Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

It’s a lychee and I’m lovin’ it

Tänään olisi taas pieni hyväntuoksuinen hetki pyhitettävänä yhdelle blogini kautta saamistani palasaippuoista.

Jostain minulle itselleni hyvin käsittämättömästä syystä omaksi Soap Factoryn palasaippuasuosikikseni on nimittäin tällä hetkellä valikoitunut Viola.

Käsittämättömästä siksi, etten sen kuvauksen perusteella ikinä olisi voinut kuvitellakaan ihastuvani siihen:

”Viola vaahdottaa pois kiireisen päivän murheet! Saippua sisältää laventelin ja litsiluumun eteerisiä öljyjä, jotka auttavat keskittymään ja kirkastavat ajatuksia sumuisenakin päivänä. Ne myös tyynnyttävät mieltä ennen nukkumaanmenoa. Unikonsiemenet tekevät saippuasta vienosti kuorivan.”

Laventeli ei todellakaan ole minun juttuni. Lienekkö kotoa laventelin tuoksua inhoavaltani äidiltäni opittua vai mitä, mutta en vaan syty sille yhtään. Ja silti Viola on lempparini nyt? Mitä ihmettä?

Ehkä tässä on hieman mukana laventelia pehmentämässä, mutta hennon makea ja hedelmäinen litsi tuoksuu tässä aivan ihanalta tekemättä saippuaa kuitenkaan liian voimakkaan tuoksuiseksi. Itseasiassa saippua on samalla jotenkin hieman sitruksisen raikkaaseen vivahtavakin minun nenälläni haisteltuna.

Tykkään Soap Facotryn saippuoista siinäkin mielessä, että ne tuoksuvat, mutta eivät liikaa. Kotonani saavat kyllä tuoksua Lushin saippuoiden kaltaiset voimakastuoksuiset palat, mutta töissä laivalla on mukavampaa, jos koko pieni hyttini ei ole täytetty voimakkailla tuoksuilla.

Saippuan hellävaraisessa koostumuksessa on tosiaan mukana myös pieniä unikonsiemenen paloja, mutta niin harvassa, ettei niiden pesu- ja kuorintateho ole mielestäni kovin merkittävä lisä.

Saippuan sisältö on soapfactorylaisittain jälleen varsin selkeä, vaikka merkiltä löytyykin vieläkin simppelimpiäkin sisältöjä:

Tämä saippua toi minulle mieleeni monta muutakin tuoksuvaa tuotetta, joissa olen litsin haistanut ja sai minut miettimään, pitäisikö minun tehdä kyseisen hedelmän kanssa enemmänkin tuttavuutta.

Muita Violan löytäneitä tai litsin hedelmäiseen ja kevyesti makeaan tuoksuun ihastuneita?

Saippua on saatu blogilahjana Soap Factorylta.

Kommentit (5)

 1. Shona

  Hehe, pakkauksen "Älä syö – Ät inte" sai mut kyllä virnistämään 😀

 2. Anonyymi

  Minä käytin Violaa 30g näytepalan. Pakko sanoa, että en tykännyt. Ehkä se oli juuri se laventeli, joka ensimmäisenä tuoksui nenään (ällöttävälle), mutta jälkituoksu oli hyvä! Jos näin nyt voi saippuasta sanoa.

  Eli ts. en tykännyt alkutuoksusta, mutta sieltä "pohjalta" tulevat tuoksut olivat paremmat.

  Viola

 3. M

  Hei, onko sulla kokemuksia tai ootko kuullut tälläsestä kotona tapahtuvasta sokeroinnista? http://www.sokerointikotona.fi

 4. Mirimë

  Laventelista en pidä, mutta litsin tuoksuun olen ihastunut! Minulla onkin Yves rocherilta tilattu Plaisirs Naturen Litsi-hajuvesi 🙂 Ah sitä makeutta!

 5. hanska

  suihkin kesän aikana tbs:n litsinkukkahajuveden loppuun, se oli kyllä ihana tuoksu vaikkei kovin kestävä ainakaan minun ihollani. ehkä se siksi kuluikin jo 🙂 olen yllättänyt itseni rakastumalla useampaankin ällömakeaan tuoksuun viime aikoina, kai mussa asuu jossain joku pieni girly girl.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *