Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Interesting indeed!

LED-valoja apuna käyttävät pinsetit sekä huulikiillot (GOSH, BeYu ja New id Cosmetics ainakin myyvät näitä kiiltoja) ovatkin useimmille jo tuttu juttu , mutta mitenkäs on, onko LED-valoilla varustettu mascarakin jo tuttu kaikille?

Too Faced -merkki nimittäin myy ripsiväriä, jonka harjan tyvessä on pari lediä valaisemassa harjaa ja sitä kautta spottaamassa joka ikisen ripsen esiin! Mascaran laitto on näin ollen entistäkin helpompaa ja tarkempaa ja kun mascaratuubin kyljessä on vielä peilikin, sujuu homma missä vaan. Näppärää! Mascaran valoa ei kuitenkaan ilmeisesti ole pakko pitää aina päällä (?), sillä mascaran ohjeissa muistutetaan sulkemaan se jokaisen käyttökerran jälkeen. Lisää pisteitä tästä hyvästä!

Ainakin LED-valollisissa pinseteissä valo tosiaankin auttoi huomaamaan jokaisen hennoimmankin haituvan, eli ehkäpä me olemattomat ripset omistavat voisimme todellakin hyötyä tästä tuotteesta?

Itse mascaran luvataan pidentävän, tuuheuttavan sekä hoitavan ripsiä samalla, kun sen mikroskooppiset peilit heijastavat valoa (muutakin kun vain LED-valoa) tehden ripsistä kiiltävät, mutta tietysti hyvin mustat. Kuulostaa siis kaikin puolin houkuttelevalta.

Mascaraa näyttää myyvän esimerkiksi BeautyBay, joka pyytää siitä 16 puntaa. Pitää varmasti kokeilla jossakin vaiheessa itse.

LED-valot on muuten lisäksi tuotu myös poskipuniin Models Co:n toimesta:

Sarjan Blush Lightseissa on peilin sivuilla on/off -napilla varustetut hifistelyvalot!

Ensin mainittu Too Faced on muutenkin ihanan innovatiivinen sarja ja pari muutakin sarjan tuotetta houkuttelisi minua kovasti…

Mascara Layering Kit sisältää kaksi mascaraa: Lash Injection Pinpoint Extreme Defining & Lengthening Mascaran ja Lash Injection Extreme Thickening & Lengthening Mascaran, joiden yhteiskäytöllä pitäisi saada upeat ripset. Setillä olisi hintaa BeautyBayssa alle kahdeksan puntaa, mutta onneksi sen luvataan lähinnä vain pidentävän ja erottelevan ripsiä, eli se tuskin olisi minulle omiaan. Mutta miksi se näyttää silti niin houkuttelevalta?!?

Myös Mood Swing huulikiillot houkuttelevat hieman (tai tarkemmin sanottuna tuo kuvan vasemmanpuoleisin sävy). Niiden ideana on kuulemma vaihtaa sävyä mielialan mukaan (todellisuudessa varmaan pH:n tai lämmön mukaan) kahden eri sävyn välillä. Hauska keksintö tämäkin!

Minun tekisi myös hieman mieli kokeilla näitä Urban Decayn Pocket Rocket huulikiiltoja:

Korkeissa on kuvattuna miehiä etu- ja takapuolelta ja kiiltoa kääntelemällä miehiltä katoavat vaatteet (päälle tosin jäävät alusvaatteet). Tämä vasta olisikin kiva kaivaa käsilaukusta esiin!

Itse voisin ottaa Maxin…


…Kirkin…


…tai Julion. Ihan siis vaan kiiltojen sävyjen perusteella tietenkin. (Täytyy kyllä myöntää, että tuo Julion lapsi kyllä hieman häiritsee tuossa kuvassa.)

Mitkä sävyt teitä miellyttivät?

Ja kun nyt mielenkiintoisista tuotteista alettiin puhumaan, niin eiköhän esitellä vielä yksi tuote eräältä toiselta merkiltä.

En nyt ehkä ihan ensimmäiseksi tahtoisi tätä seuraavaa tuotetta itse, mutta hei, kiva tällaisenkin on toki olla olemassa!

Anosan Pink Areola Pen on vapaasti suomennettuna nännikynä. Tuotetta myy ainakin Sasa ja koska he ovat jo osanneet täydellisesti kertoa, mikä tämä tuote oikein on, siteeraan nyt heitä:

”Anosa Pink Areola Pen contains softening ingredients Cordyceps and Idebenone. It suppresses the accumulation of melanin to correct dull nipples caused by dryness or abnormal incretion. Skin is whitened and brightened with pinkish glow. Vitamin B3, C and E helps nourish skin, leaving skin firm, velvety smooth and elastic. With thread of rose scent. ”

Onko turhaa kysyä, onko joku kokeillut tätä? (Jos joku kuitenkin on, niin tahdon ehdottomasti tietää asiasta enemmän!)

Oletteko te törmänneet viimeaikoina mieltä kutkuttaviin ja tavallista erikoisempiin kosmetiikkatuotteisiin?

Kommentit (27)

  1. Anonyymi

    Löysin kerran asiajam.com sivustoa selatessani kynän, jolla voidaan tehdä kyynelpisaroita ripsiin..

    http://www.asiajam.com/catalog/product_info.php?products_id=5194

  2. Anonyymi

    heh, mulla on stilan contouring trio ja siihen syttyy pienet valot kun pakkauksen avaa! 🙂 stilalla on myös talking smokey eyes palette eli stilan meikkitaiteilija opastaa jotain namiskaa painamalla sulle smokey eyes -lookin! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *