Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Investointikyvyn ylärajoilla

Tykkään tehdä edullisia löytöjä, mutta joskus on ihanaa hemmotella itseään pienellä luksuksella (okei, lähinnä silloin, kun se on töistä saatua…) ja Sensain tehokkaasti kosteuttava Cellular Performance Hydrachange Mask onkin minusta aivan ihanan ylellinen tuote.

Kauniissa purkissa tuleva voidemainen naamio on koostumukseltaan pehmeän täyteläinen, muttei kuitenkaan kovin paksu ja raskas. Naamio levitetään kasvoille ja sen annetaan vaikuttaa iholla n. 15 min, jonka jälkeen ylimääräinen naamio pyyhitään iholta pois kasvopaperin avulla.

Ihanasta kosteuttajasta voi kuitenkin ottaa täydet tehot irti jättämällä sen yöksi kasvoille. Oma kuivuuteen taipuvainen ihoni nautti tästä eniten näin käytettynä ja palkitsi minut aamulla olemalla kosteutettu, pehmeä ja heleän näköinen.

Erityisen ylellisen ihanaa tässä on minusta tuoksu, joka on juurikin sellainen luksusta, ylellisyyttä ja naisellisuutta kuvaava.

Sensain kosteuttava naamio onkin yksi parhaista kokeilemistani kosteusnaamioista. Ikävää tässä on vain hinta: 115 euroa per purkki. Melko ylellistä sekin, siis.

Ehkä siis jatkossa maltan tyytyä Lumenen loistavaan Sensitive Touch -linjan kasvonaamiotuubiin, joka ei ehkä näytä yhtä ylelliseltä kuin Sensai, mutta hoitaa kyllä hommansa yhtä hyvin ellei jopa paremminkin.

Onko joku kokeillut tätä Sensain kosteusnaamiota? Paljonko ylipäätänsä raaskitte kasvonaamioon investoida?

Kommentit (7)

  1. Joonathan

    Oon kuullut niin paljon kehuja tästä tuotteesta, että on suunnitelmissa ostaa itselleni joululahjaksi. Maksoi mitä maksoi…pintakuiva ihoni on sen ansainnut 🙂

  2. Anonyymi

    Yksi erittäin hyvä, mutta edullinen kosteusnaamio on Korresin jugurttinaamio. Jugurtti on ihonhoidollinen muutenkin, mutta tuossa naamiopohjassa oikea pelastava enkeli talvi-iholle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *