Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, eli luvassa uusi postaustyyppi

Kosmetiikkabloggaajana sähköpostiini sataa jatkuvasti tiedotteita uutuustuotteista. Tykkään olla ajanhermoilla ja tietää, mitä kosmetiikkamaailmassa tapahtuu, mutta kaikkea ei millään voi ehtiä testata itse ja esitellä sen kautta. Välillä tuntuukin, että harmittavan monta juttua jää vinkkaamatta teille ihan vaan siksi, ettei niistä ole kirjoittaa kokonaista esittelypostausta.
Kauneusblogit eroavat naistenlehdistä juuri siinä, että siinä missä lehtien toimittajat vain nostavat tuotteita yleensä esiin neutraalilla maaperällä pysyen, voivat bloggaajat oikeasti esittää tuotteista omia mielipiteitään. Kosmetiikkablogit voivat myös päivittyä juuri niin usein kuin haluavat ja niin leveästi ja laveasti tarinoita maalaten kuin tahtovat kun taas naistenlehtien käytettävissä olevat merkkimäärät ovat suppeita ja ilmestymistahti on tyypillisimmillään kerran kuussa (tai joissakin tapauksissa kerran viikossa).
Lähdin miettimään, että miten tätä hommaa voisi kehittää teitä palvelevaan suuntaan ja päätin, että kai tänne blogimaailmaan saa jotain edes lainata naistenlehtien puolelta -vaikka sitten edes jonkun asteisella tasolla omalla tavalla hommaa muokaten.
Päätinkin, että alan jatkossa kokeeksi tekemään säännöllisesti postauksia, joihin olen vaan koonnut sähköpostiini tipahdelleista tiedotteista pieniä teasereita siitä, mitä kosmetiikkamaailma lupailee olevan tuloillaan, jotta tekin pääsette kunnolla hyötymään siitä tiedosta, jota minulle satelee. Kylkeen saattaa mahtua myös muutama kommentti niistä fiiliksistä, joita uutuustuote saa minussa aikaan.
Eikös sitä niin sanota, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo?
Mitäs tykkäätte ideasta?

Kommentit (33)

 1. Tiina Sipola

  Kuulostaa tosi hyvältä! Laitahan postauksia tulemaan. 🙂

  • virve

   Yes! 🙂

 2. Anonyymi

  Itse ainakin rakastan etsiä netistä uusia markkinoille tulevia uusia kosmetiikkatuotteita, ja selailenkin paljon ulkkmaisia lähinnä amerikkalaisia blogeja joissa uusia tuotteita esitelään, sillä yhtään tälläistä suomalaista blogia ei ole. Ongelmana vain amerikkalaisia blogeja lukiessa on se että meille markkinoille tulee vain murto-osa ja jään aina haikailemaan tuotteiden perään 🙁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *