Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Is Stella Fierce?

Tänään on vuorossa mascaraesittelyä!
Sain Lumenelta kokeiluun Natural Coden Angry Birds -mascaran (hinta n. 10,90€) ja moni oli tietysti halukas kuulemaan, millaiset tipunsilmät sillä saa aikaan.
 
Stella-linnun somistama sävy lupaa olla Fierce Black ja mascaran nimestä voi päätellä kyseessä olevan nimenomaan tuuheuttavan mascaran. 
Mascaraharja on nimenomaan ”flyffy”, eli tehtykin nappaamaan mascaramassaa itseensä reilummin. Harja näyttääkin sellaiselta harjalta, jollaisesta esimerkiksi Diorin Diorshow-mascarasta tykkäävät usein pitävät.
 
Kookas ja runsasharjaksinen harja poimii itseensä hyvin mascaraa, muttei nappaa sitä kuitenkaan liikaa. Harjaosa jääkin hylsystä ulosvedettäessä siistiksi, vaikka massaa onkin riittävästi.
Kuten blogiani seuranneet muistavat, ovat omat ripseni Neulashin avulla pitkiksi kasvatetut, mutta ohuet ja hennot. 
Pituuden ansiosta niihin saa helposti pientä näyttävyyttä, mutta haen itse hieman voimakkaampaa efektiä ja nimenomaan runsaampaa tuuheutusta, mutta kuitenkin samalla erottelevuutta.
Mascara toikin ripsiini hieman tuuheutta, muttei kuitenkaan mitään mullistavaa efektiä.  Tämä varmasti johtui suuresti siitä, että ripseni ovat liian hennot noin runsaille harjoille eivätkä ne oikein jaksa mennä tiheiden harjasten väleihin.
Mascara potikin sitä minun mielestäni Lumenen mascaroille tyypillistä ”löysänmassansyndromaa”, josta aina niiden yhteydessä valitan, minkä vuoksi se veti ripseni lopulta jopa hieman paakkuunkin. Jäin jälleen kaipaamaan voidemaisempaa koostumusta, jolla tuuheuaa lopputulosta on helpompaa rakentaa.
Mascara toimiikin varmasti paremmin paksummissa ripsissä ja tuo upean lopputuloksen vahvemmassa ripsirivistössä.
Omissa ripsissäni lopputulos oli luokkaa ”ihan kiva”, muttei mitään sellaista, mihin en useammilla ripsiväreillä pääsisi.


Korjatkaa muuten ihmeessä, jos olen väärässä, mutta minusta kyseessä on kuitenkin se sama vanha Eye Dramatizer Volume Mazimizing Mascara, joka on ollut jo pidempään myynnissä, mutta vain Angry Birds -pakkauksella varustettuna? 
Onko joku muu jo kokeillut tämän tai muita Angry Birds -tuotteita?

Kommentit (24)

 1. Anonyymi

  Huomasin noista aiemmista kommenteista tuon kulmakarvatrimmerin, ja toivoisin myös siitä postausta! Oon monesti valitellut omia todella pitkiä karvoja, mutta en oo tajunnut että niitä voisi jotenkin lyhentääkin…. Itse olen yleensä nypännyt pisimmät pois, mutta joskus sekin on kyllä huono vaihtoehto..

 2. Anonyymi

  Hei! Toimiiko sulla Neulashin uudistettu versio? Onko se yhtä tehokas? Olisin kiinnostunut Neulashista, mutta jos nykyinen versio on täysi susi, niin tuskin tahdon tuhlata siihen lähes satasta..

 3. Chaos

  Voi Virve, kun sä oot aina vaan niin kaunis! Ja sun hiukset on niin upeat <3 Selkeästi pidät niistä hyvää huolta, kun kiiltää ja on niin hyvässä kunnossa, aivan ihanat!
  Ja nuo kulmakarvas on tosi siistit, odotan tosiaan postausta siitä trimmeristä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *