Intiaanikesä

Sain Lumenen tämän kesän uutuusaurinkopuuterin kokeiltavakseni ja kuten Lumenen aiemmistakin aurinkopuutereista, tykkäsin tästäkin kovasti.

Minulla on ollut aiemmin käytössäni Lumenen mattainen aurinkopuuteri sävy 1, joka on siitä mukava, ettei sen kanssa voi kovin helpolla vetää aurinkopuuteriövereitä. Sävy on siis kevyt ja sopii täydellisesti vaaleammalle iholle, sillä siitä ei vaan millään irtoa kerralla liikaa väriä.

Täksi kesäksi aiempien mattaisen ja helmiäisen sävyn rinnalle lanseerattiin sävy 3 Intiaanikesä (n. 12,80 €), joka on sekin helmiäinen, mutta hieman jo olemassa ollutta helmiäissävyä kullanhohtoisempi.

Tykkään rasian hauskasta kirahvimaisesta kuvioinnista. Kuviointi ei ole vaan tuotteen pinnalla, vaan jatkuu läpi tuotteen.

Tämä tekee minusta iholle todella nättiä jälkeä. Sävyä tulee hieman, muttei kerralla liikaa ja iho jää tämän jäljiltä enemmän vain heleäksi kuin kimaltelevaksi. Shimmerisyys on siis todella hienojakoista ja kevyttä.

Iho jää nätin kuulaaksi ja paitsi että tämä sopii poskille ja poskipäille, voi tätä sipaista muuallekin kasvoihin ilman, että näyttää keskiyöllä katossa roikkuvalta discopallolta.

Ihastuin tähän kovasti ja tämä jää ehdottomasti kesäkäyttöön minulle.

Onko joku muu kotiuttanut tämän? Tai ovatko Lumenen aurinkopuuterit olleet muidenkin mieleen?

Kommentit (9)
  1. Oi, haluan tuota ehdottomasti! Paljonkohan mahtaisi suunnilleen kustantaa ? 😀

    Näytät muuten tuossa kuvassa aivan Katy Perryltä, tosin saattaa johtua siitä, että radiosta tulee tälläkin hetkellä jokin hänen biisinsä… 🙂

  2. Bongasin tuon arskapuuterin eilen Emotionissa ja hiplailin sitä aika antaumuksella, ostamatta vielä jäi, mutta saattaapi olla, että se vielä kesän aikana löytää tiensä munkin luo. Etenkin juuri tuo kuviointi on tosi ihana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *