It’s okay, they say. But I feel blue.

Minulla on yksi ongelma. Tarkalleenottaen sininen sellainen. Tai siis sininen on se ongelma.

En nimittäin oikein osaa käyttää sinistä kynsilakkaa, vaikka kovasti tahtoisinkin osata.

Chanel Blue Boy

Siniset ovat hauskoja sävyjä, mutta jotenkin minulle tulee niissä hhmm… epäasiallinen olo. Jotenkin liian villi ja liian kapinallinen. Jotenkin vaan sopimaton.

Olen selvästi vanhanaikainen.Essie Beach Bum Blu

Sininen on minulle hieman sama asia kuin lenkkarit tai huppari: Jos en ole lenkillä tai sairaana tai muuten vaan pikaisella kotipäivän lähikauppakäynnillä, en vaan kykene käyttämään niitä kotini ulkopuolella. Minulle vaan tulee epäsiisti olo. Ja jostain syystä sininen lakka saa minulle aikaan saman olon enkä vain tajua miksi. Kotona se näyttää hauskalta, mutta kodin ulkopuolella minulle tulee epävarma olo ja haluan vain piilottaa kynteni.

Tämä on selvästi joku outo, psykologinen juttu jollen en vain keksi selitystä.

Essie Lapiz of Luxury

En minä koe muiden sinisiksi maalattuja kynsiä epäsiisteinä missään tapauksessa. Ne voivat jopa olla uskomattoman hienot. Mutta silti joka kerta, kun itse lakkaan kynteni sinisiksi, tulee minulle lopulta vaan totaalisen vieras ja vaikea olo.

Essie Aruba Blue

Ehkä tällainen syvä royal blue voisi vielä mennä, mutta kaikki muu tuntuu todella, todella hurjalta.

Voisiko joku nyt kertoa minulle, että siniset lakat voivat olla naisellisia ja hienostuneita ja että on ihan ok käyttää niitä?

(Postauksen Essien lakat on saatu L’orealilta.)

Kommentit (25)
  1. Juu, oot kyllä liian hieno noille sinisille sävyille 🙂

  2. Minä en tykkää sinisistä koska ne värjää kynnet 🙁 mutta turkoosi on aika hauska, välillä uhmaan värjäytymistä ja lakkaan turkoosilla! Silti turkoosikaan ei tunnu oikein omalta, vihreästä kyllä tykkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *