Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Nyt on näyttävää: IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

*Sis. mainoslinkin

Rakastan runsaita ripsiä, joten uusien potentiaalisten suosikkiripsivärien etsintä ja testailu on suosikkipuuhiani.

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Bongasin vähän aikaa sitten IsaDoralta tulleen myyntiin uuden Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascaran, jonka nimi sisältää jo niin monta runsautta lupaavaa sanaa, että olisi jo aivan liian röyhkeää, mikäli se ei toisi ripsiini edes vähän tuuheutta. Jo useita vuosia myynnissä ollut ripsivärin isosisko Big Bold Super Volumizing Mascara on ollut lemppareitani, joten  ostin uuden version kiinnostuneena kokeiluun.

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Edeltäjäänsä verrattuna ripsivärissä oli vastaavanlainen jättimäinen harja, joka oli minusta tässä versiossa kuitenkin ihan hitusen pulleampi ja lyhyempi. Hennot ripseni eivät tavallisesti tykkää tällaisista möhkäleharjoista ollenkaan, sillä ne eivät kykene työntymään tuuheiden harjasten väleihin ja jäävät siksi esimerkiksi möhkäleharjojen klassikon Diorin Diorshow Mascaran jäljiltä varsin heppoisesti kuorrutetuiksi, mutta alkuperäisen Big Bold Mascaran harja toimii niissä.

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Ripsiväri lupasi antaa ripsille runsautta ja sen se myös todellakin teki jo ihan ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ripsiväri todellakin lastasi muuten niin olemattomat ripseni täyteen notkeaa ja kerrostettavissa olevaa maskaramassaansa.

Koska omat ripseni ovat niin ohuet ja hennot, ei ripsiväri erotellut niitä ihan kunnolla. Se antoi niille enemmän runsautta kuin alkuperäinen Big Bold Mascara, mutta lopputulos ei ollut ehkä kuitenkaan ihan niin siisti kuin mistä itse tykkään. Ei todellakaan ole helppoa löytää runsaasti kerrostuvaa ripsiväriä, joka näyttäisi ripsissä siistiltä! Alkuperäisen Big Boldin kanssa tuli siistimpi lopputulos (kiinnostuneet voivat katsoa siitä postauksen täältä) eikä tämä ripsiväri ehdottomastikaan ole niille, jotka tahtovat todella eroteltua jälkeä.

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Ripsiväri sai ripset kyllä ehdottomasti piirtymään esiin näyttävinä. Kauempaa katsottuna lopputulos on juuri niin näyttävä kuin mistä tykkäänkin ja tällä ripsivärillä on nopeaa sutia aamulla äkkiä silmät esiin runsaan ripsivärikerroksen avulla, mutta omille hennoille ripsilleni massaa tuli kerralla kuitenkin hieman liikaa, jotta tästä olisi voinut tulla uusi lempparimaskarani.

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Jos joku kuitenkin on vailla välittömästi mieletöntä runsautta antavaa ripsiväriä, niin tässäpä tällainen sitten olisi!

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Kuka muu rakastaa tuuheita ja näyttäviä ripsiä?

Isa Dora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascaraa myy esimerkiksi eleven.fi.*


Lue myös nämä postaukseni:

Elizabeth Arden ripsiväri Loreal Mega Volume Miss Hippie Mascara Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara

Kommentit (15)

 1. ~Anna

  Mulla on tuo Big Bold käytössä, ja haluaisin rakastaa sitä, mutta se varisee niin maan perhanasti. 🙁 Viimeistään iltapäivän puolella on maskarahitusia pitkin naamaa. Harmittaa. Tämä toisi juuri sitä kaipaamaani runsautta ripsiin.

  • Virve

   No voihan harmi! Maskaran massa on tosiaan valmiiksi jo vähän tällaista voidemaisen kuivaa, joten voi helposti ehkä alkaa varista. Itse olen huomannut varisemisen korostuvan monessa ripsivärissä myös silloin, jos edellinen kerros on vähänkään ehtinyt kuivua ennen uuden lisäämistä.

 2. Pinkit hiukset: L'Oréal Paris Colorista Washout #Pinkhair – Ostolakossa

  […] ulkonäköjutuissa melko konservatiivista tyyppiä. Tykkään hillitystä lopputuloksesta ja vain ripsiväri, pinkit ja punaiset huulipunat sekä viimeaikoina myös vaaleanpunaiset luomivärit ovat oikeastaan […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *