It’s Dior and I’m in a candy shop!

Kuten missä tahansa muussakin työpaikassa, saa henkilökunta myös laivallakin pienen lisäalennuksen myyntituotteista. Halpa hinta houkuttelikin minut sitten muutamiin Dior-hankintoihin…

Kuten olen todennut, on ”kuin lapsi karkkikaupassa” vertauskuvaa vielä pahempi vertauskuva juurikin ”kuin Virve halvan kosmetiikan kaupassa”. Poimin nimittäin (muun muassa) Dioreja ostoskoriini kuin irtokarkkeja karkkipussiin!

Ensinnäkin huulimeikkiaddiktina ostin uusia huulikiiltoja.

Dior Addict Ultra-Gloss Pearl 267 Cashmere Pink.

Dior Addict Ultra-Gloss Pearl 436 Apricot Cloche.

Dior Addict Ultra-Gloss Pearl 556 Coral Fantasy.

Ostin myös ensimmäistä kertaa High Shine -kiiltopunan.

Aiemmin olen omistanut vain minikokoisia versioita, mutta nyt karkkipussiini tipahti normaalikokoisena sävy 454 Rose Show.

Eikä tässä suinkaan vielä kaikki!

Olen kaipaillut uutta roosaa poskipunaa, joten Diorin DiorBronze Harmonie de Blush Sunshine tonesin sävy 001 Rose Brazilia oli juuri sopiva. Kultaisine koristetikkauksineen tämä näyttää vielä melko lämpimähköltä, mutta tekee juuri sopivan roosaa jälkeä iholleni koristeluiden kuluttua pois.

Kokeiluun lähti myös Nuden Natural Glow Sculpting Powder Makeup sävyssä 020.

Olen katsellut tätä jo pidemmän aikaa, mutten ole raaskinut koskaan ostaa. Nyt tämä tuli eteeni juuri sopivalla hinnalla, joten pakkohan tämä oli hankkia kokeiluun. Näpyttelen tästä tarkempaa juttua myöhemmin.

Diorista mukaan tarttui vielä yksi hoitotuotekin.

Capture R60/80 1éres rides yeux on ensimmäisiin ryppyihin tarkoitettu silmänympärysvoide ja vähemmillä tunneilla nukuttujen laivaöiden vuoksi silmänaluseni vaikuttivat jo saaneen ensimmäiset ryppynsä (ainakin väliaikaisesti), joten halusin ehdottomasti hankkia tämän -halvalla kun sain.

Toki tiedän ihan tasan tarkkaan INCI-lukutaitoisena tämän tehon perustuvan kosteuttaviin ja pehmentäviin aineisiin yhdessä kalvonmuodostajien kanssa, mutta kun minä haluan uskoa tähän. Haluan, että tämä hieno ja luksuksenomainen voidepurkkini kykenee tekemään ihmeitä silmänympäryksilleni.

Pieni Dior-kärpänen pääsi siis puremaan minua jälleen. Muita Dior-kärpäsen puremia?

(Jos mökki-kesään kuuluvat itikoiden sekä paarmojen puremat ja kaupunkikesään ampiaisen pistot niin laiva-kesään sitten mitä ilmeisemmin kuuluvat luonnollisestikin Dior-kärpäsen puremat?)

Kommentit (25)
  1. Ihana postaus, tätä lisää! 😀

  2. Hienoa kun olet tehnyt uusia löytöjä, eihän nyt kukaan voi täysin omassa "karkkikaupassaan" kieltäytyä shoppailemasta! Minua ei ihan Dior-kärpänen ole päässyt puraisemaan, mutta jonkun kosmetiikka tartunnan olen täältä saanut! Mukavaa viikkoa sinulle Virve 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *