Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Intohimo

Johtuen eräästä pienestä viimeaikaisesta hankinnastani, on minulla ainakin alitajuisesti ollut selvästikin mielessäni meneillään pieni Chanel-kausi…
Vaikka tällä kaudella onkin ollut pieni merkitys Chanelin suosimiseeni ainakin jollakin alitajuntani tasolla, on tämä tuotearvostelu silti täysin puolueeton. Löysin nimittäin aivan loistavan huulipunan kyseiseiseltä merkiltä!
Chanel uudistu juuri Rouge Allure -puniensa koostumusta ja sain töiden kautta kokeiltavakseni sävyn 104 Passion.
Puhtaalla punaisella punalla jos jollakin on parasta päästä tekemään laatutestejä, sillä sen avulla voi arvioida helposti kaikki punan laatuominaiseedet sävyn näkyvyyden vuoksi.
Ensinnäkin punassa oli aivan loistavasti pigmenttiä ja peittävyyttä. Sen koostumus oli kuitenkin samaan aikaan ohut ja huulille hyvin liukuva ja niille täydellisesti sulava, mikä on yleensä melko haastava yhdistelmä saada aikaan.
Huuleni olivat hieman kuivat ottaessani punan kokeiluun, mutta se ei haitannut kokeilua yhtään. Pain vastoin punan koostumus tuntui huulilla ihanan pehmeältä ja kosteuttavalta!

 Puna myös pysyi huulillani täydellisesti. Yleensä vahvat punaiset sävyt karkaavat hitusen huulten reunojen hienoihin juonteisiin näin nuorella (ja tupakoimattomallakin) ihmisellä, mutta tämä pysyi ilman rajauksia ja pohjustuksia täydellisesti viisi tuntia, jonka jälkeen kävin syömässä ja lisäsin punaa.
Viiden tunnin jälkeen huulet eivät enää tietenkään laivan kuivassa ilmassa tuntuneet yhtä kosteutetuilta kuin mitä ne olivat alunperin tuntuneet, mutta eivät kuiviltakaan kuitenkaan. 

 Puna oli siis täysi kymppi niin sävyltään, koostumukseltaa, kestoltaan kuin muutenkin laadultaan!

 

Käyttäisin tätä kauniissa hylsyssä tulevaa punaa koska vaan muissakin ihanissa sävyissä ja voin ehdottomasti suositella tuotetta niille, jotka hakevat ohuen tuntuista, mutta hyväpigmenttistä ja kestävää huulipunaa, joka ei saa liiemmin tuntua huulissa ja jonka pitäisi vielä olla hieman kosteuttavakin.
Toki punilla on hintaakin (Suomessa ilmeisesti noin 37,50 euroa), mutta kyllä ne ovat laadukkaitakin. Risteilyshoppailu kuitenkin kannattaa tämän(kin) tuotteen kohdalla, sillä muistaakseni meillä Tax Freessa hintaa on hieman alle 25 euroa.
Onko uudistunut Rouge Allure -puna jollekin jo tuttu juttu? Entäpä millaisia tuntemuksia Chanelin muut huulimeikit ovat teissä herättäneet? 

Kommentit (6)

  1. Lady Narcissa

    Pakko kehaista huuliasi, todella kauniit.
    Pitäisi varmaan itsekin malttaa satsata johonkin kunnon punaan, tämän arvostelun perusteella Chaneliin 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *