Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

It’s okay, they say. But I feel blue.

Minulla on yksi ongelma. Tarkalleenottaen sininen sellainen. Tai siis sininen on se ongelma.

En nimittäin oikein osaa käyttää sinistä kynsilakkaa, vaikka kovasti tahtoisinkin osata.

Chanel Blue Boy

Siniset ovat hauskoja sävyjä, mutta jotenkin minulle tulee niissä hhmm… epäasiallinen olo. Jotenkin liian villi ja liian kapinallinen. Jotenkin vaan sopimaton.

Olen selvästi vanhanaikainen.Essie Beach Bum Blu

Sininen on minulle hieman sama asia kuin lenkkarit tai huppari: Jos en ole lenkillä tai sairaana tai muuten vaan pikaisella kotipäivän lähikauppakäynnillä, en vaan kykene käyttämään niitä kotini ulkopuolella. Minulle vaan tulee epäsiisti olo. Ja jostain syystä sininen lakka saa minulle aikaan saman olon enkä vain tajua miksi. Kotona se näyttää hauskalta, mutta kodin ulkopuolella minulle tulee epävarma olo ja haluan vain piilottaa kynteni.

Tämä on selvästi joku outo, psykologinen juttu jollen en vain keksi selitystä.

Essie Lapiz of Luxury

En minä koe muiden sinisiksi maalattuja kynsiä epäsiisteinä missään tapauksessa. Ne voivat jopa olla uskomattoman hienot. Mutta silti joka kerta, kun itse lakkaan kynteni sinisiksi, tulee minulle lopulta vaan totaalisen vieras ja vaikea olo.

Essie Aruba Blue

Ehkä tällainen syvä royal blue voisi vielä mennä, mutta kaikki muu tuntuu todella, todella hurjalta.

Voisiko joku nyt kertoa minulle, että siniset lakat voivat olla naisellisia ja hienostuneita ja että on ihan ok käyttää niitä?

(Postauksen Essien lakat on saatu L’orealilta.)

Kommentit (25)

 1. Jenni

  Minun poikaystävästäni sininen on luonnoton väri kynsissä. Lisäksi sinisestä voi tulla assosiaatio paleleviin käsiin, joillainhan muuttuu silloin kynnet sinisiksi. Minäkin säästän epäsoveliaan väriset mutta muuten niin ihanat värit varpaisiin. Osittain myös siitä syystä, että sininen ja vihreä ovat kamalia poistettavia ja värjäävät kaiken poistettaessa.

 2. Anonyymi

  Mä en voi käyttää sinisiä kynsilakkoja, tulee aina mielleyhtymä ruumiseen jonka kynnet ovat siniset. Tää on ollut jo vaikka kuinka kauan. Hrrrrr.

 3. Marcy

  Mulle taas tulee punaisista ja pinkeistä kynsilakoista lähes aina joko rouvamainen tai halpa vaikutelma, itse käytän harmaan, hopean, mustan ja sinisen sävyjä.

 4. Tiia

  Itse en ole koskaan oikein sinisistä kynsilakoista innostunut jostain syystä 😛

 5. Yue

  No, minä ainakin tykkään sinisestä! 🙂 Niin vaaleat kuin tummat ja turkoosiin sävähtävät siniset on musta kivoja, eli kaikki sävyt menee. Lakoissa ja muuallakin.
  Ei mulla kyllä yleensä siniset lakat värjää kynsiä, kun pistän aina aluslakan. Mulla on ainoastaan yks sininen lakka, josta jäi kynnet sinertäviksi.
  No mutta, jotku on sinisen ystäviä ja jotku ei, ei siinä mitään.
  Minusta punainen muuten on räikeämpi kuin sininen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *