Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ja niin Chanel loi jumalaisen kosteutuksen

Minä ja Chanel emme aiemmin ole olleet mitään erityisiä kaveruksia ihonhoitotuotteiden saralla. Nyt olen kuitenkin löytänyt merkiltä ihonhoitotuotteen, johon olen tykästynyt kovasti.
Chanelin Hydra Beauty Creme odotteli kosmetiikkajemmoissani pitkän tovin ennen kuin uskalsin ottaa sen käyttöön kuutuani siitä useampia kehuja. 
Ja kehunsa voide oli tosiaan ansainnutkin.
Voide lupaa paitsi kosteutusta, myös ihonheleytystä ja vaikka en jälkimmäisestä nyt olekaan niin varma, niin kosteutuksen se ainakin hoitaa tehokkaasti.
Koostumus on omalle kuivuuteen taipuvaiselle iholleni täydellinen, sillä se on sopivan paksu, mutta silti iholle hyvin imeytyvä. 
Olen käyttänyt omaa voidettani lähinnä yökäytössä, jolloin sen kosteutustehot ovat tuntuneet täällä kylmässä ja viimaisessa Lontoossa riittäviltä.
Voide on itseasiassa jopa kyennyt varsin hyvin poistamaan iholtani ne pahimmat pintakuivuuden merkit, jotka aina välillä täällä nousevat esiin tehden ihostani samean väsyneen näköisen. Siinä mielessä tämä onkin siis kyllä tuonut iholle myös sitä lupaamaan heleytystä.
Mistä olen voiteessa myös erityisesti tykännyt on sen mukana tuleva spaatteli. Itse spaattelissa ei varsinaisesti ole mitään erityistä, mutta erityistä on se, että se mahtuu loistavasti purkin välikannen ja kannen väliin talteen, eli se ei koskaan seikkaile pitkin kylpyhuoneen kaappiani, lavuaariani ja lattioitani ja se on aina helppo löytää sen omalta (hygieeniseltä) paikaltaan.
Oma Hydra Beautyni on nimenomaan normaalista kuivalle iholle suunnattu versio, mutta myynnissä on myös kevyempi koostumus. Tuota koostumusta en ole kuitenkaan itse kokeillut.
Chanel on muuten ainoa tietämäni kosmetiikkamerkki, joka ilmoittaa voidepakkauksiensa tuotemäärät grammoissa millien sijaan!
 
Tämä positiivinen Chanel-kokemukseni rohkaisi minua hieman mahdollisesti uskaltautumaan kokeilemaan jatkossa enemmänkin merkin ihonhoitotuotteita.
Oletteko te kokeilleet Hydra Beauty Cremeä? Mitä olette siitä tykänneet?
Tai oletteko tehneet merkiltä muita hyviä löytöjä sen ihonhoitotuotteiden valikoimista?

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Hinta olisi ollut hyvä mainita jossain kohtaa postausta…

 2. Anonyymi

  hei tää nyt etäisesti liittyy aiheeseen ;D
  muistan kun kerroit Biothermin huulirasvasta, joka oli pelastajasi 'rottakuurin' aikana. No mulla on sama kuuri menossa ja otin tietenkin huulirasvan testiin, aika hyvä tuote, mutta ei 13€ väärti. Halusinkin vinkata vielä paremmasta, (jos et siihen vielä ole törmännyt)jos edelleen kärsit tosi kuivista huulista (tai joku kommentejea lukeva). Kyseessä on apteekissa myytävän La Roche-Posayn Ceralip huulirasva. Kuuluu ilmeisesti myös Lorealin imperiumiin (?)
  En nyt tiedä oliko tästä mitään hyötyä, mutta tämä oikeasti pelastaa myös rottakuurin kuivettamat huulet!:D Ainiin ja maksaakin vähemmän!

 3. Tasmanian tuholainen

  Kylläpä houkuttaisin, näin Chanelin kosmetiikan sydänystävää. Ja pintakuivalle iholle tekisi luultavasti pelkästään mannaa.
  Paljonkohan lienee hinta laivan taxfreessä?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *