Tehokosteuttava kasvovesi: Isntree Hyaluronic Acid Toner

*Sis. mainoslinkin

Korean kosmetiikkamarkkinat ovat loputon suo, jossa todellakin riittää tarjontaa. Tuotteita on tyrkyllä niin valtava määrä, että niiden joukosta on suorastaan mahdotonta poimia parhaita juttuja ellei pääse kuulemaan edes hieman suuntaa antavia suosituksia ja vinkkejä siitä, mihin pulloihin ja purkkeihin voisi olla kannattavaa tarttua.

Minua johdattavat tavallisesti erilaiset korealaiseen kosmetiikkaan keskittyneet sivustot, joilta bongailen tuotevinkkejä. Päästyäni syksyllä pääkallopaikalle Souliin annoin puolestani tuotteisiin liimattujen suositteluetikettien johdattaa tietäni ja auttaa minua päätöksien teossa. Homma toimi hyvin ja löysin useita uusia suosikkeja.

 Isntree Hyaluronic Acid Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia K-Beauty -

Yksi reissulta mukaani tarttunut tuote oli minulle entuudestaan täysin tuntematon Isntree Hyaluronic Acid Toner. Nappasin sen kaupasta ostoskoriini siihen liimatun suosikkitarran ja tarjoushintalapun hiukuttelemina. Hotellilla Google paljasti minulle kyseessä olevan erityinen suosikkituote, joka keikkui syystäkin monien lempparilistoilla.

 Isntree Hyaluronic Acid Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia K-Beauty -

Ph-arvoltaan ihoneutraali Isntree Hyaluronic Acid Toner -kasvovesi sisältää mm. hyaluronihappoa, glyseriiniä, koivumahlaa, trehaloosia sekä muita ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Kasvovettä onkin pidetty suoranaisena ihmetuotteena, jolla on todella vankka ja laaja kannattajajoukko. Kasvovesi on Isntreen myydyin tuote ja herätti ehdottomasti kiinnostukseni merkkiä kohtaan.

Korealaiseen tapaan kasvovettä ei ole varsinaisesti tehty viimeistelemään ihonpuhdistusta vaan aloittamaan ihon hoidon. Kasvoveden kosteutta tehokkaasti iholle tuovat ja sitovat ainesosat sopivat erityisesti kuivan ja kosteusköyhän ihon hoitoon, sillä ne auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa pitkävaikutteisesti.

 Isntree Hyaluronic Acid Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia K-Beauty -

Kasvoveden kirkas ja täyteläinen koostumus tuntuu levittäessä suorastaan liukkaalta, mutta ”hajoaa” iholla eikä jätä kasvoille yhtään tahmeaa tunnetta imeydyttyään iholle. Kasvovettä voi sivellä iholle vanulapulla, mutta tuotteen koostumus on kuitenkin sen verran täyteläinen, että sitä voi ihan hyvin levittää iholle suoraan käsistäkin niin halutessaan.

Kasvovedessä on hyvin neutraali tuoksu, joka ei varmasti pääse liiemmin häiritsemään ketään. Kasvovesi tuoksuu tylsästi perusvoiteelta, mutta tuoksu katoaa iholta nopeasti. Kasvovesi on muutenkin formuloitu hypoallergeenisia ainesosia käyttäen, minkä ansiosta se sopii monille herkkäihoisillekin.

 Isntree Hyaluronic Acid Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia K-Beauty -

Koska hyaluronihapolla on erityinen kyky sitoa itseensä kosteutta ilmasta, tykkään suihkuttaa tämän päälle kasvosuihketta, levittää sitten vielä seerumia (sekä sen alle mahdollisesti myös hoitonestettä) ja lukita koko komeuden kosteusvoiteella tai yönaamiolla. Suomalaisen talven aikaansaamassa kuivassa sisäilmassa ei muutenkaan ole turhan paljon kosteutta sidottavaksi iholle, joten pieni lisäkosteutus on suositeltavaa.

En yhtään ihmettele, miksi kasvovesi on niin suosittu. Tämä on nimittäin aivan loistava tuote yhdistää muihin kosteuttaviin tuotteisiin varmistamaan, että kaikki iholle lykitty kosteus todellakin lukittuu iholle eikä pääse karkuun. Ihosta tulee tämän jäljiltä täyteläisen kosteutettu ja pehmeä sekä miellyttävän tuntuinen ilman pienintäkään tahmaisuutta. Ihastuin tähän välittömästi jo ensimmäisellä käyttökerralla ja tunteeni tätä kohtaan ovat vain syventyneet jatkuvasti.

 Isntree Hyaluronic Acid Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia K-Beauty

Tällä kasvovedelle lähtee minulta suuri suositus ja varsinkin näin talviaikaan ihoni on nauttinut siitä erityisen paljon. Pidän ihan erityisesti siitä, kuinka täyteläisen kosteutettu ihosta tämän kasvoveden avulla tulee, mutta kuinka iho ei silti jää klähmäisen tuntuiseksi. Lempparikikkani on käyttää tätä kasvovettä myös kasvonaamiona vanulappujen avulla samaan tapaan kuin Naturie Hatomugi Skin Conditioner -hoitovettä, jonka esittelin tässä aiemmassa postauksessani.

Kasvovedellä on tavallisesti eBayssa hintaa noin 17 euroa ja sen myyjiä löytyy täältä*. Tuotteesta löytyy runsaasti lisätietoa merkin omalta kotisivulta täältä.

 Isntree Hyaluronic Acid Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia K-Beauty

Onko joku muu löytänyt tämän ihanan kasvoveden?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (20)
 1. Hei! Harkitsen suosittelemasi klairsin facial tonerin, tämän ja etude housen tonerin välillä, mikä näistä sopisi itselleni parhaiten. Minulla on pintakuiva sekaiho, nenästä rasvoittuva mutta muuten enemmänkin kuiva ja hieman epäpuhdas, helposti tukkeutuva herkkä iho. Olen kokeillut etude houselta emulsionia ja creamia ja nämä olivat perushyviä tuottwita. Cosrx etanaseerumi taas aivan loistava. Osaatko sanoa, mikä näistä kolmesta kasvovedestä olisi paras? Esim lumenen lähde seerumi taas ei saa aikaan juuri minkäänlaista kosteuttavaa vaikutusta minulle…

  1. Antaisin varmaan ääneni Etude Housen Moistfull Collagen -kasvovedelle, jos kaipaat tuotetta, joka itsessään kosteuttaa tehokkaasti ja on enemmän kuin hoitoneste. Minusta tämä on enemmän sitten taas kasvovesi, joka auttaa muiden tuotteiden kosteuttavia ainesosia kiinnittymään, eli tämän päälle laittaisin sitten vielä jopa vaikka sitä Etuden Moistfull Collagen Toneria. Etude House jättää iholle sellaisen hieman ”seerumimaisen” tunteen, eli jos taas puolestaan et halua, että iholla liiemmin tuntuu mitään niin sitten tämä. 🙂

 2. Teeppä postaus jossa kuvaat sun kaikki avatut kasvovedet, hoitovedet, hoitonesteet, ripsarit, huulipunat, silmänympärysvoiteet, kaikki tuoteryhmät erikseen! ”ostolakossa”? Onko blogis idea vähän kääntynyt päälaelleen? Tän kommentin laittaminen ei ollu pelkästään omasta takaa.

  1. Aika paljon on mennyt kiertoon ja nyt jo pakattuina laatikoihin muuton alta pois, eli valitettavasti ei oikein onnistu tässä vaiheessa. :/ Blogin idea ei tosiaan enää vuosiin ole ollut olla Ostolakossa, mutta valitettavasti nimi on niin juurtunut, ettei sitä ole enää ollut kannattavaa vaihtaa pois kun niin suuri osa liikenteestä päätyy tänne nimenomaan Ostolakossa-sanan kautta. Tätä blogia on kuitenkin pidetty jo kohta vuosikymmen, eli enää en ole samassa vaiheessa ymmärrettävästi kuin mitä silloin olin. Bannerin nimestä se on jo poistunut aikoja sitten eikä nimi enää näy blogissa kuin osoiterivillä, mutta valitettavasti verkossa pitää mennä verkon ehdoilla lukijoita tavoittaakseen. :/

   Nykyään blogini on yhden kosmetiikkahörhön kosmetiikkafiilistelyn kanava, eli esittelen täällä tuotteita, joista arvelen lukijoideni olevan kiinnostuneita toivoen, että vinkeistäni on apua muille. En ole enää aikoihin ostanut kosmetiikkaa niinkään itseni vuoksi, sillä vähemmälläkin kyllä pärjää vaan nimenomaan siksi, että blogini on elinkeinoni ja nautin siitä, että saan fiilistellä täällä ihania tuotteita. Jätän tuotteita ostamatta jos tiedän, ettei niistä saa hyviä postauksia tai jos tuotteita ei saa Suomesta helposti käsiinsä. Eli joo, olet aivan oikeassa, että blogin idea ei ole enää aikoihin edes yrittänyt olla se sama, mitä se oli kymmenisen vuotta sitten, mutta toisaalta en minäkään ole ihan se sama tyyppi kuin silloin. 🙂

   1. Ymmärrän nyt tuon blogin nimen vaikeuden 😀 asiat muuttuu ja kamalaa olis jos vain junnais paikallaan. Sulla on siis hyvä eteenpäin porskutus! Joskus vaan melkein karmii tuo tavaran paljous. Oon vuoden sisään käynyt tavarani läpi osaalueittain ja vielä moneen kertaan, mm. huulipunania kiiltoja jne lähti tolkuton läjä roskiin, mut nyt on meikit sopusoinnussa ja se on mukavaa. Vaatekaappi vielä kesken huh kaikki ottaa aikansa… Ootko kokeillu tätä tavaranläpikäymismetodia(onhan sille sanakin mutten muista, siivousdiy:D)?
    Ei stressiä vaan iloa muuttoon!

    1. Joo, ei näiden kanssa varsinaisesti ole ongelmaa kun en kauheasti muuta omista kuin nämä työvälineeni, jotka lähtevät aina säännöllisin väliajoin kiertoon sen myötä, kun olen ne testannut ja esitellyt blogissa ellen sitten erityisesti ihastu niihin. Nämä ovat kuitenkin vain työvälineitä, joiden avulla blogia pyöritetään eikä niihin ole sen syvällisempää suhdetta, eli vaikka koti palaisi ja nämä sen mukana niin ei harmittaisi. Nyt kun on täytynyt taas kerran pakata omaisuus kasaan muuttoa varten niin on ollut kivaa ja vapauttavaa huomata, että tavaroiden karsiminen on onnistunut vuosien kuluessa loistavasti eikä ”ylimääräistä” ole muuta kuin nämä tavarat, joilla tienaan elantoni. 🙂

     Kävin itsekin tuolla KonMarin mukaisella metodilla aikoinaan omaisuuteni läpi (eli että kaikki samanlaiset tavarat kootaan yhteen ja sitten karsitaan) ja toimi hyvin, joten täältäkin ääni sille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *