Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Itse tehdyt kiharat on niiiiin vanhanaikaista!

Olen itse vimeaikoina kunnostautunut hiusten kihartamisessa oikein kunnolla ja opetellut itselleni toimivimmat, tehokkaimmat ja nopeimmat tavat kihartaa hiukseni yleensä muotoilurautaa apuna käyttäen.
Tunnen kuitenkin monia, jotka kertovat, ettei hiusten kihartaminen vaan luonnistu heiltä. Jo pelkillä kiharrustikuilla kikkailu on kuulemma tarpeeksi haastavaa puhumattakaan siitä, että he saisivat hiukset kihartumaan laitteella, joka on alunperin tarkoitettu nimenomaan suoristamaan hiuksia. No way, he sanovat!
Jos lukeudut tähän ryhmään älä huoli, minulla on sinulle uutinen.
Kuva täältä.
Tämä uutinen tulee BaBylissiltä ja kantaa nimeä Pro Perfect Curl.
Kyseessä on laite, jonka levyjen väliin käyttäjän tarvitsee vain laittaa yksi takuton hiussuortuva ja sulkea levyt, minkä jälkeen laite tekee loput.
Kuulostaako epämääräiseltä?
Katsokaapa tämä video:
Pro Perfect Curl onkin siis totaalisen uudenlainen hiustenkiharrin uusavuttomille ja muuten vaan helpolla lopputulosta haluaville kihartelijoille.
Itse ainakin innostuin laitteesta valtavasti ja niin näköjään ainakin joku muukin.
Entäpä te? Näkisittekö itsenne käyttämässä moista vempainta, vai sujuuko homma ihan omin avuin?
Laite on tulossa myyntiin maalis-huhtikuussa ja hinnaksi on ainakin täällä Englannissa arvioitu n. £170, mikä on kyllä melko suolainen hinta. Halpoja kopiota odotellessa, siis…

Kommentit (21)

 1. Nti Näpsä

  Mä niiiiin haluan tällaisen! 😀

 2. Anonyymi

  Mun pörrötukka jäisi niin jumiin tuon laitteen sisälle. Mutta mun tapa kihartaa hiukset onkin kastella ne ja antaa kuivua vapaasti. Luonnonkiharat siis. MUTTA luonnonkihara ei tarkoita tuollaista ihanaa lainetta, mitä tuolla laitteella saa. Ehei. Hiukseni ovat karheat, takkuiset, kamalat. Jos haluan nätin kiharan, mun täytyy ENSIN suoristaa se raudalla ja sitten kihartaa se valitulla metodilla. Paitsi, jos teen suoristuspermanentin, mikä taas on aika raju käsittely hiuksille. Minulta siis ei yksikään silkkitukka saa sympatiaa 🙂
  Olkaa onnellisia hiuksistanne!

 3. Saija

  Mulle kelpaisi myös! Haluaisin kihartaa hiuksia useammin, mutta siitä on niin kauhea vaiva enkä ole siinä kovin taitava. Mulla on sellainen revolver-rauta, mutta onnistun jotenkin puoliksi suoristamaan sen kiharan, kub yritän irrottaa osiota raudan ympäriltä.

 4. Iina

  Uskomaton vekotin! Epäilen kyllä toimivuutta hieman 😀 Aikoinaan oli ostoskanavallakin niitä itsestään pyöriviä ilmakihartimia ja muistan kun näyttivät niin mahtavilta, mutta todellisuudessa moni katkoi hiuksensa sillä vekottimella…

  Aion kyllä jonkun tuotteen ottaa testiin tuosta tuotelistasta, joita suosittelet 🙂

  http://wellitsureaintprada.blogspot.fi/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *