Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Intensive rice-peptides mask

Taas yksi My Beauty Diaryn naamio kokeiltu!

Tällä kertaa kokeilin Intensive Rice-Peptides Maskin, jonka luvataan kosteuden lisäksi olevan myös pehmentävä, napakoittava ja muutenkin ikääntymisen merkkeihin vaikuttava tuote.

Tällä kertaa en hauskuuta teitä kuvalla kangasnaamiosta kasvoillani. Laitoin sen nimittäin kasvoilleni puoliltaöin ollessani yksin kotona, ja meinasin alkaa parkua, kun säikäytin itseni niin pahasti unohdettuani naamion olemassaolon ja vilkaistuani itseäni sivusilmällä peilistä puolihämärässä kylpyhuoneessa. Viimekertaista Hannibal Lecter -meininkiä yhtä ja tällä kertaa vielä pahempana, kun naamio meni jo ehkä vähän turhankin lähelle silmiä…

Miltä naamio sitten tällä kertaa tuntui?

Ikääntymisen merkeistä en nyt osaa niin kommentoida, mutta koska ihoni on tällä hetkellä superkuiva ja imee kaiken mahdollisen kosteuden itseensä tarviten reilusti pehmitystä, voin kyllä kommentoida naamion suorituskykyä sillä osa-alueella.

Naamio rauhoitti punoittavia ja heloittavia poskiani tehden poskien ihosta jopa ihastuttavan viileän tuntuisen. Kivaa vaihtelua, kun rottakuuri pistää ihoa kuumottamaan!

Hyvin kosteutettu iho itseasiassa tuntui kivan napakalta ja näytti heleältä naamion poiston jälkeen, joten voisin kuvitella tämän olevan varsin mukava naamio ennen juhlia tai sellaisina epätoivoisina aamuina kun tuntuu, ettei naamaa voi pelastaa enää mikään.

Naamio pisti vaikutusaikanaan silmäni muutamaan otteeseen kostumaan hieman, mutta ei onneksi kuitenkaan aiheuttanut mitään jatkuvaa efektiä. Opinpahan ainakin, että silmänympärykset on jatkossa hyvä välttää huolella (vaikken toki nytkään ihan kovin lähelle silmiä tätä laittanut).

Tässä vielä INCI kiinnostuneille:
Purified Water, 1,3-Butylene Glycol, Water cress Extract, Glycerine, Witch Hazel Extract, Algae Extract, Nanospheres, Aloe Extract, Propylene Glycol, Soy -Peptides, Rice-Peptides, Bladder wrack, Gentian Extract, Hyaluronic Acid , Arnica Extract, Bio-Active Silanols, Lemon Extract, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Citric Acid, Methyl Paraben, Tween 20, Fragrance.

Tämäkin My Beauty Diaryn naamio oli siis hyvin mieleinen enkä yhtään ihmettele näiden suosiota!

Sitten vielä asiasta aivan toiseen.

En vain päässyt millään sinuiksi Diorin uusimman mascaran, Diorshow Extasen kanssa, joten se lähti pois laatikoistani pyörimästä.

Mascara on varmasti upean näköinen, jos ripsissä on valmiiksi jo hieman tuuheutta, mutta omat suht pitkät, mutta hentoiset ripseni eivät vaan kyenneet kannattelemaan tuon mascaran märän massan painoa. Massa klimppasi ripsiäni ja kuinka monena aamuna kirosinkaan sen alimpaan helvettiin sotkettuani harjalla yläluomeni ja silmämeikkini.! Parempi siis jättää tämä sellaisille, joiden ripset jaksavat tämän massaa kannatella. Itse olen hitusen kuivempien massojen ystävä ehdottomasti.

Toinen kätköistäni poistunut mascara oli Make Up Storen Max Lashes, josta löydät tarkempaa esittelyä täältä.

Mascaran erottelukyky parantui loppua kohti vain hitusen, mutta sellaista kaunista, siistiä ja eroteltua jälkeä tämä ei kyennyt minun ripsissäni tekemään missään vaiheessa elinkaartaan. En siis jää ikävöimään.

Kolmaskin mascara on kadonnut kätköistäni viimepäivien aikana, mutta siihen palaan tarkemmin lähitulevaisuudessa ihan kunnollisen esittelyn kera.

Mikä mascara teillä on tällä hetkellä aktiivisimmassa käytössä?

PS. Yksi hajuvesi muuten kului loppuun!

Pullo oli ainakin neljä vuotta vanha ja pelastin sen aikoinaan vanhalta työpaikaltani sen ollessa matkalla roskiin. Itse tuoksu ei ole oikeastaan millään lailla makuuni, mutta pinkki pullo sopi silloisen kylpyhuoneeni sisustukseen ja tein tuosta vessanraikastimen. Vessanraikastimia on ollut käytössä useita, mutta vihdoin ja viimein lähes neljän vuoden jälkeen tämäkin raikastin tosiaan kului loppuun. Tuoksukaan ei enää ollut ihan alkuperäinen, joten sopi senkin puolesta varsin hyvin vessatuoksuksi.

Seuraavaksi vessatuoksuksi päätyy YSL:n In Love Again. Myös tämä on aikoinaan pelastettu tämän ollessa matkalla roskakoriin ja olen todella vihainen itselleni siitä, että pihtailin tämän käytön kanssa. Tuote oli myynnissä vain rajoitetun ajan enkä tahtonut tuoksun ikinä loppuvan, joten en raaskinut käyttää sitä kuin harvakseltaan ja silloinkin säästeliäästi. Lopputulos oli tietysti, että tuoksu ehti muuttua, enkä enää missään tapauksessa suihkisi sitä muualle kuin vessan ilmaan. (Ja no, tuoksumakunikin on kyllä jo ehtinyt muuttua tämän jälkeen, eli vaikka tuoksua vielä saisikin, en sitä enää hankkisi.)

Lopuksi haluaisinkin tosiaan muistuttaa teitä tästä postauksesta. Jos siis omistatte jotain ihanaa, käyttäkää sitä! Käytettäväksi se on kuitenkin hankittu.

Katsotaan, koska saan loppumaan jonkun oikeasti käytössä olevan tuoksun. Veikkaan kyllä, ettei siihen ole enää kovin pitkä aika!

Kommentit (17)

  1. Nonnu

    Mä olen monesti miettinyt vedenkestävää vaihtoehtoa, mutta en ole koskaan kokeillut. Pitääkin varmaan kokeilla joskus, jos se tehoaisi mun onnettomiin poronripsiin 🙂

    Kiitos vastauksesta 🙂

  2. Anonyymi

    Itse käytän vain ja ainoastaan Lancomen Hypnosea. Ripset on pitkät ja taipuisat mutta ei erityisen tuuheat ja tuo ripsari ainoa, mikä tuntuu tuovan kunnolla tuuheutta paakkuuntumatta. Jotain halpiksiakin kokeillut aina välillä mutta en vain pysty tuosta luopumaan. Ihana, kun ei tarvitse sutia montaa kerrosta hyvän tuloksen saadakseen 🙂
    Muutaman kerran on jopa ihmiset luulleet aitoja ripsiäni tekoripsiksi tuon ripsarin ansiosta 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *