikkotuoksun.

On kuitenkin yksi ihanan vaniljainen tuoksu, joka minun on laitettava lapulle niin, ettei asiakas huomaa, mistä pullosta tuoksu on peräisin, tai hän päättää jo etukäteen, ettei tykkää siitä.

Kyseessä on nimittäin toinen Diorin Poison-tuoksuperheen yllättäjä, tällä kertaa Hypnotic Poison, joka on aivan ihanan pehmeä itämais-vaniljainen tuoksu.

Pehmeä vanilja yhdistyy pieneen mausteisuuteen, aprikoosiin, luumuun sekä pehmeään manteliin ja jopa kookokseen. Tuoksusta löytyy myös ripaus makeankukkaista jasminia.

Tämä on hyvin vaniljainen tuoksu, mutta minusta hieman aikuismaisempi vanilja, sillä tämäkin Poison (kuten Pure Poisonkin) on jotenkin hyvin seksikäs tuoksu. (Jostain syystä miehet muuten mieltävät yleensä vaniljaiset tuoksut hyvin vietteleviksi.)

Jos Hypnotic Poisonin kuitenkin tuntee liian intensiiviseksi tuoksuksi, on sen rinnalle tullut hieman erilainenkin vaihtoehto.

Hypnose Poison Eau Sensuelle on vuonna 2010 myyntiin tuotu myös vaniljainen, mutta samalla hieman kukkaisempi tuoksu. Mikään kepeä tuoksu tämäkään ei ole, mutta kukat kuten orkidea, ylang-ylang sekä ruusu tuovat siihen kukkaisempaa vivahdetta.

Itse tykkään kuitenkin enemmän pehmeämmän vaniljaisesta tavallisesta Hypnotic Poisonista, vaikka se toki onkin hieman liian raskas tuoksu omaan käyttööni.

Ovatko nämä Poisonit teille tuttuja? Oletteko ylipäätänsä vaniljaisten tuoksujen ystäviä? Kertohaahan samaan sysyyn myös ne omat vaniljaiset vinkkinne muille niiden ystäville!

Kommentit (24)

 1. Anonyymi

  Kävin haistelemassa tuota eilen ja oli aivan tooosi ihana. Omassa käytössäni voisin kyllä saada tuosta päänsärkyä. :/ Mut yllätyin todella positiivisesti. Ihan perus-vanilja-tuoksusta mullakin tulee peruskouluajat mieleen, tarkemmin sanottuna ala-aste, mutta tuommoiset aikuisemmat versiot on ah, niin tyylikkäitä ja naisellisia. 🙂

  -M-

 2. Catti

  Vanilja on ehdoton suosikkini! Olen käyttänyt esim. Jessica Simpsonin Fancya, töissä ja pidän Burberryn Britistä, sekin kai on vaniljainen tuoksu? Samoin Dolce & Gabbanan The One on suosikkejani. En ole kokeillut Poisonia, mutta tämän suosituksen jälkeen haluaisin ainakin nuuhkia sitä ennakkoluulottomammin!

 3. Hannak

  Täällä yksi joka rakastaa vaniliaa… Oletko huomannut että H&M myy Vanilla Kiss Body Butteria (vaaleanpunainen purkki missä Minni ja Mikki nenuttelevat)? Itse tykkään kovasti, oli pakko mennä heti ostaa toinen purkki ja harkitsen vielä yhden ostamista ennen kuin ne lähtee markkinoilta 🙁
  VillaVanilla

 4. Anonyymi

  DKNY Pure! <3 tällä hetkellä mun lempparituoksu, vaniljatuoksun ystävien kannattaa käydä nuuhkimassa 🙂 toinen ihana on seppälästä saatava Vanilla Fun, se on halpa mutta tuoksu ei kestä kauaa iholla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *