Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tehokosteuttava kasvovesi: Isntree Hyaluronic Acid Toner

*Sis. mainoslinkin

Korean kosmetiikkamarkkinat ovat loputon suo, jossa todellakin riittää tarjontaa. Tuotteita on tyrkyllä niin valtava määrä, että niiden joukosta on suorastaan mahdotonta poimia parhaita juttuja ellei pääse kuulemaan edes hieman suuntaa antavia suosituksia ja vinkkejä siitä, mihin pulloihin ja purkkeihin voisi olla kannattavaa tarttua.

Minua johdattavat tavallisesti erilaiset korealaiseen kosmetiikkaan keskittyneet sivustot, joilta bongailen tuotevinkkejä. Päästyäni syksyllä pääkallopaikalle Souliin annoin puolestani tuotteisiin liimattujen suositteluetikettien johdattaa tietäni ja auttaa minua päätöksien teossa. Homma toimi hyvin ja löysin useita uusia suosikkeja.

 Isntree Hyaluronic Acid Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia K-Beauty -

Yksi reissulta mukaani tarttunut tuote oli minulle entuudestaan täysin tuntematon Isntree Hyaluronic Acid Toner. Nappasin sen kaupasta ostoskoriini siihen liimatun suosikkitarran ja tarjoushintalapun hiukuttelemina. Hotellilla Google paljasti minulle kyseessä olevan erityinen suosikkituote, joka keikkui syystäkin monien lempparilistoilla.

 Isntree Hyaluronic Acid Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia K-Beauty -

Ph-arvoltaan ihoneutraali Isntree Hyaluronic Acid Toner -kasvovesi sisältää mm. hyaluronihappoa, glyseriiniä, koivumahlaa, trehaloosia sekä muita ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Kasvovettä onkin pidetty suoranaisena ihmetuotteena, jolla on todella vankka ja laaja kannattajajoukko. Kasvovesi on Isntreen myydyin tuote ja herätti ehdottomasti kiinnostukseni merkkiä kohtaan.

Korealaiseen tapaan kasvovettä ei ole varsinaisesti tehty viimeistelemään ihonpuhdistusta vaan aloittamaan ihon hoidon. Kasvoveden kosteutta tehokkaasti iholle tuovat ja sitovat ainesosat sopivat erityisesti kuivan ja kosteusköyhän ihon hoitoon, sillä ne auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa pitkävaikutteisesti.

 Isntree Hyaluronic Acid Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia K-Beauty -

Kasvoveden kirkas ja täyteläinen koostumus tuntuu levittäessä suorastaan liukkaalta, mutta ”hajoaa” iholla eikä jätä kasvoille yhtään tahmeaa tunnetta imeydyttyään iholle. Kasvovettä voi sivellä iholle vanulapulla, mutta tuotteen koostumus on kuitenkin sen verran täyteläinen, että sitä voi ihan hyvin levittää iholle suoraan käsistäkin niin halutessaan.

Kasvovedessä on hyvin neutraali tuoksu, joka ei varmasti pääse liiemmin häiritsemään ketään. Kasvovesi tuoksuu tylsästi perusvoiteelta, mutta tuoksu katoaa iholta nopeasti. Kasvovesi on muutenkin formuloitu hypoallergeenisia ainesosia käyttäen, minkä ansiosta se sopii monille herkkäihoisillekin.

 Isntree Hyaluronic Acid Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia K-Beauty -

Koska hyaluronihapolla on erityinen kyky sitoa itseensä kosteutta ilmasta, tykkään suihkuttaa tämän päälle kasvosuihketta, levittää sitten vielä seerumia (sekä sen alle mahdollisesti myös hoitonestettä) ja lukita koko komeuden kosteusvoiteella tai yönaamiolla. Suomalaisen talven aikaansaamassa kuivassa sisäilmassa ei muutenkaan ole turhan paljon kosteutta sidottavaksi iholle, joten pieni lisäkosteutus on suositeltavaa.

En yhtään ihmettele, miksi kasvovesi on niin suosittu. Tämä on nimittäin aivan loistava tuote yhdistää muihin kosteuttaviin tuotteisiin varmistamaan, että kaikki iholle lykitty kosteus todellakin lukittuu iholle eikä pääse karkuun. Ihosta tulee tämän jäljiltä täyteläisen kosteutettu ja pehmeä sekä miellyttävän tuntuinen ilman pienintäkään tahmaisuutta. Ihastuin tähän välittömästi jo ensimmäisellä käyttökerralla ja tunteeni tätä kohtaan ovat vain syventyneet jatkuvasti.

 Isntree Hyaluronic Acid Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia K-Beauty

Tällä kasvovedelle lähtee minulta suuri suositus ja varsinkin näin talviaikaan ihoni on nauttinut siitä erityisen paljon. Pidän ihan erityisesti siitä, kuinka täyteläisen kosteutettu ihosta tämän kasvoveden avulla tulee, mutta kuinka iho ei silti jää klähmäisen tuntuiseksi. Lempparikikkani on käyttää tätä kasvovettä myös kasvonaamiona vanulappujen avulla samaan tapaan kuin Naturie Hatomugi Skin Conditioner -hoitovettä, jonka esittelin tässä aiemmassa postauksessani.

Kasvovedellä on tavallisesti eBayssa hintaa noin 17 euroa ja sen myyjiä löytyy täältä*. Tuotteesta löytyy runsaasti lisätietoa merkin omalta kotisivulta täältä.

 Isntree Hyaluronic Acid Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia K-Beauty

Onko joku muu löytänyt tämän ihanan kasvoveden?

Kommentit (20)

 1. Mari

  Isntree on oma kaikkien aikojen suosikki kasvoveteni, todellinen kuivan ja herkän ihon pelastaja!!
  Super kosteuttava, ihana koostumus eikä juuri tuoksua. Vain ihollle hyviä aines osia eli sopii kaikista herkimmällekkin iholle
  Toimii loistavasti myös 3-7 Skin Methodiin.
  Oletko Virve kokeillut jo muitakin Isntree tuotteita?
  Itselläni vasta Toner, joten olisi ihana kuulla arvosteluja sarjan muistakin tuotteista?

  • Virve Vee

   Kiva kuulla, että joku muukin on ihastunut tähän tuotteeseen! 🙂

   En ole itse vielä kokeillut muita merkin tuotteita, mutta tämän myötä heräsi suuri mielenkiinto. Ehkä siis tulevaisuudessa! 🙂

  • Mari

   Yrittäkää, PLEASE, saada vielä Isntree Elevenillekkin??

  • Virve Vee

   Joo, olisi ihana merkki kyllä saada. Harmi, että korealaisten yritysten kanssa asiointi on tunnetusti hieman haastavaa. :/

 2. rs

  tämäpä kuulostaa ihanalta tuotteelta! klairsin tonerin on tosin paraikaa matkalla minua kohti, mutta saas nähdä jos vaikka ottaisin tämän sen jälkeen testiin.

 3. anna

  Halusin vielä tulla kommentoimaan ja kiittämään tästä suosituksesta.

  Sain oman pulloni reilu kaksi viikkoa sitten ja olen ollut ihan myyty! Kuiva ihoni suorastaan rakastaa tätä ja ihoni on parantunut ihan silmissä.

  Pyyhin ihoni (vanhasta tottumuksesta?) aina misellivedellä vielä puhdistamisen jälkeen. Sitten levitän tätä kasvovettä ja suihkautan päälle vielä kosteuttavaa kasvosuihketta. Ihan lyömätön kombo. Kuivuus on täysin poissa ja ihon epäpuhtaudetkin vähentyneet huomattavasti paria pientä ikuisuusongelmanäppyä lukuunottamatta.

  Lisäksi sain tästä tuotteesta avun myös yhden hanskattoman pakkasulkoilun takia hetkellisesti tosi kuiviin kämmenselkiini, kun yleensä käyttämässäni käsivoiteessa ei kosteutusteho meinannut riittää. Levitin vielä hieman kosteisiin kämmenselkiini tätä kasvovettä ja sen jälkeen sen tavallisestikin käyttämäni käsivoiteen. Toimi!

  Eli täältä myös tosi iso suositus tälle tuotteelle. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *