Nyt on näyttävää: IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Rakastan runsaita ripsiä, joten uusien potentiaalisten suosikkiripsivärien etsintä ja testailu on suosikkipuuhiani.

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Bongasin vähän aikaa sitten IsaDoralta tulleen myyntiin uuden Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascaran, jonka nimi sisältää jo niin monta runsautta lupaavaa sanaa, että olisi jo aivan liian röyhkeää, mikäli se ei toisi ripsiini edes vähän tuuheutta. Jo useita vuosia myynnissä ollut ripsivärin isosisko Big Bold Super Volumizing Mascara on ollut lemppareitani, joten  ostin uuden version kiinnostuneena kokeiluun.

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Edeltäjäänsä verrattuna ripsivärissä oli vastaavanlainen jättimäinen harja, joka oli minusta tässä versiossa kuitenkin ihan hitusen pulleampi ja lyhyempi. Hennot ripseni eivät tavallisesti tykkää tällaisista möhkäleharjoista ollenkaan, sillä ne eivät kykene työntymään tuuheiden harjasten väleihin ja jäävät siksi esimerkiksi möhkäleharjojen klassikon Diorin Diorshow Mascaran jäljiltä varsin heppoisesti kuorrutetuiksi, mutta alkuperäisen Big Bold Mascaran harja toimii niissä.

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Ripsiväri lupasi antaa ripsille runsautta ja sen se myös todellakin teki jo ihan ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ripsiväri todellakin lastasi muuten niin olemattomat ripseni täyteen notkeaa ja kerrostettavissa olevaa maskaramassaansa.

Koska omat ripseni ovat niin ohuet ja hennot, ei ripsiväri erotellut niitä ihan kunnolla. Se antoi niille enemmän runsautta kuin alkuperäinen Big Bold Mascara, mutta lopputulos ei ollut ehkä kuitenkaan ihan niin siisti kuin mistä itse tykkään. Ei todellakaan ole helppoa löytää runsaasti kerrostuvaa ripsiväriä, joka näyttäisi ripsissä siistiltä! Alkuperäisen Big Boldin kanssa tuli siistimpi lopputulos (kiinnostuneet voivat katsoa siitä postauksen täältä) eikä tämä ripsiväri ehdottomastikaan ole niille, jotka tahtovat todella eroteltua jälkeä.

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Ripsiväri sai ripset kyllä ehdottomasti piirtymään esiin näyttävinä. Kauempaa katsottuna lopputulos on juuri niin näyttävä kuin mistä tykkäänkin ja tällä ripsivärillä on nopeaa sutia aamulla äkkiä silmät esiin runsaan ripsivärikerroksen avulla, mutta omille hennoille ripsilleni massaa tuli kerralla kuitenkin hieman liikaa, jotta tästä olisi voinut tulla uusi lempparimaskarani.

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Jos joku kuitenkin on vailla välittömästi mieletöntä runsautta antavaa ripsiväriä, niin tässäpä tällainen sitten olisi!

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara löytyy myynnistä täältä.*

IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara

Kuka muu rakastaa tuuheita ja näyttäviä ripsiä?


Lue myös nämä postaukseni:

Elizabeth Arden ripsiväri Loreal Mega Volume Miss Hippie Mascara Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara

Kommentit (15)
 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi
  21.2.2017, 13:44

  Näyttää ehdottoman lupaavalta tapaukselta. Täytyy myöntää, että itselläni on tuo alkuperäinenkin jäänyt testaamatta o.O

  1. Suosittelen kokeilemaan, jos tykkäät runsaasta lopputuloksesta! 🙂

 2. Tän vois kyllä ittelle kohta hankkia. Pidän kahta ripsaria nykyään käytössä samaan aikaan. Toisella saa nätit, erotellut sievät ripset ja käytän tätä yleensä kun silmämeikki on hyvin pelkistetty. Toinen on sitten se hieman törkeämpi, jolla hankitaan kunnon volyymit siihen tumman ja/tai näyttävän meikin kaveriksi.

  1. Hymyilytti tuo ”toinen on sitten hieman törkeämpi” -ilmaisu, ihana! 😀 Kaksi erilaista on tosiaan oikein optimi tilanne. 🙂

   1. Tuntu jotenki sopivimmalta suomennokselta ilmaisulle ”bold fat lashes.” Vähän semmonen et joku voisi vaikka ihmetellä, miten joku voi haluta tuommosta lopputulosta ripsiväriltä.

    1. Meitä on moneen junaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *