Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

IsaDora Waterproof Gel Eyeliner

Jos syntyisin uudelleen ja ruumiillistumani valikoituisi sen mukaan, kuinka olen kosmetiikabloggaajana käyttäytyinyt, olisin varmasti laiskiainen. Ihan vaan sen vuoksi, että olen yleensä ihan uskomattoman hidas kirjoittamaan saamistani tuotteista.
Sain syksyllä IsaDoralta kokeiluun merkin uuden geelimäisen eyelinerin sen kausisävyssä 05 Aubergine ja olen viimeaikoina ihastellut geelilinerin laatua käyttäen sitä aktiivisesti meikeissäni.
Geelimäiset linerit tulevat yleensä pienissä purkeissa ja vaativat erillisiä siveltimiä, mitä itse inhoan. Inhoan säilytellä niitä pieniä siveltimiä niin, etteivät ne tuhri meikkipussiani (kannan sitä nykyään lähes aina mukana, sillä olen melko vähän kotona) enkä muutenkaan vaan jaksa erillisiä siveltimiä muuten kuin luomiväreissä. Siksi tämä korkin sisään kätketty sivellin onkin mitä loistavin keksintö. Varresta tulee pituudeltaan ja muodoltaan oikein passelisti käteen istuva ja siveltimellä on hyvä työskennellä.
Geelimäiset eyelinerit ovat (yleensä aina) vedenkestäviä tai vähintäänkin hyvin kestäviä. Ja hyvin kestävä tämäkin lineri todellakin on. Ei puhettakaan, että se lähtisi ilman asianmukaisia poistoaneita pois silmistä. Ässätuote siis näihin talven arvaamattomiin keleihin.
Syy, miksi monet geelimäiset linerit ovat jääneet minulta käyttämättä on ollut niiden liian kovan tai märän näköisenä piirtyvä jälki. Suosin mielummin pehmeämpää jälkeä ja vaikka geelilinereiden piirtämän jäljen pitäisikin olla jotain nestemäisen ja kynämäisen väliltä, on se silti usein liian vahvaa ja intensiivistä minulle. Tässä linerissa oli kuitenkin sopiva koostumus ja sen piirtämä jälki oli kynämäisen pehmeän näköistä.

Ihastuin itse aivan erityisesti tähän munakoison sävyyn, sillä se ei tee silmistäni liian itkettyneen näköisiä, mutta sopii hyvin niin liloihin kuin ruskeisiinkin silmämeikkeihin. (Tiedän, on ilkeää hehkuttaa vanhoja kausisävyjä. Anteeksi. Ehkä tätä kuitenkin löytyy vielä jostain?)

Lineria on saatavana tällä hetkellä ainakin mustana ja ruskeana ja suosittelen katsastamaan tämän, mikäli tahdotte pehmeää jälkeä piirtävän rajauksen, mutta ette ole kynien ystävä ja nestemäiset linerit tuntuvat liian terävän näköisiltä. 
Riittoisalla linerilla on hintaa n. 19,90 euroa.
Oletteko te kokeilleet tätä tai muita geelilinereita? Mitä olette niistä pitäneet? 

Kommentit (11)

  1. pippa

    Onpas jännä, tuo Isadora näyttää aivan presiis samalta kuin itselläni käytössä oleva Barry M:n geeliliner. Mustana tosin, mutta silti. Täytyypä käydä vähän vertailemassa incejä tai jotain. Rakas Barryni kun maksaa n. £5, mikä tuntuu halvalta kuin saippua tuohon pariinkymppiin verrattuna!

  2. Anonyymi

    Ja vielä vinkki, Helsingin Sokokselta löytyi Auberginea (vähän) ja Midnight navya (paljon) -70 % alessa. Oli pakko ostaa molemmat 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *