Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Intiaanipäällikkö Hihkuva Neiti

Missionani on jo useamman viikon ajan ollut löytää ylipitkät sulkakorvakorut. Olin nähnyt niitä ihmisillä, mutta vaikka kuinka kiersin kauppoja, en löytänyt sellaisia mistään.

Kun sitten avasin Ur&Penniltä saamani korupaketin hihkuin riemusta: paketista paljastuivat mitä täydellisimmät sulkakorvakorut!

Jotta sulkakorvakorut voivat olla minun mittapuullani täydelliset, on niiden täytettävä pari ehtoa.

Täydelliset sulkakorvakorut ovat tarpeeksi pitkät sekoittuakseen hiusten sekaan. Kun ne sitten ovat juuri sellaiset hauamani kaltaiset ylipitkät, on tärkeää, etteivät ne ole liian räikeät ja silmiinpistävät, sillä muuten ne näyttävät täysin övereiltä.

Täydellisten sulkakorvakorujen värissä on kuitenkin oltava jotain sellaista, että ne silti lopulta hiusten seasta vilkkuessaan kiinnittävät huomion itseensä.

Ja kun täydellisiin ylipitkiin sulkakorvakoruihin mätsää vielä niihin sopivat kynnet, on lopputulos näyttävä, muttei liioiteltu.

Kynsilakkana korealaisen Skin Food -merkin Pedicure Sparkle sävyssä 05 French Kiss.

Omistan muutamia Skin Foodin Pedicure Sparkle -lakkoja, mutta olen kertonut niistä varsin vähän.

Omat lakkani ovat äitini minulle Aasiasta tuliaisena tuomia, mutta lakkoja voi ostaa itselleen myös mm. eBaysta.

Omien kokemuksieni mukaan nämä ovat aivan huippuja! Näitä pedikyyrilakkoja voi tietysti käyttää sormissakin kuten itsekin teen ja lakat kestävät aivan huippuhyvin, minkä lisäksi niissä on mahtava pigmentti. Esimerkiksi kuvissa näkynyttä sinistä lakkaa on kynsillä vain yksi kerros ja kerros on huitaistu pinkin lakan päälle. Ei siis ollenkan huono pigmentti!

Muita höyhenkorvakoruista tai Skin Foodin lakoista innostuneita?

Korvakorut ovat blogilahja Ur&Penniltä.

Kommentit (6)

 1. Juli

  Ärsyttävää ettei Ur&Penn lähetä suomeen. Mulla ei ainakaan toiminu

  1. Hannj

   Saisiko sulta näin ohimennen kysyä tuotevinkkiä? Lopetin hiljattain e-pillerit ja sen jälkeen ihoni on ollut rasvaistakin rasvaisempi. Puoli tuntia meikkauksen jälkeen kasvojen iho on kuin öljyllä valeltu. 🙁 Millä tuotteilla tällaista ihoa voisi hoitaa ja onko olemassa sellaista meikkivoidetta, joka pysyy kasvoilla eikä lähde leviämään heti kun kasvot pukkaa pintaan rasvaa?

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *