Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Itsestäänselvyyskö?

Tämän postauksen sisältö saattaa hymyilyttää useimpia, sillä monille asia on ollut itsestäänselvyys. Itse olen kuitenkin keksinyt sen vasta,  joten ihan siltä varalta, että joku muukin on elänyt yhtä pimennossa kuin minä, halusin jakaa sen teidänkin kanssanne.
Tänään puhun nimittäin ihokarvanajogeelistä.
Epiloin sääreni, mutta nykyään olen halunnut usein ihan supersileää jälkeä ja viimeistellyt homman usein ihan tavallisella sheiverillä. Pääsen säärieni kanssa helpolla, sillä yli kymmenen vuoden epilointi ja vaaleat ihokarvat ovat melko näkymätön kombo, mutta koska tahdon myös, etteivät hentoisetkaan karvat myöskään tunnu, suosin höylänkin käyttöä.
Aikaisemmin olen tyytynyt käyttämään apuna suihkugeeliä tai joskus huonoa hoitoainetta, mutta nyt päätin vaihteeksi kokeilla joskus vuosia sitten blogini kautta saamaani Gilletten ihokarvanajogeeliä, joka on seissyt laatikossani käyttämättömänä. Ja piru vie, tämähän on mainio keksintö!
Ei oikeastaan tule yllätyksenä, että ihokarvojen poistoon tarkoitettu tuote on tehtävässään mainio. Se kun on nimenomaan kehitetty juuri siihen… Mutta en vain ole osannut arvata, että tällaisen tuotteen kanssa homma on näin paljon parempaa kuin suihkugeelillä vedeltäessä!
Siis ensinnäkin iholta näkee selvästi, mistä kohdasta on jo höylännyt. Suihkugeelin kanssa huitelen vain sieltä täältä olematta varma, mistä olen ajanut, sillä karvani kun eivät näy vaan ainoastaan hieman tuntuvat.

Ja toisekseen tämän jättää sääret ihanan kosteutetun tuntuisiksikin vielä! Toki hoitoainekin voi jättää vastaavaa pehmeyttä, mutta miksi käyttää hoitoainetta, kun tämä kerran on tähän tarkoitukseen juuri tehty!
Koska säärikarvani eivät koskaan ole olleet minulle mikään erityinen ongelma, en ole liiemmin käyttänyt aikaa tällaisten tuotteiden kanssa leikkimiseen. Kuten sanoin, tämä havaintoni saattaa varmasti naurattaa teistä useimpia, mutta minulle tämä avasi aivan uuden maailman!
Nyt minua kiinnostaisikin tietää, minkä avulla te höyläätte. Käytättekö geelejä tai vaahtoja? Vai suihkugeeliä taihoitoainetta? Vai vetelettekö vaan ilman mitään aineita?

Kommentit (26)

 1. Anonyymi

  En käytä mitään muuta kuin vettä. Mulla kasvaa vain nilkoissa mustat karvat, jotka näkee ilman syynäämistä. Muualla päin koipia kasvaa vaaleat ja melko ohuet karvat, joita en ees vaivautuisi sheivaamaan, elleivät pirulaiset kasvaisi niin pitkiksi. Mutta en oo kyllä kaivannut mitään apuaineita tuohon koipieni höyläilyyn, kun ne karvat ei tosiaan ole mitään paksuja ja tummia, enkä joudu niitä ajelemaan kuin enintään pari kertaa viikkoon – tämäkin vain silloin jos tarvii olla koivet paljaana. Yleensä edes kerran viikkoon ajeleminen on harvinaista, kun en noita koipeliinejani juuri esittele.

 2. Senni

  Käytän Lidlin parranajogeeliä! Halpaa ja hoitaa hommansa. Miehekäs hajukaan ei haittaa kun koipiin kuitenkin laittaa hajusteellista kosteusvoidetta jälkeenpäin 🙂

 3. Fifi

  Minä olen käynyt ja kymmenen vuotta 3-4 viikon välein kosmetologilla kainaloiden ja säärien vahauksessa. Aiemmin sheivasin juurikin tuollaisella Gilletten geelillä, mutta kyllästyin siihen, että toimenpide piti uusia muutaman päivän välein. Mieluummin maksan ammattilaiselle siitä, että saan olla rauhassa ihokarvoilta useamman viikon.

 4. RagDoll

  En ole eläessäni käyttänyt tuollaista. Melkein hävettää myöntää. 😉
  Suihkugeelillä on menty tähän asti.. Nyt aijon kyllä miehen partavaahtoa kokeilla, hehee..

 5. Pilvi

  Kosteusvoide (esim. vaikka joku epämieluisampi joka ei kulu millään) reilusti levitettynä on myös hyvä sheivaukseen. Näkee mistä on ajanut ja samalla kosteuttaa :).
  Sokerointi kosmetologilla on maailman parasta, mutta aina ei ole varaa siihen…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *