Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Jännittää

Minua jännittää hieman.
Nyt on nimittäin jo tammikuun alku ja olen luvannut, että neljän vuoden ostolakkoilun ja blogin pitämisen jälkeen näytän teille taas vihdoin pitkästä aikaa tammikuun lopussa missä tilanteessa menen jemmojeni kanssa.
Ja nyt minua jännittää hieman. Jopa niin paljon, etten ole itse edes uskaltanut kunnolla hahmottaa itselleni kokonaistilannetta penkomalla vielä kaikkea silmieni eteen esiin.
Tiedän, että olen mennyt tuotteidenvähennysprojektissani huimasti eteenpäin ja omasta mielestäni jopa parantunut täysin kosmetiikanhamstraamisesta. Uusien tuotteiden ostaminen on aina toki mukavaa, muttei enää samanlainen pakkomielle, rahareikä ja intohimo kuin mitä se joskus oli. Voin nykyään olla ilmankin ja tyydyn helposti käyttämään vanhoja tuotteitani.
Mitä vähemmän, sen parempi.
Ja silti minua hieman jännittää tämän kuun lopulla koota yhteen kaikki vielä omistamani tuotteet. 
Vähän kuin  olisin laihduttanut hulluna, mutta pelkäisin vaa’alle menoa ja mittarin lukemaa!
Tiedän, etten ole vielä ollenkaan projektini päässä ja että tämä on vain väliaikakurkistus, mutta silti. Sitä jotenkin toivoo, että olisi edistynyt valtavasti ja sitten jos ei olekaan, niin…
Varmaa on kuitenkin se, että aion tehdä videopostauksen tämänhetkisestä tilanteesta. Minua alkavat nimittäin jo pikkuhiljaa naurattamisen sijaan kyllästyttää aiempiin, useamman vuoden vanhoihin videopostauksiini liittyvät, minulle satavat kommentit, joissa vuoroin kauhistellaan varastojeni kokoja ja vuoroin ehdotellaan, josko voisin myydä tai lahjoittaa jotakin jollekin… En ihan tosi ole niin paha hamsteri enää ollenkaan!
Mutta tosiaan. Palataan niihin jemmoihini muutaman viikon päästä ja jännitetään sillä aikaa yhdessä, millaisissa tuotemäärissä liikutaan!

Kommentit (13)

 1. Sanna/Parhautta

  Tuli vaan mieleen että eikö noi kosmetiikka tuotteet mene pilalle jos ne vaan useamman vuoden kaapissa seisoo, eikai ne ikuisuuksia kestä. Mutta postausta odotellessa! Itse oon ehkä tuhlari mutta tuotteet joista en tykkää tai jotka ovat jo turhan kauan kaapissa olleet täyttönä nakkaan surutta roskiin. Kerran pari vuoteen pitää tehdä inventaario.

  • virve

   Meneväthän ne, siksi minulla ei kovin vanhoja tuotteita olekaan. 🙂

 2. Anonyymi

  Can´t wait 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *