Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

It smells so clean!

Tykkään kivoista ja edulliststa tuotteista, mutta sitäkin enemmän rakastan ihania ja halpoja tuotteita. Tänään esittelen teille pari jälkimmäistä.
Sain kotimaisen käsivoiteistaan ja käsisaippuoistaan tutun Lemon juice & Glycerine -merkin uusia suihkusaippuoita blogin kautta kokeiltavikseni ja tutustuin niihin innolla -näiden suositushinta kun on vain 2,20 euroa!!!
Uutuustuotteiden perhe rakentuu kolmesta erilaisesta suihkutuotteesta.
Virkistävä Avokado & Sitruuna suihkusaippua pesee ihon puhtaaksi hellävaraisesti ja piristää tuoksullaan.
Tämän tuoksu on hieman sitruksinen, muttei vain sitruunainen vaan oikeastaan enemmän sellainen raikkaan ja puhtaan pirtsakka, mutta samalla hieman pehmeä. Voisin hyvin oikeastaan kuvitella tämän koko perheen suihugeeliksi.
Niin ikään myös pirtsakan limentuoksuinen, mutta jogurttimaisesti pehmennetty 2in1 Lime & Jogurtti suihkusaippua on sekin herkullinen tapaus.
2in1 tuote on tarkoitettu paitsi suihkugeeliksi myös shampooksi, eli sopii heitettäväksi mukaan vaikka salikassiinkin.
Suosikkini näistä kolmesta suihkugeelistä oli kuitenkin helppo löytää, sillä yksi näistä kolmesta nousi ylivoimaisesti ylitse muiden ihan vaan jo pelkän tuoksunsakin ansiosta.
Minä olen niitä ihmisiä, jotka tahtovat pyykkiensä tuoksuvan puhtaalle. Tahdon mieluiten koko asuntoni tuoksuvan puhtaalle pyykille. Tykkään Cleanin tuoksuista. Rakastan puhtaita lakanoita. Ja siksi rakastankin myös tätä Hoitavaa Puuvilla Suihkusaippuaa.
Tämä nimittäin tuoksuu ihanan puhtaalle! En voi lakata tuoksuttelemasta tätä ja toivoisin suorastaan, että tämän tuoksu jäisi iholle. Tai että tähän olisi saatavilla vartalovoidetta!
Minusta on mukavaa, että suomalaiset merkit tuovat markkinoille edullisia perustuotteita ja olen itse tosiaan aivan erityisen iloinen, että joukossa on näin hurmaavan puhtaalle tuoksuva Puuvilla-versio! Kannattaa ehdottomasti käydä nuuskuttelemassa, jos vaikkapa ruokaostoksilla ollessanne satutte koukkaamaan kosmetiikkahyllyjen kautta.
 
Oletteko te jo bonganneet nämä uutuudet? Muita, joihin ”puhtautta” edustavat tuotetuoksut vetoavat?

Kommentit (16)

  1. Elli-Nora

    Samalta merkiltä on tullut kauppoihin puuvillan tuoksuinen vartalovoide. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Vartalovoide kosteuttaa kunnolla erittäin kuivaa ihoa ja voide tuoksuukin ihanan raikkaalta. Alle viiden euron hintakin on vaan plussaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *