Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

It’s actually rockin’ and I (heart) Schwarzkopf

Muistatteko, kun valittelin vähän aikaa sitten teille toimimatonta Schwarzkopfin Got2b Rockin’ it -kuivashampootani ja kommenttienne perusteella kävi ilmi, että kyse oli tosiaan vain viallisesta tuotteesta?

No, otin sitten yhteyttä Schwarzkopfin asiakaspalveluun, josta minulle vastattiin nopeasti pahoittelujen kera ja minua pyydettiin ilmoittamaan heille tuotteesta maksamani summa ja tilinumeroni, jotta he voisivat hyvittää tuotteen hinnan takaisin minulle. Ilmoitin sitten heille summan 7,90 € ja he hyvittivät nopeasti tililleni 10 euroa. Palvelu oli siis mitä mahtavinta!

Olin päättänyt, että käyn ostamassa itselleni uuden Rockin’ it -kuivashampoon ja annan sille toisen mahdollisuuden, mutta en ollut vielä ehtinyt sitä tehdä, kun minulle saapui yllättäen paketti.

Oi, kiitos!

Ja nyt tämän uuden kahden purkin voimalla tehdyn kokeilun perusteella voin palata viimekertaiseen arviooni ja ottaa siitä pois kaiken negatiivisen.

Oikea ja toimiva kappale ei siis sylje kuivashampoota tukkaan valkoisena läikkänä, vaikka vahvalla paineella tuleekin ja vaaleaa onkin. Ainetta tulee sopiva määrä ja tämä toimii myös tummassa, mustanruskeassa tukassani, sillä tämä harjautuu helposti pois eikä siis alunperinkään suihkua tukkaan isoina vahvasti valkoisina ja puuterisina kasoina.

Ja ennen kaikkea oikea, toimiva tuote ei jää suhisemaan ja suihkua pakkauksestaan ulos omin nokkinensa kuivashapooleikkien päätyttyä. Sen kanssa ei tarvitse kikkailla, kekkailla tai harrastaa muitakaan kepulikonsteja, vaan se toimii moitteettomasti.

Otetaan siis uusiksi:

Tämä tuoksuu hyvälle, tämä tekee todella puhdasta jälkeä (on enemmän kuivashampoo kuin muotoilupuuteri), toimii tummaankin tukkaan ja 200 ml pakkaus on reilun kokoinen.

Minä tykkään tästä ja ennen kaikkea tykkään Schwarzkopfista, joka hoiti hyvällä palvelullaan homman täysin kotiin. Voin suositella tätä uutta kuivashampoolemppariani kaikille ja voin ehdottomasti liputtaa Schwarzkopfin hyvän asiakaspalvelun puolesta.

Jos teillekin on siis sattunut kohdalle niitä viallisia tuotteita, niin ottakaa yhteyttä Schwarzkopfin asiakaspalveluun. Tämän tuotteen pitäisi siis oikeasti toimia hyvin!

Kommentit (11)

  1. jessi

    Oon kans testannu useita kuivashampoita, mutta Rockaholicia ei voita mikään. Monen blogihehkutuksen jälkeen ostin kans tuota Schwarzkopfin kuivashampoota, mutta mun mielestä se oli joukon huonoin: ainetta varisi vaatteille ja lattialle liikaa, ei levittynyt tasaisesti tummiin hiuksiini eikä tuoksukaan ollut kovin raikas.
    Tuuheuttajana käytän sitä tästä lähtien, mutta hiustyveeni suihkuttelen muita vaihtoehtoja.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *