Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

It’s magnetic!

Kuten jo vähän aiemmin vilautinkin, sain äidiltäni ulkomaantuliaisina hieman kynsijuttuja.

Lempparijutuikseni ovat osoittautuneet magnettilakat ja uudet magneetit.

Magneettilakat ovat jo melko vanha juttu. Ensin Lancome ja sittemmin L’oreal toivat pari kolme vuotta sitten myyntiin kynsilakat, joiden mukana tuli magneetti, joka märän lakan päälle asetettuna siirteli lakan partikkeleita muodostaen kynsille tähtikuvion.

Innostuin noista lakoista silloin kovasti ja ostinkin kaikki värit itselleni, mutta sittemmin kyllästyin koko juttuun ja lakat jäivät pyörimään laatikkooni.

Nyt äitini kuitenkin toi minulle maailmalta yhden uuden magneettilakan ja kaksi uutta magneettia, joiden avulla saan tehtyä hieman erilaisia kuvioita.

Nyt saan nimittäin tehtyä kynsiini erilaisia raitoja!

Okei, pientä harjoittelua ja tekniikan hiomistahan tämä kyllä näin alkuun vaatii, mutta aika vekkuleilta nämä näyttävät.

Mieleeni tulisi monen monta muutakin kuviota, joita tahtoisin magneettilakoilla voitavan tehdä.

Innostuitteko te näistä?

Kommentit (14)

 1. Passion for Nails

  Joku sais kyllä hyvän bisneksen siitä kun alkais myymään Essenceä vaikka netissä ja sitä voisi toimittaa Suomeen! 😀 Essencen metsästys on aina ulkomailla olemisen yksi kohokohta! 😀

 2. RubyWoo

  Hauskat kynnet 🙂

 3. Anonyymi

  Kuulostaa kivoilta! Pitääkin pitää silmällä täällä Saksassa, en ole ainakaan vielä nähnyt. Osaisiko joku sanoa, mistä liikkeestä/tavaratalosta voisi löytää? Olen siis Berliinissä.

  T. Mirja

 4. Anonyymi

  Missä maissa Essenceä myydään?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *