Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Japanin myydyin puhdistusöljy – tilattavissa kotiin ihan helposti!

Aasialaiset ovat tunnettuja kaksoispuhdistuksestaan, jossa kasvojen iho konseptin nimen mukaisesti puhdistetaan kahteen kertaan eri tuotteita käyttäen. Ensimmäinen tuote on koostumukseltaan öljymäinen ja sen on tarkoitus pestä kasvoilta meikki ja rasvaliukoiset epäpuhtaudet. Toinen vaihe puolestaan on geelimäinen tai voidemainen, yleensä vaahtoava puhdistustuote, joka vie vielä mennessään iholta kaiken muun  ylimääräisen.

Kaksoispuhdistus

Meillä päin tavaratalojen hyllyiltä ei löydy ihan kovin montaa öljyputsaria (ainakaan edullisempien tuotemerkkien hyllyjä tutkiessa), mutta Tokiossa käydessäni saatoin todeta tilanteen täysin toisenlaiseksi. Öljyputsareita löytyi vaikka millä mitalla ja sain suorastaan arpoa, minkä niistä kotiuttaisin.

Yksi öljyputsari, jota ilman Japanista ei voi kotiin matkustaa on DHC:n Deep Cleansing Oil, joka on listattu kaikilla mahdollisilla listoilla ehdottomaksi japanilaisen kosmetiikan hankinnaksi.

Öljyn luvataan liuottavan kasvoilta kaiken meikin ja lian sekä jopa vedenkestävän silmämeikin samalla kun sen antioksidanttipitoista oliiviöljyä runsaasti sisältävä koostumus ravitsee ihoa. Tuotteen on kerrottu olevan kenties Japanin myydyin puhdistusöljy ja sitä myydään maailmanlaajuisesti yksi joka kymmenes sekunti, joten on lienee selvää, etten voinut olla hankkimatta tuotetta kokeiluun.

DHC Deep Cleansing Oil

Deep Cleansing Oilia on myynnissä ainakin sekä 70 ml pikkupullossa että isommassa 200 ml pullossa, joista itse hankin matkalaukkuni painorajoituksia huolestuneena miettiessäni sen pienemmän koon. Kun tuote sitten osoittautui käytössä erinomaiseksi varmistin heti, että saan tilattua sitä helposti myös Tukholmaan.

DHC Deep Cleansing Oil

Puhdistusöljyssä on ensinnäkin todella riittoisa ja varsin täyteläinen koostumus. Otin kaksi pumppausta öljyä kämmenelleni ja aloin aavistella sitä kuivalle iholle hieroessani, ettei se varmasti puhdistuisi kasvoilta täysin ihon vedellä puhtaaksi huuhtoessa. Ajattelin kuitenkin, että apunani on joka tapauksessa konjac-sieni ja että käyttäisin sen jälkeen joka tapauksessa vielä vaahtoputsaria ja FOREOn puhdistuslaitetta, joten koostumus tuskin olisi ongelma.

Tuotteen taianomaisuus alkoi välittömästi sitä kasvoilleni hieroessa. Se kykeni poistamaan vaivatta aivan mielettömät maskarakerrokset ja sulattamaan kasvoiltani pois kaiken mahdollisen meikin. Se myös peseytyi iholta pois ongelmitta. Monet puhdistusöljyt saattavat pestä iholta meikin pois melko hyvin, mutta silmäripsien rajaan saattaa silti jäädä hieman ripsiväriä. Tämän kanssa ihan kaikki mahdollinen lähti täydellisesti.

DHC Deep Cleansing Oil

Ymmärrän todellakin, miksi tuote on niin suosittu! Tämä on nimittäin ihan  mieletön!

Jos DHC:n puhdistusöljyyn (tai muihin merkin tuotteisiin) tahtoo tutustua tarkemmin, ei tilausta tarvitse laittaa menemään Aasiaan asti. Merkin tuotteita on nimittäin myynnissä myös Feel Uniquessa, jossa 200 ml pullolla näyttäisi olevan hintaa 21,50 puntaa.

DHC Deep Cleansing Oil

Kuka muu rakastaa puhdistusöljyjä?

PS. Rakastan tämän pullon minimalistisen tyylikästä ulkonäköä!

Kommentit (20)

  1. Japanilaista kulttikosmetiikkaa: Suisai Beauty Clear Powder – Ostolakossa

    […] veteen, eli sen kuorintateho ei perustu ollenkaan ihon hankaamiseen rakeilla. Seosta hierotaan kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa kostealle kasvojen iholle 30-60 sekunnin ajan, jonka jälkeen iho huuhdellaan […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *