Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Intiaanikesä

Sain Lumenen tämän kesän uutuusaurinkopuuterin kokeiltavakseni ja kuten Lumenen aiemmistakin aurinkopuutereista, tykkäsin tästäkin kovasti.

Minulla on ollut aiemmin käytössäni Lumenen mattainen aurinkopuuteri sävy 1, joka on siitä mukava, ettei sen kanssa voi kovin helpolla vetää aurinkopuuteriövereitä. Sävy on siis kevyt ja sopii täydellisesti vaaleammalle iholle, sillä siitä ei vaan millään irtoa kerralla liikaa väriä.

Täksi kesäksi aiempien mattaisen ja helmiäisen sävyn rinnalle lanseerattiin sävy 3 Intiaanikesä (n. 12,80 €), joka on sekin helmiäinen, mutta hieman jo olemassa ollutta helmiäissävyä kullanhohtoisempi.

Tykkään rasian hauskasta kirahvimaisesta kuvioinnista. Kuviointi ei ole vaan tuotteen pinnalla, vaan jatkuu läpi tuotteen.

Tämä tekee minusta iholle todella nättiä jälkeä. Sävyä tulee hieman, muttei kerralla liikaa ja iho jää tämän jäljiltä enemmän vain heleäksi kuin kimaltelevaksi. Shimmerisyys on siis todella hienojakoista ja kevyttä.

Iho jää nätin kuulaaksi ja paitsi että tämä sopii poskille ja poskipäille, voi tätä sipaista muuallekin kasvoihin ilman, että näyttää keskiyöllä katossa roikkuvalta discopallolta.

Ihastuin tähän kovasti ja tämä jää ehdottomasti kesäkäyttöön minulle.

Onko joku muu kotiuttanut tämän? Tai ovatko Lumenen aurinkopuuterit olleet muidenkin mieleen?

Kommentit (9)

 1. Hannavee

  Sama aurinkopuuteri löytyy täältäkin! Tykkään kyllä siitä ja voi olla että tulen kokeilemaan tätäkin! 🙂

  – Hannavee
  http://likoorikahvi.blogpot.com

 2. Mirette

  Kyllä blogit on aika hyvä hehkutus-lähde noin mainostajia ajatellen. Minä ainakin haluan nyt heti ostaa tuon kun näin nämä kuvat 😀

 3. Anonyymi

  mulla on just tuota kirahviversiota ja on kyllä tosi hyvää! huomasitko että aurinkopuuterissa on melkein kuin joku tuoksu? 😀 naamalle laitettuna tuoksuu semmoiselle jännälle..

 4. Käpy rikki – Kauneus & Terveys -blogit

  […] iki-ihana koko kesän ajan käyttämäni Lumenen uusi aurinkopuuteri sävyssä Intiaanikesä meni ja putosi minulta (suht korkealta) ja meni palasiksi. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *