Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

ISO suukko tälle punalle!

Joskus jotkut tuotteet vaan unohtuvat kokonaan kokeilla, vaikka ne ovat kuinka ihania. Näin kävi esimerkiksi eräälle lähes vuosi sitten saamalleni Guerlainin KissKiss-huulipunalle, joka nyt vain sattui jäämään kosmetiikkojeni sekaan pyörimään.
Uskomattoman upeaan ja tyylikkääseen mustaan hylsyyn pakattu huulipuna henkii luksusta jo ennen kun koko tuotetta edes ehtii korkin alta kiertää esiin.
Ja kun sen korkin sitten lopulta nostaa pois ja punan kiertää esiin, paljastuu alta KissKiss-tekstillä kirjailtu puikko. 
KissKiss-huulipunat ovat kuuluneet Guerlainin valikoimiin jo pitkään, mutta niiden koostumusta uudistettiin vuosi sitten kun punat uudelleenlanseerattiin. Ja eipä ole tämä extratäyteläiseksi, intensiiviseksi ja kiiltäväksi luonnehdittu puna ollut ollenkaan pettymys!
Sain itse kokeiltavakseni erittäin huomiota herättävän sävyn 361 Excessive Rose, joka ei todellakaan jätä käyttäjäänsä huomiotta.
Pirtsakka ja aivan överikirkas pinkin sävy on voimakkuudestaan huolimatta todella raikas eikä minusta silti yhtään liikaa.
Tämä on niitä sävyjä, jonka huulille vetäistessä hymyilyttää väkisinkin. Puna liukuu huulille kauniisti ja sen koostumus todellakin tuntuu täyteläisen pehmeältä. Huulilla puna tuntuu ohuelta ja kevyeltä, mutta kestää silti uskomattoman pitkään hyvänä olematta yhtään kuivan tuntuinen. 
“Because lipstick is the absolute weapon of seduction, our revamped version of the Kiss Kiss tube is like a little black dress slipped over gold” -Guerlain
KissKiss todellakin! Tämä puna ansaitsee monen monta suukkoa! Tässä on hyvä esimerkki huulipunansävystä, joka itsessään updeittaa koko meikkilookista heti huolitellumman. Näissä kuvissa minulla ei ole punan lisäksi nimittäin mitään muuta meikkiä kuin meikkivoidetta, aurinkopuuteria, kulmapuuteria ja ripsiväriä!
Oletteko te kokeilleet Guerlainin KissKiss-punia?

Guerlain KissKiss-huulipunilla on hintaa n. 41 euroa.

Kommentit (15)

 1. Anonyymi

  Minulla on ollut KissKiss-punia aikaisemmin mutta siitä on jo jonkin aikaa.Hyviä ne olivat silloinkin mutta täytyy nyt ostaa taas, välillä pääsee unohtumaan hyvätkin tuotteet, laadukkaita nämä punat ovat olleet aina.

  • virve

   Suosittelen! 🙂

 2. Petra

  Ihanat kuvat, näyttää ihan kunnon meikkimainoksilta mutta kuitenkin sellainen kiva kotikutoinen ote, varmaan otettu sen teidän ihanan kattoikkunan alla. 🙂

  • virve

   Haha, kiitos, kuvaan nykyään yleensä aina kattoikkunan alla, sillä valo on siellä paras. 🙂

 3. Ilona

  Oi kyllä! KissKissit on IHANIA! ^^ Sain silloin joskus syksyllä ihanan korallisävyn, ja sittemmin oon käyttänyt aika riemulla sekä sitä että myöhemmin ostamaani tummahkoa ruskeanpunaista. Noi on niin luksusihania 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *