Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Jim Carrey ja intiimialueet

Edellisessä postauksessani vinkkasin teille näppärästä karvanpoistotavasta Acorellen vahan avulla. Tässä postauksessa jatkan vinkkailua hieman samalla linjalla.

Kun karvoja poistaa, on homma usein mukavaa viimeistellä jotenkin sisäänkasvaneilta karvoilta välttyäkseen. Varsinkin privaatimmilla alueilla olen kokenut tämän itse todella hyödylliseksi ja tarpeelliseksi ja koska tähänastista suosikkiani Veetin Anti Ingrown Hair Creamia ei ole enää jostain syystä kauppojen hyllyillä näkynyt, on minulla ollut uusi tuote etsinnässä vastaavaan virkaan.

Kokeilin esimerkiksi RFSU:n Nice N’ Cool Intim After Shavea, joka on kyllä varsin käypä tuote voimakkaan desinfiointitehonsa vuoksi, mutta voi jessus sitä alkoholin aiheuttamaa kirvelyä! Alkoholia on tässä tuotteessa ilmeisesti lotrattu mukaan vähän reilummalla kädellä, sillä heti karvojen poiston jälkeen en ainakaan itse kykene tätä käyttämään kuin hyvin, hyvin varovasti taputellen ja samalla jimcarreymäisesti irvistellen.

Ostin Tallinnasta kokeeksi tämän No Bump -nesteen, mutta toisella käyttökerralla huomasin siinä tekstin, joka ei todellakaan lisännyt intoani käyttää tuotetta intiimipaikoissa:

Vaikka lastenhankinta onkin tällä hetkellä melko kaukainen ajatus, ajattelin kuitenkin joskus vielä pyöräyttää moisia. Tästä johtuen kyseinen tuote lensi roskiin yhtä nopeasti, kuin se kotiini päätyikin.

Aiemmista kokeiluista harmistuneena olin innoissani saadessani maahantuojalta kokeiluun tämän Acorellen tuotteen:

Acorellen karvanpoistonjälkeen käytettävä Puhdistava hoitosuihke on Ecocert-sertifikaatin saanut luonnonraaka-aineisiin perustuva suihke, joka rauhoittaa ihoa karvanpoiston jälkeen pehmentäen sitä ja ehkäisten sisäänkasvavien karvojen syntyä ja vähentää mahdollista karvanpoiston jälkeistä ärsytystä ja ihottumaa.

Tuotteessa on alkoholia, mutta tämä ei pistele ollenkaan samalla lailla kuin esimerkiksi RFSU:n edellä mainittu geeli, jonka levityksen jälkeen teki mieli huutaa hoosiannat ja daavidin pojat kurkku suorana. Toki desinfioiva alkoholi tuntuu iholla karvanpoiston jälkeen aina hieman, mutta ei minusta tämän tuotteen yhteydessä liikaa.

Itse käytin tuotetta sekä heti karvanpoiston jälkeen että myös seuraavina päivinä ehkäistäkseni sisäänkasvaneita karvoja karvojen lähtiessä kasvamaan. Minulla tuote toimi hyvin ja vähensi ärsytystä ja tulehduksia huomattavasti sekä piti ihon pehmeänä, minkä vuoksi aionkin ottaa tuotteen vakiokäyttöön.

Tuotteella on hintaa noin 12,90 euroa ja lähimmän Acorellen jälleenmyyjäsi voit etsiä täältä tai klikata tuotteen ostoskoriisi suoraan esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalosta.

Onko jollakin kokemusta tästä tuotteesta? Tai osaako joku suositella jotain muuta hyvää ja toimivaa intiimipaikkojen ajelun jälkeen sopivaa ja sisäänkasvavia karvoja ehkäisevää hellävaraista tuotetta?
Promootioyhteistyö

Kommentit (17)

 1. Epa

  Voi ei! Mihin mun linkitys on kadonnut!?
  Ylempänä tarkoitin siis tätä tuotetta :
  https://www.hyvinvoinnin.fi/tuote/6930/Kirkas-Aloe-Geeli

  Eli Aloe Vera geeliä.

 2. Anonyymi

  moikka! mulla on toiminu tosi hyvin ihan perus rauhottava 24h-rasva. ja mulla on intiimialueen iho niin herkkä etten uskalla edes sheivata…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *