Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Iso ja pyöreä sen olla pitää!

Taas olisi yksi antiperspirantti esiteltävänä.

Tällä kertaa jutun aiheena on Biothermin Deo Puren alkoholiton antiperspirantti, johon miellyin kovasti.

Tämä dödö piti oikein hyvin ja tykkäsin erityisesti tämän tuoksusta. Tuoksu on todella puhdas ja pehmeä eikä ala pitkäaikaisessakaan käytössä häiritsemään nenää millään lailla.

Ihan yhtä tahraamaton tämä dödö ei ole kuin suosikkini Clarinsin antiperspirantti, mutta melko hyvä tämä on siinäkin suhteessa. Koostumus on valkoista eikä kirkasta, mikä selittänee mahdollisen tahraamisen heti dödön käytön jälkeen.

Minulle deodorantin pallon suurehko koko on myös tärkeä asia ja tässä dödössä sekin oli kohdallaan. Vertailunvuoksi vielä Biothermin kookas pakko rinnallaan Estee Lauderin dödön pienempi pallo.

Tämä oli niin hyvä ja toimiva tapaus, ettei minulla ole tästä pahemmin sanottavaa. Tykkään, tuoksuu kivalle ja voin suositella. Tämä pääsi lemppareitteni joukkoon dödöjen kategoriassa.

Muita, jotka olisivat tykästyneitä tähän tapaukseen? Onko teille muille väliä, minkä kokoinen pallo roll-on dödönne päässä pyörii?

Kommentit (13)

 1. Nami

  Hiutale, kokeilepa sitä Vichyn valkokorkkista! Olen itse testannut kummatkin, ja itse en kyllä havainnut varsinaisessa tehossa mitään eroa, ainoastaan sen, että on ihanaa kun se valkokorkkinen on hajusteeton! 🙂

  Virveee, edelleen tiedustelen Biothermin hintaa tax freessa?
  Tai osaako joku muu vastata? (Mä aina irvistellen maksan nämä Suomessa, tosin olen tajunnut, että nää on yleensä aina Stokkan Hulluilla joku päivä tarjouksessa, joten hamstraan sieltä sitten omani.. x) *penninvenyttäjä*

 2. RockQueen

  Mä ostin sen Clarinsin dödön lukemani blogihehkutuksen perusteella, koska halusin tahraamattoman dödön. Siis kyllä se tahraa!! Ja haisee pahalle, ja kuivuu hitaasti. Dödö näkyy kuivuessaan iholla valkoisena ja murustuu jos esim on musta toppi päällä sinne reunalle näkymään. Tänään myös kun puin mustan paidan päälle tuli ihan ne normi kylkiraidat dödöstä. Miten tää on mahdollista 😀 Tekis mieli heittää vesilintua koko dödöllä..

 3. Heidi

  Itse olen nyt reilun vuoden käyttänyt vain tätä, koska monet deodorantit alkavat haisemaan epämiellyttävälle kainaloissa ja vaatteissa, vaikkei hien haju siis tulekaan läpi. Tämä on luottokamaa ja aina ostan 3+1 tai Hulluilta päiviltä halvemmalla pari purkkia 😉

  Toinen mitä olen nyt testannut on se Herbina mitä joku aika sitten suosittelit, ja olen kyllä tykännyt siitä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *